XII. Vazelin Pornóapátiban celebrál castingot, majd áldást oszt az análrózsa minden irányába.

A Magyar Análitikus Egyház híveinek sokasága várja a hazánkba érkező análpápát. XII. Vazelin nem először jár Magyarországon, az előző körútjáról készült „Full Anal Penetration #7” DVD minden magyar hívő hálószobájának ékessége, amire most pápai áldást és autogrammot is lehet kérni. Vazelint magyar részről Lucky Pierre és Dirty Sanches fogadja majd, akik az összegyűlt híveknek egy Fishe Eye-t és egy Angry Dragon-t mutatnak be.

Az análpápa programja, akárcsak híveinek érdeklődési köre elég szűkre szabott, ezért csak egyetlen castingot fog tudni celebrálni. Ezután fogadja a hívek amatőr videóit, végül áldást és belépőjegyeket oszt a következő Erotika kiállításra az análrózsa minden irányába.

Az análpápa látogatását Semjén Zsolt is üdvözölte, feltehetően tévedésből.

124 KOMMENT

  1. Az análrózsa és az ánuszrózsa nem ugyanaz és nektek lenne a legjobb, ha nem vennétek át a puruttyás alantas humort. Mi lesz még, magyarra fordított “viccesképek”?

  2. És minek az apropóján született e mai gyöngyszem? Fizetett hirdetés esetleg? Merhogy nem a megszokott színvonal, inkább olyan “de-berúgtam-tegnap-most-meg-rosszul-vagyok” beütése van. De valamit félrehallhattál, mert ilyenkor nem írni kell rá, hanem inni. Nem mindegy:)

  3. Mintha a Muhammad karikatúrák iszlámista reakcióit olvasnám. A sötét bigottság úgy látszik nem függ a vallástól. 🙂 Felháborodott kommentelők, ismeritek azt a szót, hogy “irónia”?

  4. Én nem vok hívő,s a katolikus 1házat egyenesen elítélem az elmúlt századokban az emberiség ellen elkövetett bűneikért, de ennek a posztnak semmi értelmét nem látom…!
    Nagyon gyenge próbálkozás, szánalmas!

  5. A jó pap is holtig tanul, pedig azt hittem, hogy már elég sokat tudok.
    Eddig nem ismertem a Fish Eye és az Angry Dragon ilyen irányú jelentését. Kösz, Patkó Bandi!

  6. @Lindalinda: Semjénre gondolsz, mint erkölcsi alternatívára, konzervatív erkölcsbástyára, aki tájékozatlan túlbuzgóságában kitüntette a pedofil ügyek elmaszatolása miatt áthelyezett punciust?
    Ez a mai gyöngyszem se szimpi, de amattól hamarabb hányok. A farizeusok legalább a saját törvényeiket megtartották. De ezekben még annyi tartás sincsen, inkább naponta átírják a törvényeket a szájuk íze szerint. Ezt a kategóriát a Biblia nem is említi, farizeusnál lejjebb pedig nem megy minősítésben, ami egyértelműen jelzi, hogy a KDNP erkölcsei hol helyezkednek el.

  7. Általában baromira díjazom a Hírcsárdát, de ez nagyon mellé ment. Igazából csak egyetlen dolog miatt, Ratzinger berakott képe miatt.

    Tegyetek be helyette valami mást, egy nem valós egyházi személyt ábrázoló képet, mert ez így úgy sértő, hogy még csak nem is humoros.

  8. Ez nagyon jó! 🙂 Már csak abból is látszik, hogy mennyien fikázzák 🙂
    És a témát nem lehet elégszer elővenni, amíg marad a jelenlegi képmutató és törvénysértő állapot!

  9. nem a hírcsárda találta ki ezt, a pornóipar nem tud már mit kezdeni magával onnan jön ez, igy hírdetik a seggből-szájbát 18 éves kislányokkal , a csárda csak átvette és más kontextusba helyezte. görbe tükör mond valamit? ne legyetek már ennyire álszent balfaszok, én kurva jót nevettem XD
    ja és sunáznám. vagy análítikáznám.

  10. @Lindalinda:

    “Kár, hogy még ennyi médium van a kezetekben!”

    Hú, bizony, a Hírcsárda rengeteg ármánykodás és nemzetközi öszeesküvés segítségével tett szert egy blogra. A Katolikus Egyház és a Magyar Nemzet a mai napig ezen agyal, hogy hogyan sikerült nekik mindez, ugyanis ők hiába próbálják helyesen bepötyögni a Captcha kódot a regisztrációnál, nekik valahogy nem megy. Semjén Zsolt egyszer túljutott a regisztráción, de nem tetszett neki egyik blogdizájn sem, mert egyik sem volt elég magyar vagy keresztyény. Hát így lett liberálbolsevik a média.

