A két héten belül negyedik Barcelona – Real Madrid meccs után a katalánok védője, Piqué szakított nála tíz évvel érettebb szerelmével, a híres énekesnővel, Shakirával. 

Az ok egyszerű: beleszeretett a Real argentin támadójába, a fiatal és vékony Di Maria-ba. „Ott fickándozott azzal a nyírségi pehelysúlyú bokszoló pofijával, a fokhagyma fenekével… kész vagyok puta madre, mierda” – nyilatkozta a védő.

„Három meccsen keresztül ilyen intenzív testi kapcsolatban lenni egy másik emberrel?! Izzadt testek, magas pulzus, felpörgetett érzelemi világ. Én egyáltalán nem lepődtem meg” – mondta Puhl Sándor.

Sokak szerint a BL-elődöntő madridi meccsén azért állíttatta ki magát Pepe, hogy a találkozó végére rendezhesse szemöldökét a tusolóba később érkező David Villa-nak, aki inkább barkóban erős, de így is elcsábított a portugált. A kiállítást követően Mourinho mester pedig azért ölelte át a katalán Puyolt, hogy megkérje, heves hajrázásaival, és kéjes tekintetével lehetőleg ne csavarja el a Cristiano Ronaldo fejét.

Mourinho mester szerint ez az eset is bizonyítja a Barca kivételezett helyzetét: „Az UNICEF már a buzimaffiát is mozgósította, csak hogy a Pep csapata nyerjen. Egyébként kedvelem Guardiola-t, nagyon sármos férfinak tartom, jól öltözik, és bár kopasz, de jóképű. Meg is hívtam egy kávéra.”

5 KOMMENT

  1. a sok mümájer barca/real fan picsogása után jólesik végre egy tárgyilagos és elfogulatlan posztot olvasni a tökömtudja hanyadik klasszikóról. Pep Guardiolát szúrnám