Felháborítónak nevezte a budapesti dugódíj bevezetésének tervét a Magyar Felnőttszórakoztatási Egyesület – leállhatnak a nyilvános pornóforgatások.

„Eddig belefért egy laza pipa a Gellérthegyen, vagy egy gyors fésöl a Várban, mostantól viszont a közterületesek bírságolhatnak minket.” – nyilatkozta az MFE elnöke, Nikki Morecox. A színésznő elmondása szerint már így is rengeteget költenek a művészeti továbbképzésre, takarításra, az erdei jeleneteknél pedig a parkolásra.

„Ne is nevezzük dugódíjnak, ez egy nagyon régi, kommunista reflex. Legyen inkább Jenna Jameson-járulék, vagy Hugh Hefner-adó” – közölte az előterjesztésről Tarlós István főpolgármester. A politikus kifejtette, hogy a dugódíj amúgy sem vonatkozna a kézimunkás tevékenységre, a gruppenek esetében pedig egyszerűen csak az egyenruhás bűnözés elleni törvényt alkalmaznák.

Az MFE a díj bevezetése mellett azt is kifogásolta, hogy a vidám jelenetekre vonatkozna a vigalmi adó is, így, ha komolyabb díjak nélkül szeretnék megúszni, szomorú, lealibizett dugásokat kéne felvenniük.

„Egyáltalán nem merült fel a dugódíj bevezetése, illetve nem abban a formában, ahogy arról eddig szó volt. Vagyis de, csak hát gondoljunk bele, de az is lehet, hogy mégis. Szó sincs semmiről.” – összegezte saját álláspontját Hoffmann Rózsa oktatásért felelős államtitkár, majd a biztonság kedvéért visszavonta nyilatkozatát.

19 KOMMENT

  1. Azért pontosítsunk!
    A laza pipa nemá’hogy dugó díjba essen! Majd ha hupákolok, akkor az igen. Végén még a nyalintást is dugónak néznék, csak hogy fizetni kelljen…

  2. Lapzárta után érkezett, hogy Hoffmann Rózsa félreértette a hírt.
    “Végre – gondolta -, nem csak Dundika érzi magát jól, hanem némi pénzmagért a bányarémek is találhatnak megfelelő szolgáltatást”. Hoffmann Rózsa már belevette az oktatási törvény tervezett szövegébe is, hogy az egyetemek és főiskolások kötelesek dugódíj-alapot létrehozni, sőt fel kell állítaniuk egy önkéntes “dugó-teamet is”, amely felett a mindenkori államtitkár rendelkezik. Az első verzióban még digó-team volt hasonló feladatkörrel, de rájöttek, hogy az olaszoknak van önérzetük is.
    Ide tartozik a másik hír is, miszerint Kovács Józsi bácsit azonnali hatállyal felmentették a hivatali munka alól, miután személyes elbeszélgetésre hívták be az államtitkárhoz. “Sajnos félreértés történt, beleírta az önéletrajzába, hogy “Dugó” a beceneve. Először nem is olvastam tovább, de most szembesültem vele, hogy Józsi bácsi 74 éves, és inkább a “bőrdíszmű” kifejezéssel tudnám jellemezni a kialakult helyzetet.”

  3. a mai nyilatkozatok értelmében Tar-há-lós István főpolgárjenő bemutatta az újabb névjavaslatokat, amely értelmében a fent említett szórakoztatóipari nagyságokról is elneveznének egy-két utcát és teret. ‘a Hefner út beletorkollik a Jenna térbe’