Az Oszama bin Laden likvidálását végrehajtó amerikai kommandósok birtokába jutott a terroristavezér kézzel írt naplója, amely tervezett merényletek részletei mellett érdekes, mindennapi élményeket is tartalmaz.

2001. szeptember 11. – Arra ébredek, hogy valaminek nagyon örülnek a többiek. Nekem fáj a fejem a tegnap este után. Oké Allah, mától betartom az előírásokat.

2002. november 5. – A szomszédban ment a rádió és a Las Ketchuptól szólt az Asereje. Kár, hogy imperialista mocsok, pedig már egész jól mennek a tánclépések. A következő Al-Kaida farsangon előadhatnám pókember jelmezben, ebben nem ismer meg a CIA. Hasszan TNT-vel a testén is el tudja táncolni. Kipróbáltuk, a szóló rész alatt néz ki legjobban, ha robban. Szegény Hasszan, igaz hitű, jó táncos volt.

2003. február 10.
– Jó volt a farsang. A pakisztáni fiúk Hófehérke és a hét öngyilkos merényélőnek öltöztek, de a Kuka besült. Én Kim Dzsong Ilnek öltöztem, de nem értették.

2003. április 9. – Ma felakasztottál Szaddit Irakban. Nem volt rossz arc, csak mindig büdös volt a lehellete. Szerette a szardíniát. De én bírtam. El tudta fingani az amerikai himnuszt.

2003. május 25.
– Az (egyik) asszony nagyon háklis mostanában. Lehet, hogy nagyobb barlangba költözünk. A mostanihoz jutányosan jutottunk hozzá, volt benne beépített medve.

2003. május 30. – Megjelent az új iPod!!! 8 giga zene. Allah az égben, erre felfér az összes musical. Ma kipróbálom azt a szakállfestéket amit Ajvan annyira nyomat. Sokat lóg a DM-ben, fura. Lehet mégsem nevezem ki helyettesemnek.

2005. március 1. – Mostanában nehezen megy a vizelés. Lehet, hogy veseproblémáim vannak, de ide a barlangba nem férne be egy dialízis gép, úgyhogy reméljük csak hugyúti fertőzés. Juszuf jött kivizsgálni, mindenáron a prosztatámat akarta megnézni. Azt hiszem a következő hősi bevetésben részt fog venni. Juszuf jemeni, de Magyarországon tanult. Hozott pár másolt CD-t. Bikini meg Ákos van ráírva. Kínzáshoz éppen jók lesznek. Juszuf említett még valami zárjegyet, meg DJ Jeszit is. Most már biztos, hogy részt vesz a következő bevetésen.

2005. szeptember 2. – Az új In Flames-album elég gyenge, ráadásul le is buktam ima közben, hogy hallgatom. Az imám félrehívott utána és eléggé megszidott. Kicsit szarul érzem magam most.

2006. március 10. – A legkisebb fiam, Dzsihád bin Laden, a születésnapomra egy amerikai katona fejét hozta ajándékba. Szívecskés és kis kecskés "عيد ميلاد سعيد" feliratú papírba csomagolta. A kis Dzsihád még sokra fogja vinni. Ezt a fejet is maga vágta le, pedig még csak 4 éves.

2007. június 30. – Ma csináltunk egy üzenős videót a fiúkkal. Az amerikaiak meg a megszálló NATO országok pusztulását ígértük, bla, bla, bla. Most már szeretnék valami sitcomot forgatni, közönség előtt felvéve Charlie Sheennel az oldalamon. Itt az Afiknál van jó ópium, biztos bejönne neki.

2008. február 1. – Az asszony megint költözni akar. Játszottam neki egy kis Ákost, most egy ideig kussban lesz. Nekem kellett utána a hányást feltakarítani. Jobb lett volna könyvelőnek menni.

2008. július 11. – Bitang meleg van, ráadásul edzőmeccsen van az Arsenal Indiában. Most menjek? Ramir nem örül az ötletnek, szerinte legalább a mezt vegyem le az odaút alatt.

2009. január 16. – Megérkezett az új iPhoneom. De SIM-kártyát és internetet nem használhatok itt, ezért kb. egész nap autóversenyezem rajta. Fél nap alatt kijátszottam a NFS Driftet.

2010. november 9. – Kopogtak a kapun, és megkérdezte egy fura skót akcentusú valaki, hogy itt lakom-e. Azt mondtam, hogy nem. Erre elment. Lehet, hogy Rod Stewart volt?

2010. december 6. Ma volt Mikulás, én voltam a télapó. Nem kellett beöltöznöm.

2011. április 12. – Ma megint bekiabáltak, hogy "Hé, biztos nem lakik itt egy bizonyos Oszama bin Laden?". Valaki nagyon vicces. Szerintem Omar az a sarki boltból.

2011. április 30. – Neeee. Megint falafel van ebédre. Elegem van!!! Nem akarok így élni tovább!!! Áááááááááá

11 KOMMENT

  1. 2011. december 24. Megérkeztem a világkörüli utamról.
    (külön könyvben jelentetem meg a részleteket).
    Sok együttértő vezetővel találkoztam, mint Obamával, akinek külön barackot adhattam a fejére, és a népszerű O.Vikivel, akinek segítséget ajánlottam az országa nagyhatalommá tételében.
    Utam során a biztonságomról, és a ruhámról a Véderő gondoskodott.

  2. amúgy:
    2011. május 5. – jönnék haza szőlőből, de a külső ellenőrzési ponton az egyik emberem azzal fogad, hogy egy halom katona lepte el a házamat, fejbe szedtek valami hobót, és gyorsan beszórták a tengerbe – mindenki azt hiszi halott vagyok. Egyelőre nem tudom, mit mondjak, tököm tele van már most. Ennyi meló és szervezés után nem vagyok hajlandó azért küzdeni, hogy elhiggyék, nem haltam meg. Öreg vagyok én már ehhez, mindent újraszervezni. Baszódjon meg mindenki egy talicska ganyén!
    ….talán nyitok egy virágboltot.