A Scrabble szabályainak módosítását kérte Schmitt Pál

8
8,456

Schmitt Pál egységes nemzeti szókirakóról beszélt, Andy Vajna performansszal figyelmeztet, Révész Máriusz pedig a Költészet Napja előtt tiszteleg.

A köztársasági elnök javaslatára a játékgyártó cég csak Magyarországra átírt szabályokkal küldi a társasjátékot. A legjelentősebb szabályváltozás az lesz, hogy gyakorlatilag bármilyen olyan szó megengedett, amiben egyenlő arányban vannak magán- és mássalhangzók, a hosszú változatokat leszámítva. Emellett persze lesz még több apróbb módosítás is a szabályzatban.

Szvingerpartin vágott disznót Andy Vajna

Rendhagyó módon próbálta felhívni a figyelmet a globális felmelegedésre a magyar származású producer. "Éppen forgóban raktunk menetbe egy nyírségi playmate-et, amikor a jelzésemre behozták egy 170 kilós mangalicát és megkezdődött a trancsír" – meséli Andy Vajna. Hozzátette: mindenki ledöbbent és kivétel nélkül megfogadták, hogy odafigyelnek ezentúl globális felmelegedés megelőzésére, ugyanis erről tartott előadást a kolbásztöltés alatt a nemzeti filmszakma megújításáért felelős kormánybiztos.

Több százezer forintért kelt el a Révész Máriusz bajszából készült ecset

Tévedésből a Költészet napjának egyik rendezvényét támogatta Révész Márius, abból a 400 ezer forintból, amit saját bajszából készült ecset elárverezéséből szerzett. A licit nyertese, egy vállalkozó nem vállalta nevét, de elmondta, Kölcsey új portréját tervezi megfesteni majd az ecsettel amit az új alkotmányhoz írt preambulum illusztrációjának ajánl majd.

Szólj hozzá!

8 hozzászólás : "A Scrabble szabályainak módosítását kérte Schmitt Pál"


Rendezés:   legújabb | legrégebbi | legnépszerűbb
süngerinc
Vendég
süngerinc
5 éve 10 hónapja

Szerelmes lettem:)

Jaffar
Vendég
Jaffar
5 éve 10 hónapja

ROFL

soproni1
Vendég
soproni1
5 éve 10 hónapja

Schmitt Pál az étteremben belenéz a levesbe, majd felkiált :

Kurva életbe ! Már megint betűtészta !

szorokin
Vendég
5 éve 10 hónapja

az osztályzat: 1, azaz egyeeeeeeeees
(persze ez a posztra ill posztíróra nézve dícséret, SP-re nézve kevésbé dícséret).

Mr. Hilter
Vendég
Mr. Hilter
5 éve 10 hónapja

Nemzeti Bocialista muhahaha!

samer
Vendég
samer
5 éve 10 hónapja
2011. április 4., hétfő 00:02 Újra lecsaptak a cigányterroristák Hejőszalontán Budapest, 2011. április 3., vasárnap (OS) – Mély megdöbbenéssel és felháborodással tudatom Önökkel, hogy a Jobbik Hejőszalontán megtartott Demonstráció a cigányterror ellen c. rendezvényén felszólaló egyik helyi asszonyt (a meggyilkolt hejőszalontai néni barátnőjét) a mai napon cigánybűnözők brutális kegyetlenséggel megverték otthonában. A Jobbik álláspontja szerint ezért a bűncselekményért azok az álszent, neoliberális jogvédők a felelősek akik rendkívül aljas módon a helyi cigányokat nem csak etetni és itatni, hanem a békés magyar lakosok ellen uszítani érkeztek Budapestről Hejőszalontára. Felszólítom az események mögött álló új SZDSZ-t, az LMP-t hogy kérjen bocsánatot a… Read more »
ugyannem
Vendég
ugyannem
5 éve 10 hónapja

samer!

A vidéki magyarsághoz tartozom és mint olyan, kérlek, hogy soha az életben ne beszélj és ne szólíts fel senkit semmire az én nevemben. Ha teszed ezt a vidéki magyarság nevében, akkor ezentúl emlékezz meg fél sor erejéig arról, hogy ehhez nem nem birtoklod a szükséges jóváhagyásomat és feltehetőleg másokét sem.

Nem biztos, hogy nem osztom a nézeteidet valamilyen mértékben, de ez nem jogosít fel arra, hogy a nevemben nyilatkozz. Éppen elég, hogy a politikai élet hivatásos képviselői (pártállástól függetlenül) folyamatosan ezt teszik, holott egyikük sem kérdezett meg, hogy a “képviseletemben” mit engedhet meg magának és mit nem.

Köszönöm a megértésed.

pafranyka
Vendég
pafranyka
5 éve 10 hónapja

A helyesírás szabályait nem akarja megváltoztatni? Olyanra, ahogy ő nem tud helyes írni….. Akkor rajta kívül senki sem tud……

wpDiscuz