Az április 15-i melegtüntetés mellett bejelentettek egy tüntetés április 16-ra is, melynek célja, hogy a melegházasság mellett elismerjék a férfiaknál is a  menyasszonytáncot.

A magyar leszbikusok, melegek, biszexuálisok és transzneműek április 15-i tüntetése után április 16-án utcára vonulnak a szado-mazo rabszolgák, milfek, latexcowboyok, szextörpék és a magukat tündének vallók is, hogy újabb pontokon kérjék az alkotmány házasság-fogalmának módosítását. Véleményük szerint ugyanis az alkotmánytervezet jelenlegi szövege kirekesztő módon határozza meg a házasság fogalmát, mert nem tér ki sem a csoportos nászéjszakára, sem a gitárral, motorral vagy sörösrekesszel való közösülésre és együttélésre.

A szextörpék lapunknak eljuttatták azt az alkotmányértelmezésüket, amely új dimenzióba helyezné a házasságot. Eszerint a házasság a férfi és nő között, önkéntes elhatározás alapján létrejött életközösség, vagyis a házasságkötéshez kell egy férfi és egy nő, akik közé beállhatnak a szexrabszolgák, magukat tündének vallók, gitárfetisiszták vagy bárki, hogy házasságot kössön azzal, akivel akar. Utána a férfi és a nő újabb párokat adhat össze önkéntes elhatározással.

Emellett a tüntetők kiállnak amellett is, hogy a férfiaknál is lehessen menyasszonytánc és medvék is lehessenek vőfélyek. A Fidesz egyelőre elzárkózik a tervezettől, a KDNP pedig borzasztóan meglepődött rajta, és valószínűleg ott lesznek az április 16-ai tüntetésen, mert még sosem láttak szextörpét.

5 KOMMENT

  1. A menet élén pedig, a főkamionon – egy pimpelt platós ifán – lenge latexruhában, egy láncon a rabosított Kolompár Orbánt (szextörpe) tartó 3 grácia, Lendvai Ildikó, Dávid Ibolya és Szalai Annamária integet, és ha az már a Gilf kategóriát (és a gerontofíliát) súrolná – Gy. Németh Erzsébet és Kósáné máshol kap helyet – mögöttük SS uniformisban (szűk top és nagyon rövid miniszoknya – bugyi nélkül) Morvai Krisztina szórná a csókokat. Olvadni fog az aszfalt:)