Schmitt Pál egységes nemzeti szókirakóról beszélt, Andy Vajna performansszal figyelmeztet, Révész Máriusz pedig a Költészet Napja előtt tiszteleg.

A köztársasági elnök javaslatára a játékgyártó cég csak Magyarországra átírt szabályokkal küldi a társasjátékot. A legjelentősebb szabályváltozás az lesz, hogy gyakorlatilag bármilyen olyan szó megengedett, amiben egyenlő arányban vannak magán- és mássalhangzók, a hosszú változatokat leszámítva. Emellett persze lesz még több apróbb módosítás is a szabályzatban.

Szvingerpartin vágott disznót Andy Vajna

Rendhagyó módon próbálta felhívni a figyelmet a globális felmelegedésre a magyar származású producer. "Éppen forgóban raktunk menetbe egy nyírségi playmate-et, amikor a jelzésemre behozták egy 170 kilós mangalicát és megkezdődött a trancsír" – meséli Andy Vajna. Hozzátette: mindenki ledöbbent és kivétel nélkül megfogadták, hogy odafigyelnek ezentúl globális felmelegedés megelőzésére, ugyanis erről tartott előadást a kolbásztöltés alatt a nemzeti filmszakma megújításáért felelős kormánybiztos.

Több százezer forintért kelt el a Révész Máriusz bajszából készült ecset

Tévedésből a Költészet napjának egyik rendezvényét támogatta Révész Márius, abból a 400 ezer forintból, amit saját bajszából készült ecset elárverezéséből szerzett. A licit nyertese, egy vállalkozó nem vállalta nevét, de elmondta, Kölcsey új portréját tervezi megfesteni majd az ecsettel amit az új alkotmányhoz írt preambulum illusztrációjának ajánl majd.

8 KOMMENT

  1. 2011. április 4., hétfő 00:02

    Újra lecsaptak a cigányterroristák Hejőszalontán
    Budapest, 2011. április 3., vasárnap (OS) – Mély megdöbbenéssel és felháborodással tudatom Önökkel, hogy a Jobbik Hejőszalontán megtartott Demonstráció a cigányterror ellen c. rendezvényén felszólaló egyik helyi asszonyt (a meggyilkolt hejőszalontai néni barátnőjét) a mai napon cigánybűnözők brutális kegyetlenséggel megverték otthonában.

    A Jobbik álláspontja szerint ezért a bűncselekményért azok az álszent, neoliberális jogvédők a felelősek akik rendkívül aljas módon a helyi cigányokat nem csak etetni és itatni, hanem a békés magyar lakosok ellen uszítani érkeztek Budapestről Hejőszalontára. Felszólítom az események mögött álló új SZDSZ-t, az LMP-t hogy kérjen bocsánatot a hejőszalontai emberektől a magyarellenes gyűlöletkeltésükért és azonnal hagyjon fel a bűnözők istápolásával. A vidéki magyarság nevében arra kérem az eddig tehetetlen Orbán Viktort, hogy napokon belül oldja meg az ártatlan emberek védelmét az egész országban a cigánybűnöző hordákkal szemben. Amennyiben erre képtelen, úgy a Fidesz hivatalosan is elismeri, hogy alkalmatlan Magyarország kormányzására és a hazánkat fojtogató bűnözés ellen nincs más megoldás mint a Jobbik programja. Szegedi Csanád Jobbik Magyarországért Mozgalom alelnöke, EP-képviselő A Jobbik az ügyben 2011 04. 06.-án 13.00-kor tart sajtótájékoztatót a párt B.-A.-Z.- megyei irodájában (Miskolc Széchenyi u. 52.)
    Kiadó: Szegedi Csanád EP képviselő (Jobbik Magyarországért Mozgalom)

    ——————————————————————-

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI nonprofit Zrt.

  2. samer!

    A vidéki magyarsághoz tartozom és mint olyan, kérlek, hogy soha az életben ne beszélj és ne szólíts fel senkit semmire az én nevemben. Ha teszed ezt a vidéki magyarság nevében, akkor ezentúl emlékezz meg fél sor erejéig arról, hogy ehhez nem nem birtoklod a szükséges jóváhagyásomat és feltehetőleg másokét sem.

    Nem biztos, hogy nem osztom a nézeteidet valamilyen mértékben, de ez nem jogosít fel arra, hogy a nevemben nyilatkozz. Éppen elég, hogy a politikai élet hivatásos képviselői (pártállástól függetlenül) folyamatosan ezt teszik, holott egyikük sem kérdezett meg, hogy a “képviseletemben” mit engedhet meg magának és mit nem.

    Köszönöm a megértésed.