  11. Szerintem is azért gáz mert a regnáló katolikus pápa képét tették hozzá.
    Egyébként imádom az ilyen vallás kritikusokat, akik mindig a középkorban megtörtént események alapján ítélkeznek a vallásról. Ajánlom ezen személyeknek, hogy olvassanak sok történelemkönyvet, mert akkor szinte az összes felekezetre kell hogy vonatkoztassák a megállapításaikat nem csak a katolikusokra. A múltra adott reakció – a hibák beismerése- és a jelenkor tettei a meghatározóak, persze ha őszinték.

  12. @benceb77: Azért a pedofilügyek kezelése miatt a mostani pápának is lehet kis szégyenkeznivalója. Amivel természetesen nem azt mondom, hogy ő bármiben is bűnös lenne.

    A pápa képének kirakása egyszerűen ízléstelen. A blogger helyében én a valódi “análpápa” arcát rámontíroztam volna pl. erre a képre, az még humorosabb is lett volna – és úgy már csöppet sem sértő vagy ízléstelen.

  13. Ratzinger bíboros pápasága előtt tudott a pedofil ügyekről, melyeknek az eltussolásában segédkezett, sőt, ő maga utasított rá. Ezt ők finoman “belső ügy”-ként nevezték. Akkor most mi is a baj itt a képével?
    Amúgy én nem ismertem fel, ti mondtátok, hogy ő az 🙂

  14. Elképesztő, hogy az álszent katkók hogy ugrottak erre a poénra. Mi van fiúk, netán vaj van a fejeteken? Szerintem pont nektek kellene mélyen kussolni és szégyellni magatokat a pedofil papjaitok miatt, főleg ha azt veszem figyelembe, hogy a megtörtént esetek kb. 10%-ára derült eddig fény.
    A hírcsárdának viszont hatalmas nagy GRAT! 🙂

  15. Ízléstelen faszkalapok. Tizenéves, idétlenül röhögcsélő, pattanásos, szerencsétlen lúzerek poénkodnak ilyesmivel. Az Index ezzel nem szeretteti meg magát, ha a blogketrecbe teszi. Vagy a kattintásért már az anyátokat is megb***szátok?

  16. @benceb77: nem a középkorral van a baj, hanem avval hogy 2011-ben emberek milliói még mindíg hisznek az égő csipkebokor meg a szűzen megfogant szeplőtelen meséjében. A másik porbléma meg az ahogy az ilyen ratzingerek meg a többi pedofil és/vagy seggturkáló haverja kihasználják és kizsákmányolják a tudatlan milliókat.
    ja, és úgy mondom ezt, hogy hívő vagyok, hiszek benne hogy ha lenne isten akkor a ilyeneket rendesen bottal verné.

  17. @Gera: Mamád képét kitakart szemmel, de felismerhetően odateszik egy cikk elejére, amelyiknek a címe mondjuk: “Gumi nélkül is vállalja Vivien”, akkor biztosan úgy reagálsz, hogy “Á, ez nem anyuról szól, mert őt nem is Viviennek hívják”, ugye?

  18. @Gera: Mennyi hülye nem érti, hogy ez az Análpápán (Pierre Woodmant szokják így emlegetni) poénkodik, nem a valódin.

    Nem a valódin?
    Te mit magyarázol pontosan? A képen ki van? Netanjahu?

  19. Áprilisban az Európai Unió parlamentje nyilatkozatot szavazott meg, melyben elítélte a római katolikus egyházban tapasztalható, a papok és sok esetben püspökök által elkövetett szexuális bűncselekményeket. A nyilatkozat kimondja, hogy a Vatikán már régóta tud ezekről a tettekről, és nem tesz érdemben semmit az elkövetők ellen. Sőt igyekszik elmosni a problémát, és nem működik együtt a tettesek felelősségre vonásában. …

    vilagnezet.blog.hu/2007/07/04/egyhazi_szexbotranyok_emlekezzunk

  20. Brávó Hírcsárda ! Telitalálat ! Több hete nem röhögtem ilyen jót, akkor is a ti cikketeken valamelyiken…
    A sok álszent besavanyodott meg hadd verje a nyálát.
    Nagy az Isten állatketje, a kerítést meg már rég ellopták, épp a fikázók…

  21. A hírcsárdával semmi bajom, egy nagyon jó poén miatt még el is fogadnám, hogy ilyen ízléstelenül viccelődnek. De egy ilyen szánalmasan szar posztért? Akinek semennyi humora nincs az miért próbál jópofa lenni? Az a leggázabb.

