Kyle Broflovski a Southparkból pedig úgy kommentálta az esemémyeket: „Baszki Osi kifingott! Rohadékok!”. Reakciók Osama bin Laden lelövését követően a világban.


Több standupos, parodista és sitcom színész is menekül az USA-ból miután híre ment, hogy Osama bin Laden lelövését követően hajtóvadászat indult az őt utánzók után is. Biztonsági szakértők szerint ennek az lehet az oka, hogy a CIA mégsem biztos benne, hogy az igazi Bin Ladent lőtték le, és a szkeptikusok is gyanakodnak, ami mondjuk nem meglepő. Bár egyes források szerint DNS vizsgálat is igazolta, hogy az igazi terrorista vezért lőtték le, sokan azt nem értik, hogy mihez hasonlították bin Laden DNS-ét. Titkosügynökök titokban nyálmintát vettek bin Laden szájából egy csomag vattával, vagy megszerezték egykori gyakornokának spermafoltos ruháját, esetleg beépített urológus-ügynökök vizsgálták a prosztatáját?

Hollywoodban sem egyértelmű örömmel fogadták a Osama bin Laden lelövésének hírét. Kyle a South parkból úgy kommentálta az eseményeket, hogy „Baszki Osi kifingott! Rohadékok!”. A sorozat készítői most kénytelenek új főgonosz után nézni a sorozatban, valószínűleg Kula bá’nak szakállt kell majd növesztenie. Achmed, a halott terrorista szóvivője Jeff Dunham útján közölte, hogy „Silence! I kill you”.

A világban ugyanakkor félelem is tapasztalható a bin Laden megölését követően beígért atombombák felrobbantása miatt. Fehér házi források szerint Obama elnök már beszélt Jack Bauerrel, így valószínűleg ez a kérdés holnapra megoldódik.

10 KOMMENT

  1. Az arabok úgy tartják, hogyha valaki mártírhalált hal, azt a mennyországba 50! szűz fogja kényeztetni.
    Ezért Bin Ladennek ha volt egy kis esze, a tártáskába jó előre bespájzolt egy-két doboz Viagrát.
    Ellenkező esetben gyakran sütögetheti el az a poént, hogy azért puha hogy ne fájjon!