A KSH illetékesei szerint hazánk mára már csak hibaszázalék statisztikailag. Az is lehet, hogy nem létezik.

Miután a KSH elszámolta a munkanélküliségi adatot, vezetője megtörten jelentette be, hogy elképzelhető, hogy hazánk már csak statisztikai hiba. Elsősorban hazánk GDP-je gyanús, mivel ilyen körülmények között elvileg nem létezhetne, mégis időről időre azt jelzik a mutatók, hogy van. A népesedési számok tükrében az sem zárható ki, hogy a főváros tulajdonképpen már kiürült és csak a forgalmi dugóknak, az ingázóknak, valamint az átutazóknak köszönhetően tűnik úgy, hogy lakik még ott valaki.

A népszámlálás megszűnésének az indoka is kiszivárgott, mégpedig az, hogy mára annyira lecsökkent hazánk lélekszáma, hogy ha az összes biztos elindul otthonról népet számlálni, nem találnak otthon senkit, mivel elmentek otthonról népet számlálni.

A fogyasztói árindex változásáról is kiderült, hogy az utóbbi egy évben egy Auchan újság és egy sorsolási gömb segítségével állapították meg.

29 KOMMENT

  1. Én is a népszámlálóknál vagyok (természetesen). Már tavaly feltűnt, hogy munkarendben annyi név volt, mint a legutóbbi gyűjtött adat.
    Belsős infó, de mivel ti is kollegák vagytok, megsúgom, hogy idén bennt, a melóhelyen mindenki magát fogja megszámolni, hogy hányan van.

  2. Köztudott, hogy végtelen számú világ létezik, egyszerűen azért, mert végtelen tér áll rendelkezésre. Mindazonáltal nem mindegyiken van élet, ezért a lakott világok száma véges. Bármely véges szám osztva a végtelennel, jó közelítéssel nullát ad eredményül, így az Univerzum átlagos népsűrűsége nullának mondható. Ebből következik, hogy az Univerzum népessége, maga is zéró, vagyis azok a személyek, akikkel időnként összefutunk, csupán a zabolátlan fantázia termékei.

  3. Tessék mondani ez a számok világa?

    Akkor 2011 ről, a különleges számmisztikai évről, ezt szokták nevezni “pénzeszsák évnek” evidenesen még nem találkozhattunk vele, de majd meglátjuk.
    Miről is híres és érdekes ez az év?
    az egyes számok éve. Négy ilyen dátumot tudunk leírni a rövid változatban:
    11.1.1. 11.1.11. 11.11.1. 11.11.11. vagyis januárban és novemberben.

    aztán jellemző szám a korodban, 111. Vedd a születési dátumod utolsó két számát, majd add hozzá éveid számát, végeredmény 111.

    Továbbá október hónapban, 5 szombat, 5 vasárnap és 5 hétfő található.

    Hát nem érdekes?

  4. Nem-e lehetséges-e netalántán hogy szimplán a nagytalpú Isten nullával osztott? Esetlegesen lehetett-e egy syntax error?
    Szerintem megvagyunk mi mind. Vagy még többen is.

  5. Ez a poszt is bizonyítja, hogy Matolcsy annyira felpörgette a gazdaságot, hogy pörgésben az embereket nehéz szabad szemmel megszámolni.

    Lehet, hogy az ország egyszerűen felröppent.

    Nem könnyű bemérni , de a Szalai Annamáriánál van bazmegszámláló.
    Talán az kimutatja.

  6. Ez a legszebb hír, és ismét egy hazugságon ért egyesületi elnök:

    1.
    Orbán és Blatter az EU és a FIFA közötti ellentétekről tárgyalt
    2011. április 5. MTI

    A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) és az Európai Unió közötti ellentétekről – többek között az ifjúsági korú játékosok szerződtetéseiről és a saját nevelésű futballisták szerepeltetéséről – tartott megbeszélést kedden Zürichben Orbán Viktor miniszterelnök, valamint meghívója, Joseph Blatter, a FIFA elnöke.

