A menedzsment lemondta a szigetes koncertet, azt azonban megerősítették, hogy az énekesnő ellátogat a Volt Fesztiválra, hogy meleg rosé-fröccstől hányjon.

„Nagyon régóta vágyom Magyarországra, mert azt mondják, van olyan durva józanul, mint Kalifornia betépve” – mondta el lapunknak az énekesnő, majd hozzátette: „Brrrvvffff!” Belgrádi részeg fellépése után azonban önkritikát gyakorol, és most nem lép fel, csak simán részeg lesz.

„A sátrak között fog dülöngélni Sörért szopok feliratú pólóban, Quimby alatt pedig a kordonnál fog rosé-fröccsöt hányni” – erősítette meg az énekesnő menedzsmentje, hozzátéve: „Amy tanult a belgrádi esetből, sokat számít neki ez a fesztivál, ezért rengeteget készül rá, és reméli, ezúttal jobban fogja bírni a piát.”

Amy testi épségére a fesztivál időtartama alatt hat biztonsági őr, négy mentős és két gyomormosó fog vigyázni, az autogramkérőket pedig saját leheletével fogja távol tartani. Ami pedig a lefújt Sziget-koncertet illeti, valószínűleg Tóth Vera fogja helyette énekelni a Rehab című számot, Stohl András pedig a You Know I’m No Good című nótát.

1 KOMMENT