Új törvénymódosításával hatékonnyá tenné az alkotmányos kontrollt a Fidesz-KDNP pártszövetség. Egy alkotmánybírót jelölne ezután az országgyűlés, aki nem lehet más, mint Deutsch Tamás.

„Elejét vennénk ezzel a parttalan jelölési harcnak, a szakmaiatlan vitának, végre egy igazán független, hiteles személyiség védhetné az alkotmányt.” – fejtette ki Rogán Antal, akinek a neve szintén felmerült, ám ő időhiányra hivatkozva nem tudta elvállalni a pozíciót, mivel január 1-től egy miniszteri posztot, egy ombudsmani pozíciót és Tarlós István helyét is be kell töltenie. 

Szanyi Tibor a Facebookon kommentálta a felvetést, és Rogánt Gyurcsány Ferenchez hasonlította, akinek egy előnye van a volt miniszterelnökhöz képest, hogy nem tagja az MSZP-nek.

34 KOMMENT

  1. Tökéletes választás, korán szerzett jogi diploma, hihetetlen karrierút, erkölcsös magánélet, mikor küldik erről a következő kérdőívet hogy aláírva, névvel, címmel, adóazonosítóval visszaküldhessem?

  2. Dajcstomi nem lehet még alkotmánybíró (bocsánat, alaptörvénybíró), mert nincs meg neki a 20 év tapasztalatta. Miniszter se lehetett amíg meg nem lett neki a jogi diplomája, csak kijelölt miniszter. Tehát, míg le nem telik neki a 20 év addig csak kijelölt alkotmánybíró lesz magyarországon.

  3. Szagértelem lesz az bizti. Családcentrikus, mintaéletű, jövőmeghatározó, igazi minta, hogy ne változzon semmi jó irányba. Majd ő megmondja, hogy a nő munkahelyén vagy fekszik, vagy repül, oszt mehetsz panaszra ezután is, majd megmondják a jót, nem odavaló vagy, de ők igen, s ez a lényeg.

  4. Én úgy tudtam Deutsch Tamás az Első Magyar Sperma Bank Elnöke lesz, egyben a főrészvényesek egyike. Deutsch milliárdos tökéje kell a Magyar Hazának.

    Már 14 éves kortól figyelik az ígéretes leányzókat, a KDNP tapasztalatok, javaslatok mérvadóak lesznek. Egy eszmei nagyanya, vagy dédi lesz, nevezetesen Wittner Mária.

  5. Ez a sz@rjankó un.”irányított államvizsgán” szerzett diplomát, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy minden államvizsga előtt tudta, hogy melyik tételt/tételeket fogja “húzni”!!!
    Már akkor is magasról sz@rt a fidesz a jognak és erkölcsnek még a látszatára is…

  6. Deutsch Tamas a rola szolo hirt a Twitter-en igy kommentalta: “Ezt mar szeretem, b*sszatok meg! Vegre egy jo otlet! Majd en elkapom a sok kis alkotmanyserto, irtozatos g*cit!”

  7. Mi van?!!!! Hát ez egy képtelenség. Az Alkotmány Bíróság szembeköpése. Ennyire nem lehet elbaszott ez az ország. De legalább a tisztelt nézősereg(polgárok) ne lennének ilyen bambák akik minden baromságot szó nélkül hatalmas szarkazmussal néznek végig!!! ‘Hát ez van, ilyenek.'(Mármint a politikusok….) Hát nem ez van!!! Ezt MI HAGYJUK, hogy ez legyen!!! És ha ezt valóban hagyjuk, akkor meg is érdemeljük!!!

  8. Basszus Hírcsárda.. NE ADJATOK NEKIK ÖTLETEKET! Tudom hogy csak vicc.. de a mostani intézkedéseik nagy része viccként indult, hogy “áá, ekkora hülyeséget még ők sem csinálhatnak..” aztán mégis! 🙁

  9. A zalkotmány új – Dajcs Fűr Utazó Szabó Tanács (mert most Szabó Ilonkát is dugdosgatja) -pedig régi elvtárcs, tehát pont oda való! Persze egy jó, új alkotmányhoz nem is kéne alkotmánybíró, mert jó! Vitás kérdésekben meg egy ad-hoc parlamenti bizottság is dönthetne, mert a fontos kérdések ott dőlnek el… vagy meg… vagy nem?

  10. A hírcsárda lassan nem tud olyat kitalálni amire azt mondhatnánk, hogy “hülyeség, ilyen úgyse lesz”. Azért én drukkolok nektek… vagyis nem.. nekünk, hogy a hülyeség ott maradjon ahova való.

  11. Most olvastam, hogy a FIDESZ változtatott, és most már csak 24 óráig nem találkozhatna az őrizetbe vett a védőjével.
    Hát ez valami olyasmi, hogy valaki kicsit halt meg, vagy nagyon.
    Szerintem egy normális, józan paraszti ésszel gondolkodó iparos embernek több sütnivalója van mint ennek ez egész bagázsnak!
    Engem minden nap ámulatba ejtenek. Rendszeresen jön tőlük a hülyeség, akár még a Hírcsárdát se kéne olvasgatnom. De az ő hülyeségük sajnos komoly!

  12. dajcs tényleg az AB elnöke lesz? akkorra már jó nagy létszámú 30-50 fős AB t tud harcba vezényelni… nagyobb gátépítéseken is bevethetők lesznek…

    és mi van lévai anikóval? megkapja az MTA t? vagy nem? gondolom pálinkás azért lett foci tag…

    bár a HCS multkori találgatása is kacsa lett hogy a NAGYFID eszes Fábry Sándor lesz a legfőbb ügyész… oszt tessék egy szürke független szakember került oda… meglepetésre

  13. kb egy féléve volt egy HCS hír hogy dajcstami kiadott egy naptárat amin kolbászttölt és búzamezőben integet…

    vagy álmodtam?

    emlékeztek még a hold utcában? a sok fekete audi állt sorban (ISM rendszámmal) és várta hogy a diplomája megérkezzen a zagynak…