Számos civil szervezet tiltakozott a közszolgáltatási szerződések felbontása miatt, mert az több mint 1000 hajléktalan utcára kerülésével járhat.

 
A főváros hajléktalanügyekért felelős tapasztalt vezetője, a 16 éves Appony-Szikszay Artúr viszont nyilatkozatban erősítette meg, hogy mindenki elégedett lesz az új helyzettel. "Egyszerűen összevonunk! Tudom, elsőre mindig szokatlan az új, ami elsőre mindig szokatlan szokott lenni" – sommázta a koncepció lényegét a szakember.
 
Első lépésként a Budapest környékén található állatmenhelyeket vonják össze az eddig civil szervezetek által működtetett hajléktalanszállókkal. Az új egység egy telephelyen fog üzemelni és a Mancshely nevet kapja.

A tervek szerint magasan képzett, leszázalékolt járőrkutyák, temetői 3 lábú macskák, csúzlizott-félszemű galambok, fülbojtjukat elvesztett mókusok fognak gondoskodni az aluljárókból, és az elhagyatott házakból kiebrudalt hajléktalanokról. Alfrédnak a nyugdíjas, fogatlan cirkuszi medvének a feladatkörét még nem lehet pontosan tudni, de valószínűleg az örzés-védést fogja biztosítani.
 
Apponnyi-Szikszay biztos benne, hogy jó döntést hoztak. Akik pedig kritizálják a  folyamatot, vagy az ő személyét, azoknak üzeni, hogy egyszer adott egy ötvenest a Lexus terepjárójából egy hajléktalannak a Rózsadomb Centernél, tehát pontosan tudja, miről beszél.

7 KOMMENT

  1. BAKLÖVÉS!!! ÚJABB HATALMAS BALLIB BAKLÖVÉS!!!

    A cikk újabb HAMISÍTATLAN példája a fékevesztet ballib uszításnak.

    Megint megpróbálják hamis színben feltüntetni, mikor egy ősi MAGYAR család ismét egy TEHETSÉGES fiatalt adott a SZERETETT HAZÁNK testén fekélyként élősködő budapest (a kisbetű szándékos) rendbetételéhez.

    Vagy kedves (???) ballibek nektek újabb 20 év demszkij-ámokfutás kell??? Mikor tanuljátok meg végre, hogy MAGYARORSZÁGNAK van fővárosa és nem budapestnek MAGYARORSZÁGA!!!

    Az öszevonás és a takarékoskodás igenis hasznos lépés!!! ARTÚR!!! Ne csüggedj, a MAGYAROK veled vanak!!!

  2. Nem tűnik hihetőnek a sztori, mert az ugyan teljesen rendben van, hogy valaki 16 évesen rendelkezzen egy ilyen intézmény vezetéséhez szükséges tapasztalattal és tudással (bár én meg azt hallottam, hogy Artúr doktornak szánják a Fővárosi Bíróság vezetését, miután a kivénhedt 63 éves vérbírókat nyugdíjba zavarják), viszont tudomásom szerint azon még az új Alkotmány sem változtatott, hogy B-s gépjárművezetői vizsgát csak 17 évesen lehet tenni.

  3. Összevonják a hajléktalanszállókat és a kutyamenhelyeke és a katolikus személyiségzüllesztő multi lever társaság kezeli a jövőben valós ár + 25 százalék vissza a pártkasszába konstrukcióban.

  4. Egy ötlet feldolgozásra: A törökök és Ausztria is bevezeti a kettős állampolgárságot, hiszen egykori birodalmai része voltunk. Elég 5 török, vagy német szót ismerni az állampolgárság elismeréséhez

  5. Akkor az is lehet, hogy a sintér fogja a vagabondokat az aluljárókból elszállítani?!
    Nem lehet kellemes dolog kannásborgőzösen egy kennelbe felébredni.