A világon egyedülálló szabadalmat jelentett be két magyar vegyész: kozmetikai termékeik megváltoztathatják szépségipart.

„Már sikerült megnyernünk Steve Buscemit reklámarcnak a legújabb fejlesztésű szemránckrémünkhöz. Nagyon izgatottak vagyunk, nők millióinak az életét változtatjuk majd meg.” – nyilatkozta Kovács Irma, a legújabb kozmetikai vonal egyik megalkotója. Az új termék az ígéretek szerint akár egy héten belül is legalább 10 évvel fogja öregíteni a nők arcát, szopóráncok pedig akár két héten belül is kialakulhatnak az intenzív használata után.

„Nagyon sok megkeresés érkezett, a legközelebbi kamionosok és kurvák bulin már igazi kiélt fejű 14 évesekkel találkozhatunk” -ígéri az alkotó. Reményeik szerint hasonló népszerűségnek örvend majd a cellulitisz-krém, amivel a feszes testű tinédzserek biztosíthatják, hogy idősnek és elhanyagoltnak nézzen ki combjuk és fenekük.

Az alkotók három évnyi munka után jutottak el a kész termékekig, jelenleg pedig a műkörmökben végződő műujjak kifejlesztésén dolgoznak.