Egy évvel a Fidesz- győzelem után ment ki annyira a botox Lendvai Ildikó arcából, hogy kiderüljön: nem őszinte a mosolya.

Lendvai Ildikó arcán brit politikai elemzők egy múlt heti nyilatkozatát nézve a mimika nyomait vélték felfedezni. A feltevés néhány nap múlva igazolást nyert, amikor Lendvai Ildikó arcán a csodálkozó szemek és a mosolygó száj helyén olykor kételyt, koncentrációt és meglepetést is láthattak a híradó nézői.

Úgy tűnik, a botox hatása elmúlni látszik, és egy évvel a Fidesz győzelme után kiderülhet: Lendvai Ildikó mégse szereti őket. Ezt persze csak akkor lehetne bizonyítani, hogyha Orbán Viktor hangja hallatán ugyanúgy ráncolná a homlokát, mint mikor kutyaszarba lép, de politikai elemzők szerint idáig mindkét esetben csak mosolygott.

A hír azért is sokkoló, mert alapjaiban rengeti meg Lendvai Ildikó bimbózó filmes karrierjét. A Dimension Films ugyanis őt kérte fel a Sikoly 5 gyilkosának szerepére, akit álarc nélkül alakítana, de a visszatérő mimika áthúzhatja a számításokat.

11 KOMMENT

  1. Hoax, egyértelműen… mi már hozzáedződtünk, mégis mindig sokkol, de ha valaki, – pölö egy brit tudós – aki még talán sosem látta ezt itt, ezt az ügyetlen kezek által sikertelenül emberi kinézetűvé formázni tervezett darab szart meglátja, nyikkanás nélkül hal szörnyet…

  2. Ez olyan, mint a Texasszi Láncfűrészes gyilkos története…

    Joggal vethetjük föl a kérdést, a láncfűrész, a gyilkos, vagy a történet texasszi?

    Szerintetek a botox kezelését közpénzből állták?!

    De mégis, milyen néven nyújtotta be a pályázatát?

    Vajon milyen gyorsan fognak visszaérni a ráncai?

    Vajon a botox idegrendszeri méreg, nem okoz agykárosodást is?