  22. Azoknka, akik sztem azok nem értik, iről, kiről szól ez, csak mert nem tartja viccesnek ezt a szart, üzenjük, h sztem már a címből mindenkinek leesett, aki néz pornót,,,, Ettől még ez 1 nagy 0, humortalan szar és nem a vallás v bmi miatt, csak mert az…! 😉

  23. Hehe!
    Amúgy az összes klerikális fasz idejár sértegetni az ateistákat – ahelyett, hogy a templomba zsezsegne? Most tényleg vegyük elő a kereszténység nevében végzett kivégzéseket, népirtásokat vagy inkább csöndben zsezsegtek tovább?

  24. Te, kedves kommentelő,

    én csak azt nem értem benned, hogy miért úgy kezdesz el köpködni, hogy nem érted, hogy miről írtak? Én sem értettem, de a blog elején az egyik kommentben megtaláltam, és így már nagyot üt a poszt, és jogos.
    Te miért csak írsz, miért nem olvasol is?!

    Be is linkelem, nehogy feljebb kelljen görgetned:

    http://www.boingboing.net/2011/05/26/italian-cardinal-who.html -> fordítom a lényeget: a pápa “pedofil ügyek reformjával” foglalkozó tanácsadóját lehallgatták: “Nem kell nekem 16 éves, csak fiatalabb! […] Hátrányos anyagi hátterű családokat keressetek.” Mellesleg a csávó HIV pozitív.”

    Na? Így már érted?

  25. @benceb77: jah manapság csak a seggbekúró-gyerekrontó csuhások (pl. pécsi megyés püspök) fedezéséig jutnak ami tényleg nem egy szent inkvizíció de azért a 21. században elég ciki.
    Így van rugdosni őket amíg szét nem hullik a korrupt korhadó egyházuk. A sok bigottnak meg lengessétek csak a vörös posztót olyan édesek ahogy pattognak 😉

  26. azt hiszem benceb77 primitiv hozzászólásai, jellemzik őt,
    mellesleg az index hirportál szerkesztősége szintén szégyenlje magát !…
    már ha tudja mi az.. már korábban is szerettem volna tudatni
    az Index nevű ocsmánysággal ,hogy nem mérvadó elfogult, primitiv !!
    0 erkölcs, 0 tisztelet, 0 hitelesség…szégyen…..!!!!

  27. Pierre Woodmant nevezi az index előszeretettel análpápának, és élvezi az index főszerkesztője, ha ilyen szavakat rakhat ki a címlapra, mivel beteg.

    Jó poén volt ez a cikkutánzat, de azért a valódi pápa képét ide kirakni szemétség volt. Mondom ezt úgy, hogy nem is vagyok vallásos. Te blogger viszont egy mocsok vagy ezek szerint.

  28. ..ja és most látom szerzőként bizonyos “patkó bandi ” néven jelentkező
    lényt.. nem tudni milyen létforma .. gondolom irói megnyilvánulásának, esetleg életművének része ez a szösszenet!. lehet magából indult ki…, talán otthoni szokás, .. talán az analizálást keverte az análizással…, lehet e körül forog az esze ..minden esetre segitene neki , ha a kardfogú tigris kezelné őt análisan… talán az segitene…Vagy estleg többet nem irna ..
    ..és jegyezze meg a primitiv bunkóság nem erény !! ..ha valamely szót
    nem értené analizálom.!

  29. Az remélem senkit nem zavar hogy mint az már számtalanszor elhangzott az “Análpápa” létező személy, semmi köze semmilyen egyházhoz, a poszt pedig róla szól, nem a képzeletbeli barátaitok földi helytartójáról. Mindezek ellenére meg kell jegyeznem, a vallás a legsúúlyosabb csapás ami az emberiséget valaha sújtotta, remélem még az én életemben eltűnik.

  30. Én abban hiszek hogy minden hívő buzi. Ha te mást mondasz, azzal szentségtörést követsz el. Arról nem is beszélve hogy ezzel a vallásommal kisebbségben vagyok, tehát még jól fel is jelentelek.

  31. Kárpátia: Magyarnak születtem c. dal átirata

    “Behajlok minden gay-nek,
    Pusztító faszverésnek,
    Úgy állok rendületlen,
    Jiddisnek születtem!

    Kipában ütnek, dugnak,
    Kemény fából faragtak.
    Dr. Kocsis liheg felettem,
    Jiddisnek születtem!

    Lágy vessző végbelem mossa,
    Vállamon Dr. Kocsis karja.
    Teszem mit meg kell tennem,
    Jiddisnek születtem!

    Vadászhat énrám náczi,
    Van kárpim bosszút állni.
    Én soha nem felejtem,
    Jiddisnek születtem!

    Ha egyszer megdughatnám,
    Édes jó szülőanyám.
    Jöjjön el a Szent DAFEM!
    Jiddisnek születtem!

    Rabbi már, hogy ha voltam,
    Kivertem minden gojra.
    Áruló sokszor lettem,
    Jiddisnek születtem!”

