Nyáron folytatódik a Viasat sikersorozata, az Éden Hotel, de ezúttal a nyári szabadságukat töltő politikusok lesznek az egzotikus hotel vendégei.

 „Drágább lesz a produkció, mint a mostani proli-cici-foci-tetkó játékosoknál, hiszen a képviselők esetében teljesen más az éden definíciója” – nyilatkozta Kereszti Gábor, a műsor prodjuszere.

A politikusi édeni viszonyokat már most összerakták a szerkesztők. Minden szobában gombnyomásra 100 000 ember kezdi el egyszerre kántálni a kért keresztnevet, miközben a Berlusconi-istállóból szerződtetett 4 tanácsadó hölgy langyos makadámdió krémmel masszírozza a politikus heréit, és halkan, de értheően a Te vagy a leghatalmasabb! mondatot ismételgetik.

A szobából mindenki egy állami Bentley-vel mehet a medencéhez, ahol egy Mutyi ATM-ből korlátlan mennyiségű pénzt lehet kivenni viszkis-dobozba csomagolva. A versenyzők küldhetnek fehér port tartalmazó borítékot egymásnak, de a bejárati ajtók előtti ártalmatlan robbantás is szabályos.

A szabályok szigorúak: aki igazat mond, vagy egyenesen válaszol egy kérdésre, azonnal diszkvalifikálják; az éjszakai karaokézásnál csak magyarul lehet elénekelni a Bunkócska Te drágát, míg a Listen to your Heart fonetikus hörgése büntethető; koalíciót kötni és érdek nélkül segget nyalni tilos!

Hogy ki jut tovább, azt még nem tisztázták, de erről valószínűleg a 16 évnél idősebb nézők SMS-szavazással dönthetnek. A családok minden gyermek után plusz egy SMS-t küldhetnek. A szavazatok kétharmadát elnyerő játékos mindet visz!

A tervek szerint, a mostani műsorból már kiesett Éden Pista külön kommunikációs tréninget fog tartani a versenyzőknek, így az őszi parlamenti ülésszakon már elképzelhető a „bár emberileg kardoznám a mélyen tisztelt képviselőtársam fosszóróját, de politikailag ellenzem a javaslatát” – jellegű mondatok elhangzása.

9 KOMMENT

  1. Némileg hátráltatja a forgatást, hogy minden politikus saját hotelt akar… és nem csak a forgatás végéig. Államadósság átütemezése, megvesznek vmi karibi szigetet, kész. no problem.

  2. Na EZT megnézném 😀

    “aki igazat mond, vagy egyenesen válaszol egy kérdésre, azonnal diszkvalifikálják; “

    Ez túl könnyű.

    Én olyan valóságsót csinálnék nekik, hogy meg kell élniük minimálbérből 😀