Nem látja értelmét műsora folytatásának Fábry Sándor a TV2 Frizbi című műsorában leadott exkluzív és történelmi Orbán-interjú után.

"1998 óta csinálom, és azóta próbáltam elhívni Viktor urat, de egyszer sem fogadta el a meghívásomat. Ott ültem az első sorban mindig, minden rendezvényen, de a végén mégis Hajdú beszélgethetett vele"  – indokolta a tehetséges showman a műsor megszűnését. Mint elmondta, műsorvezetőként is meghajol Hajdú Péter szakértelme előtt, aki nem csak jóképű, humoros és tehetséges, de ezt egy olyan egyéni karizmával tudja kiegészíteni, ami csak az ő sajátja.

"Először arra gondoltunk, elemezzük a kérdéseit, megfejtjük csípős objektivitásának és frappáns belekérdezéseinek titkát, de aztán úgy voltunk vele:  inkább hagyjuk az egészet a fenébe, jó dolog az a nyugdíj." – nyilatkozta szomorúan Fábry, majd elárulta: UFO-szemtanúnak azért jelentkezik a Frizbibe, hátha ellesheti a nagyszerű Hajdú trükkjeit.

Az esetről szerettük volna megkérdezni az RTL Klub sajtóosztályát is, ám Dobsi Adrienn szóvivő annyit mondott: Fábry Sándor hamarosan beköltözik a VV4-villába BB Okival és VV Janesszal (a VV1 pótselejtezőjén elbukott sajóbábonyi zöldségessel), így erősítvén a showman hitelességét a tévénézők előtt.

48 KOMMENT

  1. Úgy látom, hogy Fábry kormányoldali politikusokat pocskondiázó stílusa nem nyerte el a potentátok tetszését és antidemokratikusan rákényszerítették, hogy a méltán népszerű sómen befejezze a műsorát! Van itt demokrácia, kérem… 😉

  2. …mikor szegény Viktorunk megtudta, milyen nagyon megbántotta szegény Sándorunkat, bánatában úgy döntött, ő is abbahagyja, vagy lemond, vagy mittomén miccsinál, de ez így nem mehet tovább!!!

  3. Mondjuk hp legalább annyit megkérdezhetett volna a Vezír-től,
    hogy Őmaga helyesnek tartja-e, hogy egy államelnök kételen egyetlen szót is leírni a saját anyanyelvén / – nyalván? /

  4. Fábry a gyerekével akar foglalkozni
    Fábry belefáradt
    Fábry féltékeny Hajdúra
    Fábry nem jó munkatársat alkalmaz, ki kell rúgni
    Fábry pesszimista, nézze meg, kiket hívott meg eddig
    Hajdú egy bájgúnár

  5. Fábry:”Ott ültem az első sorban mindig, minden rendezvényen, de a végén…”

    Jól meg lettél szopatva, öreg. Nem jól nyaltál. Megérdemled. Ennyi.
    Amúgy ez egy jó példa az Orbán-hívőknek, hogy láthassák, mennyire megéri imádni őt.
    🙂

    “inkább hagyjuk az egészet a fenébe, jó dolog az a nyugdíj.”

    A tied biztosan jó, köcsög.

  6. Fábry: közönséges, fingós, gusztustalan fideszseggnyaló tapló

    Hajdúsarka Péter: ripacs, szánalmas kis pózmatyi majom

    Orbán: a nemzet hiénája, élősködője, sokszor bukott túlélő, nem sok van hátra a diktatúrájából

    Összesen egy rakás szar!

  7. Nekem még akkor is inkább a Fábry jön be, mint a Hajdú( aki celebként próbálja leszarni a világot a rokis parkolásaival. Meg fogja tenni még sokszor és az ilyen ember tőlem csinálhat a Jóistennel is riportot, akkor is = a nullával.)

  8. Nem igaz az egész!!!!!!!!!

    Ti szerencsétlenek, bedőltök ennek a süket dumának?

    Fábry kiszáll…….. ugyan, hülye lenne.

    Nekem Fábry egy rendkívüli koponya. Viszont azóta elvesztette a szimpátiámat, mióta beleártotta magát a politikába.

    Egy TV okostojás, akinek az egyik legnagyobb a nézettsége, ne legyen politikai undor.
    Megjegyzem ha ugyan ezt tette volna a másik oldallal, akkor is ez lenne a véleményem.

    Egyszóval, 2X is meg fogja gondolni magát, hogy visszakozzon, ugyanis nincs az országban más terep ahol megnyilvánulhatna.
    Max. a Terror Házában, (megnyitáskor Ő volt a dramaturg) ott viszont kicsi a közönség…….

  9. ez a poszt egy fassag.
    fabry nem a petike miatt hagyja abba, hanem azert, mert amig egyik kezeben a faterja (szerinte elol safranyos, hatul vonalkodos) gatyajat, masikban a kisustis uveget szorongatva depressziozott az oltozobnen, megjelent neki orban viktor, es emigyen szola hozza: sanyi, kuss!
    ez aztan teljesen letaglozta a szegeny embert. Hogy pont vele tortenjen meg ez! ohh!!!

  10. @IncubusLOL: “most tényleg van aki azt hiszi hogy ez valódi hír?
    lefosom a bokám… “

    Mit vársz az Index olvasóitól? Amíg csak a hircsarda.hu-n létezett, addig mindenki tudta hogy miről szól, amióta átköltözött az Index blog-ra, azóta itt mindenki komolyan veszi :))))

    Emberek, a Hírcsárda.hu egy poénos kamuhíreket gyártó oldal!!! Tudjátok, a poén az vicc, amin nevetni szoktak normális esetben az emberek. Viszont, akiknél komolyabb lelki sérülés van, azok nem látják a viccet, hanem elhiszik hogy valóság. Az Irigy Hónaljmirigy paródiáiról is azt hiszitek hogy nem az IHM csinálja, hanem akiket parodizálnak, azok szerepelnek benne?