Oszama bin Laden múlt heti halála után sokáig úgy tűnt, hogy helyettese Ajman az-Zavahri veszi át a terrorszervezet irányítását. Azonban egy most feltűnt álláshirdetés szerint még nincs megoldva az utódlás.

 

 


28 KOMMENT

  1. Nem nagyon szószátyár a hirdetés! Mennyi a fizu? Milyen nyelvtudás kell (Rágárdá? Dzsábada! – Már, aki tudja miről is van itten szó…)? Hány éves tapasztalat szükséges? Gondolom hitbéli megkötések is vannak. Esetleg bajusz? Bokros, vagy Kövér esélyes lehet!

    A hírekből azt vettem le, hogy mobilt nem adnak. Az autó meg robban(t)ós. A repcsiről ne is beszéljünk!

    Szolgálati léghajó? De legalább egy bicaj?

  2. Orbán Castro Chavez Rákosi Viktor, Lézer közutált János, Tapló s Pista, Szargyártó Péter jelentkezzetek. Bár erre sem nagyon vagytok jók!

  3. @Sün‼: Bocsika, de azt hiszem, hogy nem olvastátok el a pozi leírását! Nem egységsugarú kamikazet keresnek, hanem főnököt! Tehát neked kell motiválnod a 6 évest, hogy kösse magára a cuccost, robbantsa fel magát a metróban és akkor idvezül!

    Nem annyira könnyű a feladat! Nekem okozna álmatlan éjszakákat!

    Másrészt csak akkor vállalnám, ha Oszamához hasonlóan engem is a CIA képezne ki és Szaud-Arábia pénzelne!

  4. Azért a cafeteria-juttatások között vagy talán inkább a jutalmak pontban meg kellett volna említeni a mártírhalál esetén járó 72 szüzet, hiszen ez nemcsak a beosztott végrehajtónak, hanem a főszervező fővezírnek is jár az egyéves megbízás méltó befejezése esetén.
    A feladatok közül hiányzik a napi ötszöri ima, és az sem tisztázott, hogy munkalebernyeget és szolgálati turbánt biztosít-e a foglalkoztató.