A közös jövőt, az emberek közti bizalmat, valamint az összes LEGO-játékot is Makovecz Imre magánakadémiájának tagjai építhetik.

Az 1992-ben alakult Magyar Művészeti Akadémia köztestületté alakulása után megkapna az országban minden művészeti feladatot – így a különféle nagy költségvetésű felújítások mellett a babaházak összerakását, a kártyavárak és a kölcsönös tisztelet felépítését, de ők vennék át a death metál és a tini r’n’b üzemeltetését is. A Szijjártó Péter által ismertetett tervezetből az is kiderül, hogy első feladatként már magát a tervezetet is az MMA tagja, Finta József írta, Makovecz pedig a papír oldalán található nemzeti formájú tépkedésekért felelős.

Új fejlemény az ügyben, hogy kormányközeli forrásunk szerint az MTA és a SzIMA is bekerülhet az alkotmányba, igaz, némi üröm az örömben, hogy a jelenlegi állás szerint „az MTA és a SzIMA egy szar” szövegezésel. Információink szerint az MTA tagjai már meg is kezdték vidéki haknik lekötését, állítólag a Kémiai Tudományok Osztályán többen is tehetségesek a mulatós zene és a néptánc terén.

Megpróbáltuk elérni Makovecz Imrét, hogy nyilatkozzon nekünk az MMA nevében, ám ő jelenleg Fluorral tárgyal arról, hogy a jövőben a két kicsi LEGO-t is az MMA állítaná össze.

19 KOMMENT

  1. Régebben Rajk, most Makovecz. Igy változnak az idők, lehet panaszra menni az SZDSZ és MSZP székházakban, miért kúrták el.

    Amúgy az utóbbi stílusa nekem jobban tetszik.

  2. harasztigábor for prezident! SobriJózsef monnyonle! – LOL, egyébként meg az 590572 (blog.hu/user/590572) azonosító számú user nicknevét hoznám fel követendő példának, azzal az apró megjegyzéssel, hogy pontosjével erőteljesebb az üzenet.

    de, most komolyan, miért nem kerülhet bele Szvatopluk Aladárné (özv.) az Alkotmányba? nem értek egyet XoniX kollégával, remélem, hogy hamarosan erre is fény derül.