Schobert Zalán, a Fitness-házaspár harmadik gyermeke Rubint Réka melléből három hétig Update-pudingot szopott, húsvétkor pedig sikerült kiszippantania egyben egy Norbi Rudit.

Nagyon boldog vagyok, hogy a kisfiunk is a mi termékeinket választja. Egyhónapos gyerekre még nyilván nem lehet ráerőltetni semmit, így a gyermek döntése annál nagyobb visszaigazolás ez az Update-rendszernek” – mondta el nekünk a boldog apuka, aki azért döntött a harmadik gyermek mellett, mert egyrészt imádja a gyerekeket, másrészt húzódzkodáskor már nem volt elég, ha a két Schobert-tesó rácsimpaszkodik.

Schobertné Réka, a kimerült de boldog anyuka ezt üzeni kismamatársainak: „Kis testmozgással könnyen visszanyerheti az alakját úgy a mama, mint a kisbaba. Emellett kis odafigyeléssel kontrollálhatjuk a súlyunkat is, Zalán például délután négy órától már csak zsírszegény tejet szopik tőlem, és csak a fehérjét nyeli le, a szénhidrátot nyálbuborék formájában kiköpködi.

Nagyon szerettük volna azt is megkérdezni, hogy igaz-e miszerint bölcső helyett ellipszis-trénerrel ringatják a gyereket, de a házaspárnak sietnie kellett a nagyobbik gyerek, Lara akrobatikus rock and roll bemutatójára.

20 KOMMENT

  1. elsőre a cím alapján azt gondoltam, hogy norbi szopta a rudit zalán. aztán kiderült, hogy zalán szopta norbi rudiját. ejh, micsoda perverz família.
    viszont Réka nyilatkozatát olvasva derült ki igazán, hogy nem komoly, mert a ‘hölgy’ nem tudna ilyen értelmesen nyilatkozni 🙂

  2. ..”.Zalán például délután négy órától már csak zsírszegény tejet szopik tőlem, és csak a fehérjét nyeli le, a szénhidrátot nyálbuborék formájában kiköpködi.”… milyen intelligens csecsemő! mint egy mosópor…

  3. Az a volt debíl rendőr,norbi szopjon száz éves túrós cigány faszt!A mű ribanc meg harapdálja ki a pókokat a jászsági budikból Csak viccelek.Azt viszont komolyan!

  4. A Balog Jani megmondta, hogy csak az okos embernek van esze!
    Az egyik ismerősöm négyszeres áron vesz valamiféle magvas barna kenyeret, persze egy grammot se fogyott tavaly óta, de azért Ő lelkes elkötelezett. (hajrá)

  5. @mózes-kóser: Én egy sváb budit tudok ,ott a pókokat s a csimbókot a seggemből is kiharaphatja,az a “csodanő”! A norbit,meg csak meghagynám a fentebb említetteknek!No most egy picit belekevertem,beáldoznám magamat,de nem szívesen. Más? Az nem lenne “jobb”,”igazabb”,hogy “Mózes a kóser” ?!
    A gy.k.: ????Nem tudok aludni.