Bár a másodfokú ítéletre szeptemberig várni kell, annyi már szinte biztos, hogy a színész jogsiját elveszik, és azt Császár Elődnek adják oda.

A bíróság valószínűleg el fogja tiltani a járművezetéstől a színészt, és a határozatot minden dodgem- és gokartpálya-üzemeltetőnek megküldik majd. Az sem kizárt, hogy Stohlt az anyósüléstől is eltiltják, és eztán személygépjárműben csak hátsó ülésen, vonaton pedig csak másodosztályon, helyközi járaton utazhat.

A színészek a tárgyaláshoz becsatolt petíciót pedig új fejléccel tovább hasznosítanák: Orbán Viktornak nyújtanák be a bőkezőbb színháztámogatásért.

Stohl András a szeptemberi tárgyalásig nem fejezi be drogprevenciós hadjáratát: Kolumbiába és Afganisztánba utazik, hogy a legnagyobb drogbárókat személyesen győzze meg arról, mennyire ártalmas a tevékenységük, utána pedig saját vagyonából felvásárolja az összes drogot, amit magyarországi utcákon árulnak, hogy ezzel is elejét vegye annak, hogy a fiatalság kábítószerhez jusson.

A kolumbiai és venezuelai drogkartellek főnökei ugyanakkor egy petíciót nyújtottak be a bírósághoz, melyben leírják, hogy ők is nagyszerű színésznek tartják Stohlt, de ne jöjjön Dél-Amerikába, vagy legalább ne ő vezessen.

41 KOMMENT

  1. Naon hüle. )
    Amúgy a két ember egy közös vonása, hogy gyávák.
    Mondjuk Stohl picivel értékesebb mint a másik aki gyilkos.
    És hát ilyen szituban emberileg mindenki hasonlóképp működne mint Bucika.

  2. Unalmas a téma, de a poszt jó! Már lehet látni, hogy ebből komoly itélet nem fog születni, amiért már szinte én szégyellem magamat. Ilyen biróságaink vannak! Lehet ölni, lehet drogosan és bepiálva karambolozni. Lehet anyuka rokkantkártyájával- milliós jövedelem mellett-parkolást spórolni, lehet rokkanthelyre( rokkanthelyekre) többször indokolatlanul beállni. Ezek az emberek mind a mai napig képernyőn és szinpadon maradhatnak és nem éri őket semmiféle erkölcsi kár, pedig de k…ra megérdemelnék!!!!!!

  3. és soha, de soha többé ne játszhasson pozitív hőst, sem értelmiségi, vagy szerelmes figurát!

    és valahogy korlátozni kellene azt is, hogy mennyit lehessen a színpadon, hogy ne legyen rossz hatással a fiatalokra. vagy vigyék le a darab felénél, vagy cseréljék be a második félidőben!

  4. elődke hétfőn jött haza a törököktől, vagy a törökökön keresztül. ezek szerint lehet, hogy épp afganyistából, ‘field test’-ről jött? egyszerre érkezett az atlétákkal, nagy pofája és paraszt stílusa miatt az egyik mögötte ülőtől majdnem kapott egy maflást 😀

  5. a bíróság előtt áll két drogos, s mindketten súlyos büntetésnek néznek elébe. a bíró felajánlja nekik, hogy ha sok fiatalt tudnak leszoktatni a narkóról vagy meggyőzni a drogok káros hatásáról, akkor enyhíti a büntetésüket. két hét múlva megjelennek a bíróságon beszámolni a végzett munkáról. a bíró megkérdezi őket:
    -nos, uraim, mit sikerült intézniük?
    -én 20 gyereket szoktattam le a kábítószerről – mondja az egyik
    -valóban? és hogyan?
    -az osztályteremben a táblára rajzoltam egy nagy kört meg egy kis kört és először a nagyra mutatva azt mondtam: ekkora az agyatok, mielőtt elkezdtek drogozni, és ekkora lesz, ha nem hagyjátok abba!
    -szép teljesítmény – mondja a bíró, majd a másikhoz fordul:
    -és ön?
    -én kb 1000-1200 gyereket térítettem el vagy szoktattam le.
    -mennyiiii? hát ezt hogyan sikerült elérnie?
    -hasonlóképp, csak fordítva. rajzoltam egy kis kört meg egy nagy kört és a kicsire mutatva azt mondtam: ekkora a segglyukatok, mielőtt a drog miatt bementek a börtönbe…

  6. @diktatorikus kleptokrácia: de jó lett volna azt olvasni…..kapott egy maflást…amugy azt hittem valamelyest vissza vett a nagy arcából az ismert okok miatt és tán azért is mert itthon ő már egy senki és ez igy is marad.érdekes de azt a dolgot soha nem felejtik el neki pedig sok év eltelt.ez önmagában is több mint érdekes.ennél sokkal feledékenyebbek vagyunk még csúnyább ügyekben is-és ez megnyugtat engem,hogy ezt!!!nem felejti senki.és ezért marad ő egy senki.amugy neki sem első ügye volt de egyiket amikor zebrán eltolt egy férfit akkor azonnal a mellette ülő csaját ültette a volán mögé lés hazudozott de szerencsére a szemtanuk ezt elmondták.ott is a höscincér gyávaság senki megnyilvánult.és ez nem kapott egy krva nagy maflást?naponta megérdemelné.

