A megszavazott új alkotmányt óriási rendezvénnyel ünnepelték a Fidesz prominensei. A nyakkendők kibontása, ollóval összevágása és elégetése után konvojba verődve indultak el az ünnepi rendezvény helyszínére.

A honatyák a Parlamentből egyenesen a Millenárisra hajtottak a rejtett kipufogójú, Skoda Octavianak öltöztettet 10 hengeres Jaguarokkal. „140 oktános akciós cuccot töltöttünk a kocsiba csírák!” – mesélte K. L. Jánosné, elnökségi vaníliáskarika felelős.

A konvoj megkülönböztető jelzést nem használt, viszont mindegyik autó szélvédőjére kifeszítette magát egy öröm- és amúgy is ittas képviselő, miközben azt ordította:  "Kéharmad, fa-opók!"

Az igazi buli viszont csak ezután indult a Millenárison. A Fidesz rezidens DJ-i közül először DJ Roggan a legfrissebb, Hódolat 12-es sorszámú Rogamuffin bakelit válogatásával indított, ami mennyei ritmusharmóniát varázsolt a parkettre.

No, ez most tényleg nagyon odabaszott!” – mondta Navracsics Tibor egy jamaikai zászlóturbánnal a fején. Az est csúcspontját azonban a hódmezővásárhelyi csillagrajzoló ritmussámán, DJ Feverprice hozta, amikor új mixeivel elindította az Afterambulum partyt.

"Minden bassznál egy tömésemmel ajándékoztam meg a Johant, olyan kibebaszott jót tolt a szaki. A gerincvelőm összepacsizott a nagylábujjammal, akkora volta ridöm" – mondta Semjén Zsolt, majd sörétes puskával lelőtt 60 galambot, egy gerlepárt, és egy fedél nélkül árust.

9 KOMMENT

  1. A cocik nem vidámkodtak, Gyurcsány most haragosi, és bosszút forral. Szent meggyőződéssel állítja, hogy a pünkösdi királyság után lesz majd még nemulass!