A még mindig aktuális szívtipró színész, Csányi alakítaná Rogán Antalt a Parlamentben, amíg a fideszes képviselő a Jóban Rosszban forgatásán tartózkodik.

„Éppen a mimikát gyakoroltam, amikor megérkezett a telefon, hogy a Tóni két hétig nem lesz, mert saját magát alakítja.” – mesélte Csányi, majd hozzátette: a politikusi szerepre már aktívan készül, tükör előtt gyakorolja a komoly arccal módosító javaslatok benyújtását, a belvárosi étteremmegnyitókon való részvételt, iPad-használatot valamint a csoportos végkielégítést.

A csere lehet, hogy tartós lesz: filmipari pletykák szerint Rogánnak több további felkérése is van. Információink szerint egy alacsony költségvetésű, független zombifilmben ő játszaná a belváros kemény kezű polgármesterét, egy 19. századdal foglalkozó dokumentumfilmben ő lenne az árvízi hajós, egy, a magyar űrhajózás történetéről szóló filmben pedig ő alakítaná Farkas Bertalant, a belvárosi polgármestert, valamint egy mogorvának tűnő, de valójában jószívű Serkh nevű orgénak pedig a hangját kölcsönözné egy animációs filmben.

„Feleségem, Cecília és Krumpli kutyánk is régóta szeretett volna szkafanderben fényképezkedni, puskával lövöldözni és ingyen csónakázni, ezért vállaltam el ezeket a felkéréseket.” – magyarázkodott új karrierje kapcsán Rogán, majd bejelentette: amint lehetséges, versenybe száll Kalifornia kormányzói posztjáért.

5 KOMMENT

  1. „Rogánnak több további felkérése is van”
    Élőben, személyesen a nép előtt Charlie Chaplin idézetét kell a Parlament előtt elmondania.
    „Végül is minden csupán rögtönzés.”