Sokkoló igazság: a Budapest Bank új arca, Dalbir nem más, mint Gregor Bernadett álszakállban.

Kellett a pénz, és Magyar Attila azt mondta, hogy a bankos reklámok jól fizetnek, legalábbis neki bejött a Nyuszómuszó” – nyilatkozta lapunknak Gregor Bernadett, akiről nemrégiben derült ki: valójában ő Dalbir, de a turbán és az álszakáll mellett az elmélyített hang is félrevezette a nézőket.

Magyar György, Gregor Bernadett ügyvédje azzal keresett meg minket, hogy valóban Gregor Bernadett alakítja Dalbirt, és természetesen beperelnek minket kilencvenhétmillió forintra, ha ezt leközöljük.

Időközben az is kiderült, hogy a Kenó-sorsolás rózsaszín figuráját is Bernadett alakította annak idején, de mivel akkoriban ezt nem pattintotta ki senki, nem tudtak pereskedni, így most ezért is minket fognak beperelni.

Emellett beperelnek majd mindenkit, aki ennek az információnak a tudatában Gregor Bernadett egykori Playboy-képsorozata helyett eztán Dalbir képére fog önkielégítést végezni. A kampány sikere miatt egyébként lesz egy újabb képsorozat merészebb olvasóknak, "Dalbir élvez" címmel.

A KDNP pedig bejelentette: az ilyen esetek miatt még jobban fogják szorgalmazni a maszturbálás büntetését.

3 KOMMENT

  1. nanemar. a multkor is mondtam, hogy a hokizast nem adom. hagyd abba, hircsarda, mert meg holnap megmodositjak az alkotmanytervezetet miattad. ha azt is beleteszik, mar jovo heten koltozom.