Szórakozott voltam, mivel ma jött meg az osztalékom a számlámra, és akkorát csippant a mobilom, hogy teljesen megzavarodtam.” – kommentálta a kínos felsülést a volt  miniszterelnök.

Gyurcsány a fotósok kereszttüzében egy ideig kínosan, feszengve figyelt, majd rácsörgött Molnár F. Árpádra, hogy melyik tárgyalóba kell mennie. Hunvald örült az iránta megnyilvánuló szolidaritásnak, majd amikor kiderült, hogy tévedés történt, magánrepülőjének technikai specifikációjába mélyedt.

A tárgyalás most sem hozott fordulatokat, Hunvald György a takarékos életmóddal és Lázár János tanácsainak megfogadásával indokolta nagyvilági életvitelét és a vesztegetési pénzek kiejtésekor pedig alkotmányos jogát kihasználva, ártatlannak látszott. Gyurcsány Ferenc a Hír Tv stábjának csak annyit mondott a tárgyalóból kifelé: „Engem úgysem kaptok el, pöcsfejek!

52 KOMMENT

  1. .“A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak személyes boldogulása így kívánja.”
    /Alekszandr Iszajevics Szolzsenyicin/

  2. @Zene 56:

    Szolzsenyicin még egy szerencsés korban élt. Akkoriban csak a kommunisták voltak ilyenek. Mára ez valamennyi politikusra érvényes, hazánkban legalábbis. Amit ezek itt művelnek, az a normális embert lassan Bakunyin irányába fordítja…. :(((

  3. „Szórakozott voltam, mivel ma jött meg az osztalékom a számlámra, és akkorát csippant a mobilom, hogy teljesen megzavarodtam.”
    Van humorérzéke az biztos.Nem hiszem hogy véletlen volt a tárgyalásra való beülése.Szerintem üzenet volt azoknak akik baszogatják,hogy az ő tárgyalásukra is eljön.

  4. @Frengi:
    a) nincs isten
    b) Einstein ezt a mondatot Heisenber-fele hatarozatlansagi relaciora mint hipotezisre mondta, mert erosen ketelkedett benne. Utolag kiserleti uton is bizonyitottak a Heisenberg-fele hatarozatlansagi relaciot, tehat a mondas is megcafolodott, ezert ha letezne is isten, akkor kockajatekos lenne.

  5. Hogy a gránát hámozza meg!
    Remélem legközelebb nem magától megy majd, hanem hívják.
    Milyen elvtárs az ilyen? Régen a nép gyermeke volt (KISZ!), utálta a kapitalistákat, most meg Ő lett a nagytőkés?!
    180 fokos fordulat!!
    Gerinc helyett KOZMODISC-es puhára főtt makaróni húzódik a háta közepén.
    (Persze, Lézer Janikával is visszafizettetném az Audi S8 néhány havi bérleti díját!)
    Zsiga Marcellt meg a fütyijénél fogva, flashencuggal lógatnám fel egy fertályórára a parlament kupolatermében.
    Hátha rendbe jönne tőle a memóriája.

  6. @okostojgli: Orbánt megfingatják az öszödi beszéd kapcsán???
    Vazzeg, neked megpördült az iránytűd.
    Egyébként viszonylag egyszerű a sztori. Szorul a hurok a róka nyaka körül és próbál támadni. Demonstrál, fenyegetőzik.
    Nem baj. Lehúzzák a bőrét nemsokára a kártevőnek.

  7. @Zene 56:

    Minden 1 bites jobbos ezzel a faszsaggal spammeli a topikokat, mikozben nem jon ra azzal az ék agyával, hogy ez nem kommunista vagy jobboldali tulajdonsag, hanem emberi tulajdonsag. Mindket oldalon megtalalhato belole szép számmal. Erted, agymosottka?

  8. .“A fideszesnél kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem fideszes ember számára. A fideszes nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. Hajjaj, de milyen igaz, bakker! A fideszes eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet fideszes! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy fideszes szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak személyes boldogulása így kívánja.”
    /Alekszandr Baszakovics Trollbamondovics/

  9. @okostojgli: Nem orbánt bőven meg lehetne fingatni a Tokaj-hegyalja ügy kapcsán. Azt írd meg miért kötött vádalkut az ügyészséggel, tudniillik csak az tesz aki sáros. És ez csak egy, de van még sok belőle, úgyhogy jól teszitek ha behúzzátok a nyakatokat, amikor orbán bűneiről van szó.

  10. @kirsten: Nem húzzuk be a nyakunkat ekkora faszság miatt.
    Vádalku? Kamugép vagy. Sosem volt ilyen. Vádalkut ráadásul gyilkossági ügyben szokás kötni.
    Itt meg sima földtámogatást vettek fel. Olyat, ami mindenkinek járt.
    Nem volt ügy.
    Persze szeretnétek, de nem fog menni.

  11. @Kalmár: Te egy fidesz droid vagy. Nem látsz a szemedtől. Ennyi mocskosságot a magyar nép ellen az elmúlt 20 évben még nem tett egyetlen politikus sem mint az orbán. Az hogy te agymosott vagy /vagy jóljáró talpnyaló/ a lényegen nem változtat. Ez az egész banda vezéretekkel az élen egy ártalmas csótány.

  12. Lehet érdemes lenne bevezetni szűrő gyanánt egy biztonsági kérdést kommentelés előtt. Mondjuk egy rövid megjegyzéssel, majd egy kérdéssel, hogy ön szerint ez irónia-e, meg három kérdéssel, hogy igen, nem, de.

  13. @kirsten: Ideges vagy kiköcsög?
    Honnan veszed a vádalkut, hülyegyerek?
    Van forrásod is vagy csak a nyálad folyik? Ja persze, nem kérdés…Annyi mocskot tett a néppel, hogy még most is a legnépszerűbb párt elnöke.
    Nem fáj a fejed a zavaró tények miatt??

  14. Ilyen korán kelnek a trollok, aztán mégsem kezdődött el a zsidózás? Vagy ZSIdó-CIgányozás? Ahogy egy meleg lengyel néger mondta 44-ben a Brandeburgi kapunál: “A zsidó úgy jó, ha büdös, a cigány úgy, ha éhes, a tót úgy, ha taknyos, a…” sajnos nem tudta befejezni. Hol van ez a bátorság manapság?