Dominique Strauss-Kahn 2008-ban a Magyarországnak nyújtott segéllyel is erőszakoskodott.

A Nemzetközi Valutaalap hétvégén letartóztatott vezetője nem először követett el szexuális erőszakot. Egy neve kikockázását kérő egykori pénzügyminisztériumi vezető  a HírCsárdának elmondta, hogy amikor 2008-ban megérkezett az IMF 20 milliárdos csomagja, napokig takarították róla Strauss-Kahn ondóját. „A csomag valószínűleg kihívóan viselkedhetett, sőt lehet, hogy maga kezdeményezte a liezont. Mindenesetre 2.5 milliárd eurót el is kellett dobnunk, anyira elázott, pedig az a pénz mind Borsodba ment volna”.

Azóta több ország is jelezte, hogy az IMF vezetője a nekik nyújtott pénzügyi tranzakciókkal is kikezdett, sőt a Portugáliának nyújtott segélyből és a kamatyemelésből egy törvénytelen gyermek is született

Dominique Strauss-Kahn a New York-i incidens után Angela Merkellel találkozott volna, és félő, hogy vele is megpróbált volna erőszakoskodni. Angela Merkelt ezért arra kérték tanácsadói, hogy hagyjon fel a kihívó kéztartásával, és viseljen több sminket, mert úgy sokkal könnyebb neki ellenállni.

30 KOMMENT

  1. a rákot akar az találkozni. azé lopatta el ovival a kabátját, hogy félrevezese a szagot kapott IMF vezirt.
    tavaj nyáron is azé volt itt, mert jött a kabát után.
    ovi meg jó kipaterolta hangos “nincsit a zeke kecskefejü” kiáltásal.
    ovi 1 hős.
    tuddki: Mitts Lapi

  2. “amikor 2008-ban megérkezett az IMF 20 milliárdos csomagja, napokig takarították róla Strauss-Kahn ondóját. “

    Nem a csomagról. A szánkról a mélytorok után, amikor felvettük.
    Most nyögjük a következményeit, DE a seggberakás még csak ezután fog jönni.

  3. Poénkodtok itt ezerrel, mi? Aztán vajon mit tennétek, amikor mászna rátok azzal a rusnya francia kiejtésével, és kérés nélkül is injektálni akarná belétek a tökét?

  4. Merkellel találkozott volna épp. Merkel megúszta. Piroska pirospozsgás arccal nyeldekelve olvasta a hírt. A szocialisták kúrnak és elkúrnak. Ez már csak így működik. A baj az, hogy nem csak a szobalány szopik, hanem mi is. Sőt, a fél világ.

  5. Hínnye! Hátosztángyermeköm, megin’ idegyütt a zész!

    Gyermekeim!

    “sperma(?)foltok a…” No… Hát, azért jegyezzük meg, nagy okosság van minden olyan dologban, ami a (lassan írom, hogy mindenki megértse) OLCSÓ(!) hitel elleni heckampánnyal kapcsolatos…

    Úgy jártak a fiúk (bocsánat, az öregfiúk /elnézést- a vénfiúk/) ezzel, mint magyar(s nem dakota!) mesebeli társuk.

    “Menniér’ aggya a furulyát?” – szólnak a piacon.
    “Tíz dénár az ára!” – így az árus. (Elgondókodnak a fijjúk, jól kibabrálnak az árussal most…)

    “Aszt negyvenért ad -e kettőt?” (S, kuncognak magukban jót- hogy átverik mindjárt az embört…) Az embör elgondókodik- na- hát ilyen okos ügyfelei sem voltak, akik kétszer olyan drágán vennék meg azt, ami feleannyiba kerül.

    “Adok, gyermeköm!” (Furulya ide- pénz oda- s a fijjúk eljönnek- nagy vígadva).

    “Ínnye, idesöcsém- mecsoda fóradalmat csinátunk mink! Leráztuk magunrúl a kénszert, hogy azér’ az árárt vegyük meg a cuccot, amit e mondott!”

    “Be jó’ mondod idesöcsém- én minicterelnöknek válactanálak!”

    “Hínnye! Akkor én meg pénzü’minicternek tíged!”

    S, mentek szépen tovább – s már azon törték a fejüket- hogyan fosztják ki úgy az egyébként dúsgazdag fog-fődesurakat- hogy a végén azoknak jusson egymilliárd dénárral több…

    Ugyanis, gyermekeim, az a helyzet, hogy kaptunk az IMF-től olcsó hitelt-amit most cserélnek ki a nemzet Elvis Presley-jei drágára. Aszt még röhögnek magukban, milyen jó üzletet csináltak…a nemzetközi bankoknak…

    Adjon az Isten…

    …több józan észt!

    VJK

    A fent említett hír feladójához még egy kis apróság-
    http://www.rastudio.net/lampis/albetsgergely.html A 20. részt nézzétek, ides gyermekeim… Illen betyár leginek vannak… (S még irogatnak es… :-)) )

  6. Én sajnálom. Ez egy szánalmas bukás, elég tragikomikus dolog a világ egyik legbefolyásosabb embereként ekkorát taknyolni egy banánhéjon. A felségestől a nevetségesig nem vezet hosszú út, mondta a nagy Spinoza mester.

  7. Angela nagyasszony a megtestesült Renault-reklám (az a krómpuncis kéztartás ááá) :)))

    Vajon a német autógyárak mit szólnak, hogy a rebellis békazabálók autóiparának a szekerét tolja a nagyfőnök?

  8. Nem lepődöm meg, hogy egy cionista ismét botrányt okozott. A brazil izraeli nagykövetet is letartóztatták mert orgiáról hazafelé, részegen feküdt az utcán, bőr szado-mazo ruhában, de a bp-i egyik követüket is visszahívták már az ingatlanpanamái miatt. A talmudistákkal mindenhol baj van, mégis szent tehénként kezeli őket a magyar kormányzat is, és az egyházaink is. Az a csoda, hogy Strass -Kahn- ügyét nem kenték el.
    Kíváncsian várjuk a következő, cionisták által elkövetett bűncselekményt.
    Josephus Flavius és Bernard Lazare után után Lubomir Prytulak számolt be a vérengzéseikről:
    http://www.utolag.com/ZsidoBuntettek.htm

  9. Dominik megelőzte a két magyar playboyt is, mert azok diszkrétebben csajoznak: Az MSZP-s EU-s adófővezét, macsó a szeretőjét a feleségeként mutatta be Brüsszelben, A zsideszes smidt pedig úgy cseréli a nőket az áygában,mint más a napi zokniját. De ők még nincsenek sitten….