Elkészült az egyházak működését szabályozó törvénytervezet. A szakértői egyeztetés lezajlott, Lucifer véleményére még várni kell.

Az egyházi törvénytervezet szakértői egyeztetésén részt vett a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkársága, az egyházak képviselői, valamit Buddha és Gábriel arkangyal. Lucifer jelezte, hogy nem tud eljönni, de a részletes véleményét elküldi Alföldi Róberttel valamelyik Ember tragédiája-előadásra.

A törvénytervezet szerint egy Isten van, akit a miniszterelnök nevez ki hat évre az országgyűlés illetékes bizottságának meghallgatása után, Gábriel és Mihály arkangyalok pedig független kormányzati biztosként felügyelik a hazai egyházak működését.

A megbeszélésen néhány operatív kérdést is tisztáztak Kolosi Péter (RTL Klub) és Lakatos Márk jelenlétében, például azt, hogy Jézus Krisztust második eljövetelekor a Tommy Hilfiger öltözteti, a konkrét időponttal pedig várni kell legalább addig, amíg teljesen készen lesz a Margit híd.

14 KOMMENT

  1. Jahve-Ilóhim monnyon le!
    – Genezis – se közbeszerzési pályázat, se számlák
    – Tisztázatlan felelősség háborús bűnökben, emberiségellenes bűntettek hosszú sorában…
    – Az emberiség bűneinek privatizációja a fián keresztül enyhén gyanús ügylet.
    – Választási ígéreteit sosem tartja be, az “apokalipszis” projekt legalább 1000 éves csúszásban.
    – Felbujtás bűncselekmények ezreinek elkövetésére.
    és ez csak a felszín… ki tudja milyen ügyletek zajlanak még, amik sosem kerültek napvilágra!

  2. Orbán Viktor egyúttal azt is bejelentette, hogy a 150 éves török-magyar baráti viszonyra való tekintettel az Al-Kaida következő vezetőjét is ő maga választaná az Allahhal való konzultáció után. “Szeretnénk Allahot is bevonni a Nemzeti Együttműködés Rendszerébe. Ez egyébként a közel-keleti országoknak stratégiai jelentőségű lépés volna, hiszen a régió kultúr-biztonságpolitikai vezetője egyértelműen Magyarország. Jelzésértékű, hogy az elmúlt évben több mint száz atommeghajtású országzászlót állítottunk fel.” – mondta el a miniszterelnök.

    Orbán szerint Allah bevonása a NER-be komoly lehetőséget jelentene, a magyar nyilatkozatgyártó iparnak, hiszen így a dokumentum az összes arab ország közintézményébe is kikerülhetne, bár arról még nem tárgyaltak, hogy pontosan milyen méretben.

    Fidesz közeli források úgy értesültek, hogy Orbán az Al-Kaida vezetőjének nemzetközi tapasztalatai miatt Schmitt Pált nevezné ki. Az új köztársasági elnök ez esetben az alkotmánybíróként bevált Stumpf István lenne, akit fülkeforradalommal és kék cédulával választanának.

    Pakisztánban és Afganisztánban már most szimpátia-zavargásokat észleltek Schmitt Pál mellett, Allahot viszont egyelőre nem sikerült megszólaltatnunk a kérdésben.

  3. @Llew: Az egész ügylet tele van fekete foltokkal… Eleve az egész egy olyan zöldtelkes beruházás, ahol a korábbi állapotokról minden információt eltusoltak. De pl a 7. napot is a projekt részeként könyvelték le, holott aznap már semmilyen munka nem folyt. Ádám és Éva megalkotása is gyanúsan klónozási és GM szabályozásokba ütközik.
    Aztán a kilakoltatási moratóriumot se vette figyelembe a “kiűzetéskor”. Mellesleg a Paradicsom és a Mennyország ingatlanok után azóta se fizeti senki se az adót, előbbinél a tulajdonos kiléte is kérdéses. Az ígéretföldje nevű ingatlant is úgy adta el a Mózes nevű befektetőnek, h a tulajdonosi jogviszonya erősen vitatható és ahogy már írtam ez csak a jéghegy csúcsa!
    @driopios: Azt az ügyet is elég feltűnően el akarta tusolni… azzal védekezett, h “de hiszen az áldozat még szűz”

  4. na mostan elég ha annyit mondok OV kvalitásairól, hogy múlt héten elkezdett nézni egy tavalyi Chuck Norris filmet, de Chuck Norris annyira zavarba jött OV férfias nézésétől, hogy a filmet káromkodva (fuck³) otthagyta még az utolsó ultimatív körbepörgő rugása előtt!