    2. Blatterék meg azt mondják, hogy fogadták Orbánt, de mint kiderül nem EU képviselőként:

    “A találkozóról a FIFA közleményt adott ki, és ebben Blatter kiemelte: nagyon elégedett azzal a konstruktív megbeszéléssel, amelyet Orbán Viktorral folytatott.

    „Közös álláspontunk van a világ sportjáról, különösen a futballról, és ezek értékeiről, mint az egymás tisztelete, a fegyelem és a fair play” – áll többek között a FIFA kommünikében, amely jelzi: Orbán Viktor nagy futballrajongó, a felcsúti csapat tagja, és ő alapította a fiatal játékosokat segítő Puskás Ferenc Akadémiát.”

    3.
    Itt meg kiderül, hogy az EU nem Orbánt, nem április 05-én, hanem március 25-én Santiago Fisas Ayxela urat, az Európai Parlament
    a Kulturális és Oktatási Bizottság tagjával vitatta meg a kérdéseket.
    A Felcsút SE elnökét fogadta Orbán, na de Felcsút csak Orbáán Európája.

    http://www.calciotv.info/blog/calcio-news/fifa-hold-discussions-with-european-parliament-representative

    5. Eredeti angol nyelven: http://www.fifa.com/newscentre/news/newsid=1412481.html

    FIFA President meets Hungary’s Prime Minister(FIFA.com) Tuesday 5 April 2011 Print Email my friend Share

    FIFA President Joseph S. Blatter and FIFA Secretary General Jerome Valcke led a FIFA delegation which received Viktor Orban, the Prime Minister of Hungary on 5 April 2011 at the Home of FIFA in Zurich. Hungary currently holds the Presidency of the Council of the European Union.

    During the meeting, topics such as the fight against match-fixing plus irregular and illegal betting in football were discussed, along with the need to protect national teams and other matters surrounding football governance.

    “I am pleased with the very constructive discussions with Prime Minister Orban,” said the FIFA President. “We have a common point of view on the world of sport, specifically on football and its values such as respect, discipline and fair-play. And above all, we share views on its socio-cultural role.”

    We have a common point of view on the world of sport, specifically on football and its values such as respect, discipline and fair-play. FIFA President Joseph S. Blatter on his meeting with Hungarian Prime Minister Viktor Orban.

    The Hungarian Prime Minister is a keen footballer himself and still plays for FC Felcsut. Mr. Orban also founded the Ferenc Puskas Foundation for young footballers.

    “I was at FIFA today to discuss a number of areas where FIFA and EU can cooperate to make sure the specificity of sport is respected in Europe. I’m very keen to promote FIFA’s perspective among the European Union”, said Prime Minister Orban.

  7. No ez úgy ökörség, ahogy van….. De figyelembe véve azt a dolgot, hogy ha 5 napig hasmenése utána 5 napig székrekedése van az embernek, akkor az emésztési funkciói statisztikailag tökéletesek, hozzátéve a magyar bürokrácia bonyolultságát, itt bármi lehet. ( bár azt soha nem hittem volna, hogy egy magyar ember azt írja saját hazájáról, hogy csak a statisztikában létezik….. )

  8. @simonmondja.: Példátlan sikert ért el a Felcsút SE. elnöke, labdarugója. Sikerült A FIFA elnökétől 11 db FIFA kisméretű zászlót megszerezni a Felcsút SE. részére.

    Sajnos nem könyvelhetjük el óriási sikernek az a diplomáciai baklövést, hogy nem sikerült elintézni egy találkozót az FC Zürich szertárosával, és így a használt cipőket nem kaphatta meg Orbán elnök úr. A Puskás Akadémiának pedig jó lett volna a használt cipő. Felesleges volt tehát kibérelni a repülőgépet, a négy kisméretű FIFA zászlóval kellett visszatérnie, a tehetséges labdarugónknak.

  9. @Redmaster: Ha már statisztikai megkötelítés: attól, hogy végtelen számú világból egy csomó (akár végtelen számú) lakatlan, még nem következik, hogy a maradék véges számú. 🙂 De statisztikailag jó az eredmény.