Öntudatára ébredt majd gazdája ellen fordult egy NOKIA 6310-es telefon. A készülék egy Crazy Frog csengőhanggal végzett tulajdonosával.

A holland állampolgár barátai is felfigyeltek arra, hogy a telefon először maga kezdte megválaszolni tulajdonosa SMS-eit, majd módosított a gyorshívó listát és gyakran tárcsázott fel faxszámokat, mivel izgalmi állapotba tudott kerülni a jeltől. H. v. M. sokat panaszkodott ivócimboráinak arról, hogy készüléke nem engedi őt kedvenc játékán játszani, vagy átveszi az irányítást a kígyó fölött, amikor ő rossz irányba vezetné. Kínos pillanatokban kapcsolta be kihangosítóját és 17:30 után nem volt hajlandó rezegni.

A tulajdonos egy ideig szoftverhibára gyanakodott és később sem tudott túllépni ezen az elméletén, ez okozta vesztét, ugyanis készüléke egy éjszakán át a Crazy Frog csengőhangot játszotta a fülébe, amitől a férfi agysorvadást kapott és meghalt. Nem ez az első eset, hogy NOKIA telefonok tudatukra ébrednek, és nem is az utolsó.

21 KOMMENT

  1. Helyesbítés:

    Elnézést kérünk olvasóinktól, de a cikkben említett telefon nem NOKIA, hanem egy másik gyártó telefonja volt, nem más gyilkolt, mint a Sony Ericsson.

    Most örülj, SODor 😀

  2. Con Storm, nekem is ez jutott eszembe 🙂 előbb-utóbb megjelennek az ilyen tartalmú fa**ságok és valamelyik ‘kedves ismerős’ tizenötezer továbbított címmel együtt elküldi nekem is. de akkor webes fa**korbácsot nekik