A szöuli Bambusz Léptek Főiskola kutatócsoportja egy 3000 nőből álló minta elemzését követően megállapította: a magyar műsorvezető sztár, Valkó Eszter helyes.

Nagyon komoly kihívás volt, de én már az elején éreztem, nem lesz gond a Valkó kisasszonnyal” – mondta Kim Park Szuk, tudós. A kutatók számos klasszikus kritérium mellett speciális jellemzőket is értékeltek: így a finom nőies kisugárzás, a smink vastagsága, illetve az orgánum selymessége is szerepeltek a listán.
 
A HírCsárda állandó szakértője, Pistabá is véleményezte a fontos tudományos újdonságot:
Ja, tudnak ezek koreaiak. A múltkor is piszoárnak néztem a rokonoknál az LG tévét, de az ettől csak még folyadékkristályosabb lett. Szóval, ezt a Valkó Esztit én is nagyon megkurbliznám egy liter barna címkés barack után.
 
A koreai kutatók az eredményes munka után megbízások sorát kapják Magyarországról. Ki kell deríteniük, hogy Rákóczi Feri műsorvezető nem egy agresszív paraszt; Sebestyén Balázs vicces; Jáksó László nem pinaállú; illetve végérvényesen be kell bizonyítaniuk, hogy Hajdú Péter tehetséges, felesége Kata asszony pedig értelmes.
 

8 KOMMENT

  1. A poszt keretében az utóbbi 8 év legintelligensebb cigányozását hallottuk. 😀

    Szerintem a Balázs tényleg jó fej, az Eszter meg… hát istenem, nem lehet mindenki szép. Csinos, értelmes, jó humora van, ha babaarcot akar, majd kés alá megy.