Egyedülálló fejlesztésekkel és új dizájnnal tartaná a lépést külföldi vetélytársaival a legnagyobb magyar közösségi oldal.

”Minden képet lehet majd lájkolni, valamint engedélyeztük a Facebookos alkalmazások futtatását is. Sőt, igazság szerint belépni is a Facebookon keresztül lehet majd.” – részletezte az újításokat az Origo Zrt. közleménye. A jövőben így könnyebbé válik az oldal kezelése, funkcióiban is kibővül, valamint sokkal menőbb lesz használni a közösségi oldalt. A sajtóközleményben bemutatták az Iwiw Apppályázat nyertesét is, a győztes megoldás egy az egyben, egy kattintással átregisztrálja a Facebookra a felhasználók profilját.

Az oldal külsejében is megújul: az új dizájn letisztultabb, felhasználóbarátabb lesz, mint bármikor, és a facebook.com címen lesz elérhető. Kérdésünkre, miszerint ez nem az Iwiw megszűnését jelenti-e, a Tudakozóban azt válaszolták: ilyennel ők nem foglalkoznak, de ha telefonszámot szeretnénk, abban tudnak segíteni.

11 KOMMENT

  1. A fészbúk a jenkiké, gépészkedjenek rajta ők!
    Majmoljuk őket, pedig le se szarnak bennünket.
    Amerikában azt hiszik, hogy Budapest Párizsnak a fővárosa.
    A szolgalelkű magyar halovinezik, valentinozik, celebezik, meg most már eszkortozik is. (plusz REALITY)
    Úgy issza a koka kólát, hogy majd meg fúl.
    Ha azt mondod: Karinthy, sokan azt hiszik hogy egy fúvóshangszerről beszélsz.

  2. @huzzadneki shakespeare: Gondolom cserébe’ te azért teljesen vágod, hogy mi Pennsylvania vagy Louisiana fővárosa 😉

    És hát momentán az Iwiw is Magyar Telekom-tulajdon, tehát német kézben van, de ragaszkodj csak hozzá nyugodtan…

    Ennyi hülyeséget már a hatvanas években is összehordtak az USA-ról itthon, még álhír se kellett hozzá.

  3. @Raffay: Azt tudom, hogy Washingtoné Seattle, Nevadáé pedig nem Las Vegas, hanem Carson City!
    Ja, és én a vezetéknevemet írom előre!
    Lehet jó dolgokat átvenni másoktól, de a gusztustalan majmolás visszataszító.
    A mikulás az ajándékot pedig a kis cipőcskébe tegye, ne pedig valamiféle stílusidegen zokniba.

  4. @huzzadneki shakespeare: Szerintem egy ovis cipőjébe egy alma se fér bele. Igaz, a zoknijába se.
    Egyébként ahogy az átlagamcsi se tudja feltétlenül, hogy hol van Budapest, az átlagmagyar se tudná megmondani (legalábbis szerintem), hogy melyik állam fővárosa Sacramento. Ne hidd azt, hogy az átlagmagyar nincs legalább olyan buta, mint az átlagamcsi. Gondolj csak a ValóVilágra, meg az Alekoszos menyasszonyos f*szságra.
    A Coca-Cola bárki bármit mond, finom, bár nekem sem a kedvenc italom, a Hálovin király, a Valentin-nappal tényleg nem értem mi a baj. A Karinthys mondat pedig szerintem amerikai kultúra nélkül is igaz lenne sajnos.
    Az FB-nél pedig bárki bármit mond, jelenleg nincs jobb közösségi oldal.

  5. @huzzadneki shakespeare: Facebookon lehet a [Vezetéknév] – [Utónév] sorrendben kiírni a neved. Csak ugye az átlag magyar már annyira amerikaiasan buta, hogy a Beállítások menüpontig sem jut el. Lájkolni és baromságokat megosztani viszont az első pillanattól fogva profi szinten tud… valószínűleg azt sem tudja, hogy a Facebook áll másból is.

    Mellesleg a hozzáállásod valamikor a 1945-ben divatját vesztette. Nem mintha csípném az USA gazdasági és szellemi gyarmatosítását, de olyan anti-kulturális baromságokat tudsz összehordani, hogy valószínűleg nem is vagy igazi ember, csak a hírcsárda egy spam robotja aki random trollkodással tölti meg a komment szekciót.

    Kíváncsi vagyok, hogy az idegen nemzetekkel és kultúrákkal való szembehelyezkedésed csak az USA-t érinti, vagy minden más (nem magyar) nemzettel és kultúrával szemben is ilyen ellenszenvet érzel?

    Mikor fogod felszólítani igaz magyar honfitársaidat, hogy minden idegen országból származó könyvet nyilvánosan égessenek el?

  6. @fejetlen bárd: Az osztrák jódlizzon, a török müezzin a minaretből szólítsa imára híveit, a Toyota konszern elnöke pedig kétezer éves hagyományait tisztelve évente egyszer öltözzön női ruhába, és fesse ki magát. (Ezt meg is teszi!)
    Mindenki maradjon meg annak ami.
    Aki nem tiszteli népét, őseit, kultúráját, az mit sem ér!

    Más: A közelmúltban volt egy interjú az USA budapesti nagykövetasszonyával.
    Elmesélte, hogy elmentek a gyerekeivel a nálunk vendégeskedő Cirque du Soleil előadásán, utána pedig voltak a Fővárosi Nagycirkuszban.
    El mondta azt is, hogy az utóbbit a gyerekeknek sokkal jobban tetszett, mert magkapó, varázslatos és utánozhatatlanul hangulatos volt.

  7. @Icarus75: Teringette, valóban! Így jár az, aki hisz az Amerikában született, és a Boeingnél dolgozó rokonának, és lusta rákattintani a Wikipédiára. 🙂
    Most már azt sem hiszem el neki, hogy Bill Gates a szomszédja, és lopkodja tőlük a cseresznyét! (Na jó, az utóbbi csak vicc!)