Szélsőjobbosok, fajgyűlölők és nímandok helyett jedikkel folytatja munkáját a nemzetmentő szervezet.

A Star Wars hagyományokra építő Darth Vaderő célja visszaállítani és megmutatni Magyarországon és a Galaxisban az erő igazi természetét. Eszes Tamás – korának Bácsfi Dianája – már fel is vette a sith lovagi címet, amit svájci sapkával és terepszínű ruhával ellenpontoz. A Darth Vaderő felvételi követelményei igen szigorúak: morcos nézés, saját fénykard, valamint képesnek kell lenni visszatartani a vizeletet a legkritikusabb szituációkban is.

A Darth Vaderőnek nem lehetnek tagjai woockiek, gunganek és magyarnóta énekesek. A Darth Vaderő hamarosan képzést is tart, ahol a jedikké fogadott tagok megtanulhatnak az erő segítségével tárgyakat mozgatni, két ujjal távolról fojtogatni, és felismerni a szervezetbe beszivárgott magyanóta énekeseket.

A Jobbik közleményben határolódott el a Darth Vaderőtől. Dúró Dóra, a Jobbik szóvivője kijelentette, hogy csupán a véletlen műve, hogy a szervezet Halálcsillag nevű telephelye és a párt székháza is ugyanabban a villányi úti épületben található. Duró ugyanakkor nem tudott magyarázatot adni arra, hogy mit keres egy óriási reflektor a székház tetején, ami az éjszakai égboltra a „Cigánybűnözés” feliratot világítja, és hogy kinek szól az üzenet.

38 KOMMENT

  1. időképen percről-percre itt a vihar !
    Budapesten dörög 15:49
    PPA fővárost is ezekben a percekben éri el a kifutószél eleje. Az elmúlt percben több dörgés is hallható volt, az eső is várhatóan nemsokára elered.

  2. Fogalmam sincs mi lesz majd a Vaderő sötét, gúnyákban hadakozó tagjaival, -de, Yoda nemzeti, 2/3-os megszemélyesítője (ami a testmagasságot és a spontán, lózung nélküli, értelmes beszédkészséget illeti) nos, Ő már keresztes harcot hirdetett ellenük.

    Jó lenne, ha összekapnák magukat.

    Ha nem vigyáznak, egyrészt hamarosan eltarolja őket a Galaxis (kérdőíves) 2/3-ának haragja, másrészt, ha mégsem, akkor szégyellhetik magukat.

    Mert más megrovásra nem nagyon számíthatnak.

    Lehet velük keménykedni, -de az is lehet, hogy akkor 2006 kapcsán kinyitják a szájukat. És akkor Yoda nem zöld lesz, hanem beég…

    Szép vörösre.

    Amilyen az ideológiája, a módszertana és a kommunikáció kezelése.

  3. Ti tényleg nagyon nemnormálisak vagytok, és ez így helyes. :-)))
    @Llew: Azonosítót kell a rohamosztagosokra és külön frekvenciát minden lézerfegyvernek, így azonosítható, hogy ki kire lőtt.

  4. Szerintem a jővőben az lesz, egy messze, messze galaxisban!
    Az2/3-os evokok próbálnak alkut kötni a buckalakókkal, hogy a kezükre játszák a jediket,(brazil szappanopera ármánnyal) de ez nem sikerül.
    A bu.la.-k nem tartják magukat az alkuhoz(mert még sosem tartották magukat semmihez sem) így a bu.la-k elfoglalják a bolygót megeszik a 2/3-os evokokat, a jedik pedig elmenekülnek, mert az összes erejük elment ahogy próbálták megmenteni az evokokat, akik mérgezet vizet adtak nekik.

  5. @tobias2:
    A BKV ellenőr ruha se lenne semmi.
    No, de az öltöny, az okozna csak igazán fejtörés a jelenlegi jogalkotóknak. Az is csoportosan félelmet kelt…..
    Nézőpont kérdése, hogy melyik a sötét oldal.
    A soron élő kolóniákban meg amúgy sincs droid.
    ( A droid önálló munkavégzésre képes, tehát nem távirányítású).
    (Wikipédia)

  6. @norbert79:
    @TépveNéző:

    Egy kis fogalomtisztázás:

    A sith egy ősi kihalt faj, akiknek eszmerendszerét átvették a száműzött jedik.
    A sith ezután már egy eszmerendszer iránti elkötelezettséget jelentett.

    A száműzött, sith eszmét valló jedik hivatalos megnevezése: “Dark Jedi”, vagyis a sith hadurak, mint a képen szereplő Darth Vader és Darth Maul, szintén sötét jedik.

  7. De miért diszkriminálják a magyar nóta énekeseket?
    Valami ősi ellentét az oka, vagy csak beszivárogtak a vezető testületbe az ízlésrendőrség tagjai?

  8. @mózes-kóser:

    Wow. Ember, ébresztő. Fan vagyok magam is, de ugye világos, hogy ez egy MESE? Nincsenek jedik és nincsenek sithek, és nincsen galaxy far away, ahol angolul dumálnak a kék elefántok. Vágod, ugye? Nyugtass meg, pls.

  9. @Llew: @penelope garcia:
    Nyugalom, én sem ezzel kelek és fekszek. Egyszerűen ez olyan, mintha a körtére valaki azt mondaná, hogy alma. Minden jóérzésű ember természetesen kijavítaná, hogy az nem alma, hanem körte.
    Erre jön egy arrogáns válasz az almázótól, amire én visszakörtézek, ennyi. Attól még nem vagyok körteőrült.

    Nem tudom szó szerint idézni a filmeket, de mint mese tetszett. Érdekes, ha azt mondtam volna, hogy “Hülyék, nem Stant ölik meg minden részben, hanem Kyle-t!” mindenki lehurrogna, hogy az Kenny volt, te köcsög. Ráadásul nem is minden részben ölik meg. És ha felháborodok, hogy büdös Southpark rajongók, megint én lennék a köcsög.

    Na szóval, itt Llew szólt be a cikkre, kulturáltan kijavítottam, és erre ő hőbörög, hát visszahőbörgök. Hol itt a hiba? (Remélem Llew elolvasta linket.) 🙂

  10. @Llew:

    Nos először javítottalak ki kulturáltan, aztán az arroganciára én is arrogánsan válaszoltam. De szerintem ássuk el a “fénykardot”! 🙂

    A Wookiee szót tényleg elírták, de ez ellen már szót emelt más. Amúgy nem vagyok nagy tudor, csak ezt tudtam.

    Gondoltam, kiírom, hogy béküljünk ki: “Kezet rá!”.
    Aztán bevillant egy groteszk kép a témában: egy elképzelt Luke és Vader apa-fia kézfogás (mind a kettő ugye a műkezével). 🙂

  11. @Llew: Van az az angol vicc, hogy megkérdik Yodát: – Hogy lett a legnagyobb Jedi.
    -Tudod, megszűnt a Muppet Show!

    Orbánnál és társainál?

    – No, esetünkben megszűnt a KISZ és az MSZMP….