Egy pakisztáni panoptikumon üthettek rajta az Egyesült Államok speciális egységei vasárnap este.

A kezdeti eufória után gyanús lett, hogy Elvis, Jimmy Hoffa és Adolf Hitler is előkerült a bunkerként kialakított épületből, ráadásul Oszama bin Laden videoüzentben gratulált az akcióhoz. Obama elnök szerint külön siker, hogy újra elfogták Szaddam Husszeint, akit már egyszer kivégeztek, de a választás évében ez még plusz szavazatokat hozhat neki a kevésbé tájékozott amerikaiak körében.

Ezzel egy időben Líbiában végeztek Kadhafi pedikűrösével, fodrászával és stylistjával is, amitől azt várják, hogy a diktátor feladja a harcot, mivel nem tud megjelenni nélkülük a nyilvánosság előtt. A célzott gyilkosságokat Obama elnök hagyta jóvá a CIA feketelistájáról, amelyről egyes információk szerint 1,5 millió dollárért bárkit kihúznak.

Hazánk is közreműködött a nagyszabású akcióban és katonáink hat másik Oszamával végeztek Afganisztánban, Pakisztánban és egy péceli tanyán.

38 KOMMENT

  1. Anti-terrorista szakértők azt mondják, hogy Osama bin Laden titkos üzeneteket helyezhetett el pornóoldalakon.
    Tudják mit jelent ez… Clinton találta meg ezt a fickót!

  2. bin Laden elmegy a jósnőhöz.
    – Látom a jövőt! – mondja átszellemülten a jósnő. – Egy amerikai nemzeti ünnepen fogsz meghalni!
    – Melyiken? – kérdi a terroristavezér döbbenten.
    – Teljesen mindegy, mikor halsz meg, az a nap amerikai nemzeti ünnep lesz!

  3. @Következő Vásárló: “Anti-terrorista szakértők azt mondják, hogy Osama bin Laden titkos üzeneteket helyezhetett el pornóoldalakon.”

    LOL! Az ötlet egyébként eredetileg William S .Burroughs-tól származik, a Meztelen ebédben titkos információt küldenek pornókazettákon oly módon, hogy az aktusok “ritmusa” morze-üzenet. 🙂

  4. “Oly korban éltem én e földön,
    mikor az ember úgy elaljasult,
    hogy önként, kéjjel ölt, nemcsak parancsra,
    s míg balhitekben hitt s tajtékzott téveteg,
    befonták életét vad kényszerképzetek.

    Oly korban éltem én e földön,
    mikor besúgni érdem volt, s a gyilkos,
    az áruló, a rabló volt a hős, –
    s ki néma volt netán s csak lelkesedni rest,
    már azt is gyűlölték, akár a pestisest.

    Oly korban éltem én e földön,
    mikor ki szót emelt, az bújhatott,
    s rághatta szégyenében ökleit, –
    az ország megvadult, s egy rémes végzeten
    vigyorgott vértől és mocsoktól részegen.

    Oly korban éltem én e földön,
    mikor gyermeknek átok volt az anyja,
    s az asszony boldog volt, ha elvetélt,
    az élő irigylé a férges síri holtat,
    míg habzott asztalán a sűrű méregoldat.”

    /Radnóti Miklós: Töredék /

  5. Simán kilehetett volna mozogni a fánkzabáló Jenkiket!
    Több Szovjet háborús filmet kellett volna nézi, azokban látható, hogy egy hős egymaga hogyan győz le egy egész Német páncéloshadosztályt.

  6. A NATO még nem tudja, hogy Kadhafi halhatatlan! Bármerre jár, a NATO
    mindenkit megöl körülötte, de ő sértetlen marad.

    Ez a tény azonban nagyon nemes célok szolgálatába állítható.

    A NATO országok fröccsöntő üzemeit át kell állítani felfújható Kadhafik készítésére, amelyeket postán fel lehetne adni például Észak-Koreába, Iránba, esetleg Kínába ha nem akarja felértékelni a
    valutáját, Novi Sadba amit már 12 éve nem bombáztak, Orbánék azon kőbányáiba ahol gondot okoz a kő jövesztése, valamint unokatestvérem romos borpincéjébe, amelyre unokatesóm a terv megvalósulása esetén 1 milliárd dolláros épületbiztosítást fog kötni.

  7. see this painting from Salvador Dali: Soft Watch At Moment of Explosion (1954)
    you will see 9/11, Earthquake, SUN Super storm (see Sphere-Vatican), ice and voulcanic mountain, no-green, 12960 years (LIF(E))word (birds fallen from the sky and dead fish – magnetic pole shift is coming)
    09.11.1926. Belgrad: First Freemason World Congress.
    01.19.1976. Fort Dix (H1N1), Nibiru will leave us on 11.09.2012. Martial law for evacuation of 5% of the population DUMBS. Mk-ULTRA, FEMA Camps,
    Ordo Ab Chao

  8. “Mégsem gyújtották fel a szolnoki fiút” írja az index. “A megyei rendőrség szerint a fiú felgyújtásáról szóló hír nem tőlük ment ki.”

    Ezzel kapcsolatos hír, hogy a mexikói Cutatoc Egyetemen folyó kutatási programban áttörést értek el. Az áttörést eredményező tudományos kísérlet során 12 ujlyságirtót egy nagy szobába zártak. A szoba kulcsát a szintén a szobában levő számkódos széfben helyezték el. A számkódos széf nyitási utasítását korábban ugyanezek az ujlyságirtók fogalmazták meg. Az ujlyságirtók azt a feladatot kapták, hogy a számkódos széf, illetve a benne levő kulcs segítségével nyissák ki a szoba ajtaját. A nyitási utasítás a szoba kilincsére volt függesztve. Az áttörés akkor történt, amikor az ujlyságirtók a feladat helyes értelmezésével kapcsolatos hosszas vita után megragadták a nehéz széfet és áttörték vele a szoba ajtaját.

