A Zóna Taxi érdekeltségi körébe került rádió kívánságműsorában ezentúl taxit is lehet kérni mindenkinek, aki szereti.

A tulajdonosváltással sok minden változik a radiocafé 98.6 házatáján. Maga a rádió neve valószínűleg megmarad, esetleg Radiotaxicafé-ra módosul, de az biztos, hogy főleg taxis tematikájú műsorokat fog szolgáltatni. A reggeli sávot az „Előrendelt taxik reggelire” című műsor foglalja el, majd délutánig a CB-s chat csatornát sugározzák, amiben folyamatos köszöngetés, etikás történetek, és dugó információk lesznek hallhatók benfentes locsogással színesítve. Délután az Utasellátóban Lovász „Lightnight” László, és Frankó „Frankó” Roni veszik fel a rendeléseket élő adásban.

A magazin műsorok közül a „motor city”, „granturizmó!” és „vasárnapi autósokk!” a címe miatt megmarad, a „nyakkendő nélkül”-t viszont „A” kategóriás taxiban nem hallgathatják a Zónások, ott ugyanis kötelező a nyakkendő.

A zene is változni fog, a radiocafé ezentúl főleg a Juventus rádiót fogja játszani a taxistársadalom és az utasok legnagyobb örömére.

Az új tulajdonossal a rádió szlogenje is változott : radiocafé 98.6 – elbasztátok.

12 KOMMENT

  1. Rendelnék …
    A feketét két cukorral, és egy szőkét tele extrákkal.
    Taxit?
    Áááá, azt nem.
    Itt állnak néhányan járó motorral a járdán és a benzinárakról siránkoznak.

  2. Valóban szomorú, de nem kevésbé ironikus, hogy a kapitalizmust és a “nincs ingyen ebéd” szemléletet hirdető rádió pont a kapitalizmus farkastörvényei miatt bukik el.

  3. Toronymagasan a legjobb adó volt, csak minőségi zenével, még az MR2 is belőle nőtte ki magát. Ami jó zene, az ott már hónapokkal korábban szólt. Nesta a fényjézus.

  4. Bazzeg, ugyan az történt, mint néhány hete, az “ál Schmitt” posztnál… csak a szalagcímet olvastam, és gondoltam milyen fasza lesz ez, és mekkora egy agyament dolog, de simán becidriztem, gondolván megéltünk itt már röhejesebb dolgokat is (Geszti Petya szóviccei…) és csak aztán láttam, hogy “CSÁRDA”! Jaaa…