Az első közös Music Television-Nemzetközi Valutaalap díjátadón taroltak az alpesi ország zenei előadói. A svájci funk mindenhol az élre tör.

A Zürichben rendezett díjátadón a legjobb új zenekar díját, a Kühl und die Gruppe kapta, legjobb férfielőadó pedig James Braun lett, a "Papa hat eine neue Tasche" című számával. A legjobb női előadó díját pedig a "Play that funky music, Günther" című számával Donna Sommer nyerte el.

A nemzetközi tőzsde érzékenyen reagált a hírre, az euró és az amerikai dollár is zuhanni kezdett, de a rizs és a nyersvas világpiaci ára 2%-kal megugrott. Dominique Strauss-Kahn nem tudott eljönni a szakmai zsűribe, de Lázár János Twitterén keresztül megüzente, hogy szerinte papírforma eredmény született, és "elég komolyan fugázná", de hogy kit, arra az üzenet nem tért ki.

4 KOMMENT

  1. És mi lesz így a funkhitelesekkel? Lesz nekik mentőcsomag, vagy nem? Ha lesz, az milyen funkárfolyammal számol és a magyar mulatóshoz képest hol rögzíti azt?
    (Egyébként ez a Kühl und die Gruppe nekem nagyon gyanús; elképzelhető, hogy Zürichen kívül más néven is fellépnek – szerintem Lausanne-ban és Genfben ők nyomatták Froid et le Groupe néven…)