A vád szerint nem csak egy New York-i szobalánnyal erőszakoskodott az IMF vezetője. A jelenleg börtönbüntetését töltő magyar színművész megdöbbentő történettel állt elő.

A TV2 Jóban-rosszban című sorozatából ismert színész elmesélte, hogy egyszer nála is bepróbálkozott a rossz hírű közgazdász. Damu Roland elmondta, hogy a legutóbbi Nemzetközi Valutaalap – Magyar sorozatszínész válogatottak barátságos röplabdamérkőzése után sikeredett túl barátságosra a sporttársi ölelés az öltözőben.

"Éppen búcsúzkodtunk, amikor megölelt és egy régi abakusz rúdját próbálta meg… Nem tudom tovább mondani, bocsássanak meg." – fojtotta könnyeibe mondandóját Damu, aki éppen nem gyúrt.

Fejlemény az ügyben, hogy Strauss-Kahn védője elmondta, a vádlott nem erőszakoskodhatott a szobalánnyal, mert abban az időben a mostohalányát molesztálta Franciaországban, tehát nem lehetett abban a New York-i hotelben.

24 KOMMENT

  1. Aljas rémhírterjesztők! Nem molesztálhatta a mostohalányát, mert a repülőtérről még visszatelefonált a szállide-szállodába! Az a nagy kérdés, hogy hol volt ekkor Damu Roland? Szerintem Stohl Buci fogja neki igazolni a zalibijét!

  2. lassan kiderül az igazság.bayer zsóti női /ál/ ruhákban vállal fekete munkát odaát.tegnap első kézből/szájból/adta le a tutit.csak a hüjegyerek arra nem gondolt ,hogy igy lebukik

  3. Ez nyilván tévedés!
    Itt egy szimpatikus idős bácsiról van szó, aki nem beszél spanyolul, így a szobalánnyal nem tudott rendesen kommunikálni.
    Szerintem csak a szokásos öt dolcsi borravalót akart beledugni a köténykébe.
    Hogy nem volt rajta gatya?
    Az egy másik dolog, a múltkor én is csak a Duna Pláza mosdójában vettem észre hogy hiányzik, kicsit meglepődtem, de nagyobb baj nem történt.

  4. Adjunk címötleteket:

    Piroska és a felajzott csimpánz
    vagy
    A felajzott csimpánz és a szobalány
    vagy
    Állati bankár
    vagy:
    Botrány a Szopjitelben
    vagy
    Vesztegzár a Szopjitelben
    vagy:
    Kamatos kölcsön visszajár

    Lenne még ötletem…
    😀

  5. a “Nemzetközi Valutaalap – Magyar sorozatszínész válogatottak barátságos röplabdamérkőzés” résznél becsokoládéztam a röhögéstől, az “Éppen búcsúzkodtunk, amikor megölelt és egy régi abakusz rúdját próbálta meg… Nem tudom tovább mondani, bocsássanak meg.” – fojtotta könnyeibe mondandóját Damu, aki éppen nem gyúrt.” résznél meg bele is huppantam nagy nevettemben… 🙂