    /naczivadasz.com, értelmezések annak, aki ezt az oldalt nem olvassa: Dr. Kocsis: egy büdös kancigány művészneve, DAFEM: Duplakezes Análöklözéssel a Fasizmus Ellen Mozgalom/

  32. Én csak azt nem értem, hogy Noé anno hogyan szedte össze az Ausztráliában őshonos kenguru párt, az amerikai vadpulykát, a brazíliai esőerdő milliónyi kígyóját, bogarát, ezernyi madárfaját, amikor ezeket a helyeket csak később fedezték fel.
    Zöldfoki-szigetek, Tűzföld, a Falkland-szigetek, Patagónia, a Galapagos-szigetek, Tahiti, Új-Zéland, Mauritius ???? Ő mindenhol járt?

  33. @Back Jauer:
    Nem. Arról van szó, hogy Benedek pápa frissen kinevezett “pedofil ügyi megbízottja”, akinek rendet kéne teremteni ebben az ügyben, kiderült róla, hogy 14 éves kisfiút követelt a drogdílerétől. És mellesleg AIDS-es. Csak ennyi derült ki most megint az egyházról…

  34. @kutyaütő: Ja értem. Erről egyházi botrányokról persze hallottam. Csak itt azt hittem, hogy ennek Woodmicsodának valamelyik ügynökét hallgatták le, amit gúnyosan időzőjelben”pedofil ügyek reformjával foglalkozó tanácsadó” – nak írtál.

  35. Análpápa fehériti a seglukát?
    Esetleg analizálta már valaki személyesen?
    Az AIDS-es pap is mindig úgy kezdi: „Híveim!”
    Csak ámulok, hogy mennyi elfogult, szeretetre vágyó gyűlölködik.
    Van, aki a pornót szereti /én inkább művelem/.
    A vallás miatt irtják egymást az emberek, feltétel, hogy ki melyik oldalra született. /+ az olaj/Az, aki „elfogult” az tartsa be, hogy „ne paráználkodj”, és ”bálványt ne imádj”. /mégis megszegik, csak belemagyarázzák, hogy „az más”/
    Meggyőzés elkerülése végett, Jézus sem halt meg értem, mert mára már kétezer éves lennék.
    A lényeg, hogy maradok a valóságnál, és inkább ki-be Bettibe!!!

  36. Országzászlót emelnek a Dohány utcai zsinagóga helyén. A kerület polgármestere szerint így lehet a legméltóbbképpen megünnepelni Magyarország magyar voltát. „A zsidó templomban hirdetett vallás idejét múlt, ósdi és lélekmérgező tan – az élet és az Újtestamentum már 2000 éve felülírta. Eljött az idő, hogy rámutassunk: a zsidók által hirdetett ’Szemet szemért, fogat fogért’ elv nemcsak visszataszító és alkotmányellenes, hanem emberiségellenes háborús uszítás is. A felebaráti szeretet jegyében a idővel az összes többi zsidótemplomot is fokozatosan bezárjuk és zsidó testvéreinket szeretettel várjuk a fővárosunkban bőséggel található katolikus templomokban kikeresztelkedésre.” – nyilatkozta a polgármester.

  37. @tobias2: ügyes vagy fiam! tipikus pápista gyűlölködő, akinek ha betámadják a szent anyaegyházát, azonnal vérig sértődik, és/vagy egy másik vallást kezd el köpködni.
    észérvek nincsenek, de egy bálványimádótól mi mást is lehetne elvárni.

  38. Tudod, igazán nem értem a katolikusokat, sem a múltban, sem a jelenben. Öltek az életért, harcolnak a békéért, gazdagszanak a szegényekért, szeretkeznek a szüzességért, kiközösítenek a toleranciáért, gyűlölnek a szeretetért.

  39. Hiába rinyáltok, a Hírcsárda szerkesztősége akkor sem fogja berakni goatse-t a kép helyére. Ha ennyire akarjátok, keressetek rá magatok!
    Ezek a mai kommentelők… Bezzeg az én időmben még nem voltak ilyen kívánságaik, beérték egy kivillantott csöccsel.

  40. Nem bírom a pápát, nem tetszik a róm.kat. egyház működése, undorodom a pedofil papoktól, bírom (bírtam) a Hírcsárdát… DE:
    ez a poszt kib*szott ízléstelen és undorító. Egy gusztustalan féreg, aki ilyet ír.
    Minek? MINEK kell mindig odaverni egy penetránsat Nekik?
    Hogy utána lehessen röhögni, hogy mennyire felhúzzák magukat?
    Fingani az osztály hátsó sorában és kuncogni, hogy üvölt a tanítónéni?
    Dedós, komplexusos hülyegyerek… gondolom a vígjátékokban a seggre esős szarós-fingós típusúak jönnek be. Szánalmas, humortalan féreg.