Az AGB elemzése szerint csupán a "statisztikailag kimutathatatlanról" "nyilvánvalóan alacsonyra" változtak a mérési adatok.

Meglepő módon a 98.6-os frekvencián sistergő audionális hangyákat még mindig hallgatják a lelkes rádióhallgatók, akinek egy része a kérdező biztosoknak azt mondta, hogy azt hitte, ez még mindig a deck attack, bár gyanúsan kevés benne a beat. A hallgatók egy másik része pedig azt gondolta, hogy a milliók reggelire műsorát hallgatja, csak nem mert szólni, hogy már megint nem ért egy rohadt szót sem az egészből.
 
A rádióhallgatók egy érdekes csoportját alkotják azok, akik az RTL-KLub elsötétítéseit is nyomon szokták követni. Ezek a szaknyelven "műsor kimaradás turisták" mindig csak olyan helyeken tűnnek föl, ahol valamilyen oknál fogva megszűnik az adás. Hogy ez mennyrie jelentős célcsoport, azt jól mutatja, hogy az ő szórakoztatásukra egyébként hamarosan elkészül az egykori ORTT elsötétítések pornó változata is Szalai Annamária audio kommentárjával és elsötétítésével.

A radiocafé hallgatóinak megoszlása (lásd grafikon):
 
– Azt hittem ez a deck attack
– Azt hittem ez a milliók reggelire
– Bocsiék ma reggel milyen szarok
– Nem hallgatom, nincsen rádióm
– Nem hallgatom, nincsen fülem
– Nem hallgatom, nincs barátom

5 KOMMENT

  1. a valóságban ezek alapján a radiocafénak magas volt a hallgatottsága, a hallgatóknak rendkívül jó a zenei érzékük, az átlagosnál magasabb intelligenciával rendelkeznek, gazdasági területen jól képzettek, rádióval jól felszereltek és van barátjuk. a végét viszont elszúrtátok: már nincs barátjuk…

  2. @salvadore: “a hallgatóknak rendkívül jó a zenei érzékük, az átlagosnál magasabb intelligenciával rendelkeznek, gazdasági területen jól képzettek, rádióval jól felszereltek és van barátjuk”

    Furcsa. Szerénytelenség nélkül kijelenthetem, hogy ez rám mind igaz, mégsem hallottam soha erről a Radiocaféról.