  7. Én mint hivatásos gkv ha ilyent csináltam volna, engem már régen kaptárba vágtak volna.Ebben az országban nincs igazság szolgáltatás.Pénz beszél a kutya meg ugat.Szégyellje magát a többi színész is.Nem tudom hogy nyilatkoztak volna akkor ,ha az ő családtagjaival történt volna meg a baleset.

  8. @FaZon:
    Na, akkor tudnának csak igazán nyilatkozni, hogy „milyen aljas, görény emberek vannak”.
    Szerinted nincs igazság?
    Szerintem nem is volt.
    Jelenleg nincs.
    De még lehet…..
    “Az igazság odaát van” /Scully különleges ügynök/

  9. Sajnálatosnak tartom, hogy a Hírcsárda még mindig nem hozta le az ügyészek és bírák nyilatkozatát, melyben azt kérik a színházi élet jeles képviselőitől, hogy ezentúl színházi darabok csak jól végződjenek, így Ophélia ne őrüljön meg a darab közben, Hamlet maradjon életben a darab végén,a “Rómeó és Júlia” végződjön happy enddel, illetve a három nővér utazzon el a darab végén Moszkvába.

  10. @vörösbor: azért aszt se felejcsük el hogy nem csak embeert ölt (és akkoriban még a rendőrök pozitív hősök voltak, azóta szánalom)… hanem mert a biztosítást is csalta…

    itt a Meggebedeusok fődjén KIVÁLTSÁGOK vannak: FEUDALIZMUS

  11. @wittmanboy:
    “Ophélia ne őrüljön meg a darab közben, Hamlet maradjon életben a darab végén,a “Rómeó és Júlia” végződjön happy enddel, illetve a három nővér utazzon el a darab végén Moszkvába”

    Banyek, letörne a kezed, ha kitennéd az elejére, hogy SPOILER?

  12. @Kapitány_1: “Mondjuk Stohl picivel értékesebb mint a másik aki gyilkos. “

    Mitől értékesebb? Amíg bízott a büntetlenségben, addig tele pofával sírt, hogy jöjjön, aminek jönni kell. Amikor jött, aminek jönni kell, akkor meg már vadul kapar, hogy megússza némi pénzzel.

  13. @BKV reszelő: Igazad van!
    pontosan így látom magam is. Az elsőfokú után aztán elkezdődött a kiskapuk keresése-megtalálása-kutatása, aztán jött mindenféle ,,demonstráció”(?) a színészek részéről, meg egyéb nyomásgyakorlás a bíróra, stb. Egyszerűen hányingert keltő. No, most kellene tele pofával kiállni, és vállalni a következményeket. Ezzel egyenesedhetne fel a gyermekei meg az ő szeretett Ancsikája előtt…. (bár aki engedi részegen, kokózva beülni egy autóba…. hát, a véleményem megvan róla is.)
    Nem végigsírni mindenféle fórumot azzal, hogy elmarad a családegyesítés meg nem tud menni nyaralni. Plusz az idős édesanyját is odacitálni…. Pofátlanság

  14. @BKV reszelő: egyelőre tényleg úgy néz ki hogy a megrokkant öreg lesz a HIBÁS… nagyon komoly sérüléseket szenvedett szegény Buci…

    annyira komoly hogy a zemlékezet vesztegetés miatt csak most jutott eszébe…
    pedig nagyon nagypn megsérült. nem is a drog+alkohol miatt kóvájgott…
    hanem a sérülés. a helyszínen mindenki tévedett. a sérüléstől “részegedett meg”
    sőt hogy orvosilag pontos legyek, olyan mérvű titkos koponyasérüléseket szenvedett, amit utána a szonda is kimutatott…

    ja és az életéről annyit hogy azért ült épp kocsiba mert az egyik jótékonysági (árvagyerekeknek) a másik JÓTÉKONYSÁGI előadásra sietett (az meg sérült gyerekekért)

    szerintem mindenképp megérdemelne másodfokon egy KÖZTÁRSASÁG LOVAGRENDJE KITÜNTETÉST…
    a nyakára felfüggesztve

  15. Érdemei elismeréseként a MÁV nemzet Bucijának kedvenc utvonalán vasutisinpályát fektet és Bucunak egy Mozdonyt ajándékoz.
    Ezzel lehetővé válik ,hogy Buci ezek után is vezessen viszont hogy letérjen a helyes irányból annak lehetőségét minimálisra csökkentik.
    Mindent a nemzet Bucijáért!

  16. Egyébként szegény buccantás, most még 2-2.5 hónapig kénytelen végighaknizni a zországot a nagy, megbánós-szaradrog-szarapia előadással. Mondjuk Jászai Mari-díjat nem kap érte, mert elég fospumpa módon adja elő.

  17. Kezdődik a szerecsenmosdatás.
    Ez volt Császár Elődnél is.
    Kiváncsi vagyok, az öregnek mikor kell bocsánatot kérni ettől a celebmajomtól, hogy éppen akkor volt az uton mikor ő kábszer, alkohol hatása alatt akart hazajutni.
    Nehogy az öreget csukják le zaklatásért, mert itt Abszurdisztánban minden lehet!

  18. @Weöres Dániel:
    „Nem, azokat én kapom meg.”
    Miért? Már téged is letarolt? Donorra vársz?
    „Hagymát meg mártást szerzek magam.”
    Gondolom úgy, mint egy drogos alkoholista.
    Puskával a csomagtartóban.
    Nagyarcú színészi képesítéssel.
    Visszaesőként?