    Az ujlyságirtókat az áttörés után kórházba kellett vinni, mert súlyos sérüléseket szenvedtek, amikor az ölükben tartott széffel háttal az ajtónak menve az ajtó kitört, a széf pedig rájuk esett.

  9. @tobias2:

    Sokakkal együtt én is azt gondolom, hogy bármivel lehet viccelni.

    Ebből viszont az következik, hogy valami oka csak van annak, hogy jelen honlap Oszama halálával (és az ezzel kapcsolatos amcsi reakciókkal) viccelődik és nem az ostoba szolnoki fiúval, aki képes vasúti kocsi tetejére mászni, majd miután megbaxxa az áram, azt hazudja, hogy felgyújtották.

  10. A pszihotikus betegek nepunnepe. De a szerb forumokon meg rosszabb a helyzet, ott 90% felett vannak az Amerikat szido, kis hijjan Oszamat elteto posztok. (En se vagyok Amerika-parti, de hulye se vagyok)

  11. Nem semmi! 306 millió ember+csúcstechnika+titokszolgák garmadája legyőzött és megölt 1 db embert, amihez 10 évre volt szükségük. Azannya! Ez osztán a fegyvertény!
    Hogy állítólag az 1 db ember robbanttatta fel az ikertornyokat? Bizonyíték: a 306 millió ember kormánya maga mondta! Nahát!

    Mellesleg, ez az esemény váltotta ki, hogy az USA törvényei már nem tiltják, hogy a titkosszolgálatok célzott gyilkosságokat kövessenek el. Az meg, hogy egy idegen ország területére behatolva egy idegen állampolgárt végeznek ki (bíróság, más ilyen csekélységek egy szál se), már ki sem veri a biztosítékot sehol.
    Úgyhogy, kedves feleim, vigyázzatok, nehogy véletlenül rálépjetek a 306 millió egy tagjának a nagylábujjára, mert jön a kommandó!

  12. Obama bin Laden

    Kíváncsi vagyok, hogy az ifjabb Busht mikor vonják felelősségre, vagy az izraeli miniszterelnököt a foszforbombákért és a kazettás fegyverekért.

  13. @petru: Nem csodálom a szerbek Amerika-ellenességét. Ott van Novi Sad például. Legutóbb 12 éve bombázták Taszárról, azóta le se fittyentik. Még csak nem is telefonálnak, mikor jönnek legközelebb. Levelet sem írnak. Legalább egy-egy szárnyas rakétát küldenének időnként…

  14. Az úgynevezett Demokratikus Jogállam visszaszorulása miatt készenlétbe helyezték a NATO MCMLVVV.@.eu számú légicsapásmérő alakulatát. Sajnos az ún. GRIPPEN fedőnevű technika nem alkalmas harci cselekmények végrehajtására. Biztos ami biztos alapon elrendeltük egy ún. Patyomkin országház felépítését Debrecenben futball stadionnak álcázva. Reméljük a legjobbakat. A civilek húzzák be a nyakukat! Mások is!
    Üdv

  15. @petru:
    Akkor össze lehet kötni a szerb barátainkat a sok kurucinfós őrülttel, akik most hirtelen mind Al-Kaida pártiak lettek. Mellesleg a szerbek mióta csípik a muszlimokat? 🙂 Attól, hogy egyik félt utálja valaki, még nem kell szentté avatnia a másikat.

    1. Bin Laden közveszélyes gyilkos volt => ne védjük már kérem
    2. Amerika önbíráskodással gyilkolt => ne védjük már kérem

    Mellesleg, mint embert sajnálom, hogy ilyen csúfos véget ért… Ő nem hiszem, hogy arra a 72 húrira hajtott.

  16. @HUN_Sector: Most kéne elmennem tankolni,mert “drágább”is lesz,meg már “izzik”a piros csillag. Jaj! Helyesbítek!Elhatárolódok!
    Nem lehetne,hogy te adsz nekem egy borítékot,én is adok neked ,jó srácok pl.:zsidó,néger,arab,cigány,Régen-Bush,Blair stb.álltal “összedobott” borítékot..
    Akkor mind ketten borítékoltunk,de én kicsit jobban járnék.Csak most az egyszer!Kéne vagy 50l benyó.Hopp talán megtámadom Líbiát,Szíriát,meg lenne még pár ötletem,de azok most “mellettem” állnak.
    Hú,már nem kéne délelőtt is innom.

  17. @sarius: Biztosan igazad van, de én még hatévesen beszélni sem tudtam. Ha törp lennél, nyilván te volnál okoska!
    Én is észleltem már a hozzászólóktól, és a szerzőktől is számtalan hibát, és mégsem jegyeztem meg azokat a margó mellett.
    Ez az oldal nem arra van kihegyezve.
    Egyébként meg olyan szó nincs is hogy Legalábbs.
    Spongyát rá! 🙂

  18. @mózes-kóser: Persze hogy igy van! Oszama lehetett volna egy tisztesseges uzletember pl. Es nem hal csufos halalt, artatlan unokaival egyutt, nem hal meg annyi ember es keletkezik oriasi kar, nem kezdodik meg egy undorito es draga haboru, es nem kellene levetnem a nadragomat a repteren es ezert meg felart fizetni.
    A szerb forumokon az utolso evekben olyan hulyek kezdtek irogatni, hagy mar kibirhatatlan. Amerika-ellenes, Amerika minden ellenfelet elteto, Novak Gyokovity-ellenes (!), Ana Ivanovity-ellenes (!!!) stb. posztok nagy szamban. Elgurult a gyogyszeruk, vagy mi a szosz.