A nagy sikerű "Térden rúgni egy lángost" című interjú után a Hiperkarma zenekar az eddigi menedzsere helyett a jövőben a Hírcsárdára bízza a zenekar PR-ügyeinek intézését.

 

A zenekar eddigi menedzsere megrendült rajongói levelek tucatjait kapta azok után, hogy a HírCsárda egy olyan cikket közölt Bérczesi Robival, ami nem is jelent meg. A levelek  kezelése akkora sokkot okozott a menedzser számára, hogy email címét, telefon számát,  lakcímét és adószámát hátrahagyva menekült el a kötelezettségek elől.

Mindez a  legrosszabbkor történt, hiszen a Hiperkarma zenekar éppen újra összeállt, és új lemezt is  készül kiadni "Zsiráfok spárgában" címmel, a "Minden elgurult gyógyszerem" és a "Sálnyál" című dalokhoz pedig klip is készül, míg a "Maradék omlett", "Máj-magány" és a "Szabadon minta" MP3-ban ingyenes letölthető lesz.

A HírCsárda természetesen örömmel tesz eleget a felkérésnek, és szeretettel várjuk a  rajongók leveleit, akik szeretnének szerepelni a klipekben, vagy akik szeretnék, hogy  kihagyjuk őket.

17 KOMMENT

  1. A kutya egyen meg teged!

    Balga trefat eszeltek ki ti barmok, hamis fenyben tundoklo szavak ezek! Legkedvesebb cimboramat sertitek verig, keruljetek csak a szemem ele!
    Tudjatok meg, nevem Medgyesi Ferenc, postagalamb pite@hiperkarma.hu hangfutar 06 30 234 24 74 kastelyom 1021 Fekete I. u. 14.! Menlevelem es kutyaborom szivesen atadom!

    Azonmod kovetelem hogy a csecsszopo anyabaszo ki megserette csaladom becsuletet, nevet azonnal feddje fel! Sullyeteg kocsmakban tevelygo futobolond ki e fecnit kieszelte, ne nevezd magad igaz magyarnak! Anyad a nemettel halt! Apad a reszeges az arokparton doglott meg! Varom inasod megkereseset annak vegett hogy megtiszticcsam csaladom nevet es becsuletet Isten elott! Kulonben ne nevez magad uriembernek!!

    Maradok tisztelettel
    Medgyesi Ferenc zeneiparos

  2. Na de uraim, aztat úgy írják hogy P+R. Én tudom, mert a szomszédnak onnan vitték el a Suzukiját.
    Meg is siratták illendően. Benne volt az eredeti Madonna CD is.
    A tokja az megmaradt, plusz még a 9! év törlesztőrészlet.

  3. @ikszüpszilon: na látod, pont ez a probléma veled, kistáska: nem vagy vicces. (“Parádés riposztod” is erről tanúskodik.) De most nem is az, ez nem egy nagy baj, ha nincs humorérzéked, de akkor mijafaszé óvasol vicclapot? Tanulni, fejlődni vágyol? Figyi, nem akarlak letörni nagyon, de ha ragaszkodsz ehhez a tempóhoz, akkor ez így kurva kemény lesz… Intenzív vicckurzus kéne neked, mondjuk kezdetnek egy kis saskabaré, intravénásan. Hogy meg ne terhelődjön az agyad nagyon.

    Na, látod: ez vicces. Úgyhogy gyakorojjá. Fog ez menni. Ne add fel. Én drukkolok neked.

  4. Úgy látom Hiperkarmáék a nagy drogozásban elfelejtették, hogy mekkora reklámtényező egy ilyen hírrel címlapra kerülni. Pite is bekommenteli a a faszságot, helyette meg írná azt, hogy hehe, vicces volt, de valójában itt és itt az új lemezünk és mindjárt kurvajófej és nem egy fasznak tűnik, aki Robi betépett gondolatait szent művészetként hinti elénk, kik úgysem értjük, miről van szó.