Lebukott a papofil ministráns

17
8,535

Harminckét pap megrontásával vádolják azt a 10 éves belga kisfiút, akit a héten fogtak el a Vatikánban.

Svájci gárdistának öltözve próbált a pápa közelébe férkőzni, amikor a többi svájci gárdista elfogta – nyilatkozta a római lapoknak Bernhard Glueckpissről, a 10 éves belga ministránsfiúról hétfő reggel a svájci gárdisták vezetője, Nicklas Wuertzlsch. A kisfiú ellen harminckét rendbeli megrontás miatt adtak ki elfogató parancsot Belgiumban, az egyház kiátkozta, és a buddhisták bejelentették, hogy ez már nekik is sok.

Bernhard ellen először két éve tett panaszt egy káplán, de érkezett már bejelentés esperestől, sőt püspöktől is, és úgy tűnik, a kis ministránsfiú nagyra tört, és egyenesen a római pápát szemelte ki magának.

Az egyház természetesen vállalta, hogy kártalanítani fogja a sérelmet szenvedett papokat és gyerekeiket, bár ez utóbbit ők is furcsállják. A Magyar Püspöki Kar kijelentette: Bernard ügye elszigetelt eset, hazánkban nincs tudomásuk hasonlóról, amióta a 6 éves Szabó Petikét sikerült átszoktatni az apácákról a pingvinekre.

17 KOMMENT

  1. @zia77: te is az a fajta kommentelő vagy, aki azt hiszi, hogy tök okos meg jó fej, hogy ezt írja be kommentbe. pedig csak egy szánalmas kis szar vagy, aki mindent irigyel mindenkitől, akinek egy csepp tehetsége van akármihez is. mert valószínűleg neked nem adott a sors semmit. szomorú.

  2. @albatrosz ezredes: te is az a fajta kommentelő vagy, aki azt hiszi, hogy tök okos meg jó fej, hogy ezt írja be kommentbe. pedig csak egy szánalmas kis szar vagy, aki mindent irigyel mindenkitől, akinek egy csepp tehetsége van akármihez is. mert valószínűleg neked nem adott a sors semmit. szomorú.

  3. @M. Bertalan: te is az a fajta kommentelő vagy, aki azt hiszi, hogy tök okos meg jó fej, hogy ezt írja be kommentbe. pedig csak egy szánalmas kis szar vagy, aki mindent irigyel mindenkitől, akinek egy csepp tehetsége van akármihez is. mert valószínűleg neked nem adott a sors semmit. szomorú.

  4. @becsoccsent: en is az a fajta kommentelő vagyok, aki azt hiszi, hogy tök okos meg jó fej, hogy ezt írja be kommentbe. pedig csak egy szánalmas kis szar vagyok, aki mindent irigyel mindenkitől, akinek egy csepp tehetsége van akármihez is. mert valószínűleg nekem nem adott a sors semmit. szomorú.