Szilasligetnél tűnt el a Volánbusz járata vasárnap hajnali két órakor. A szemtanúk csak egy villanást láttak.

Szakértők szerint a Gödöllőről Budapestre tartó járat az abroncsok rossz állapota miatt sodródhatott bele egy féreglyukba, ami az óraátállításkor keletkezett. „Már rég óta próbáljuk felhívni az illetékesek figyelmét arra, hogy milyen jelentős kockázatai vannak az óraátállításnak, de nem hallgattak ránk.” – sopánkodott Nagy Péter, az Óraátállítást
Ellenzők Szövetségének
elnöke.

Jelenleg a katasztrófavédelem illetékesei Egely György és Vágó István bevonásával nyomoznak az ügyben. Vágó István feladata az, hogyha Egely György túl nagy hülyeséget mondana, akkor tarkón üsse. A helyszínen látogatást tett Pintér Sándor is, de az óraátállítás miatt elkésett.

33 KOMMENT

  1. Azért komoly, hogy minden cikknél feltűnik legalább 1 olyan emberke, aki a várható elismerés reményében kifejti álláspontját, miszerint a hír kamu, kacsa, nem igaz, ő már rájött mielőtt bele is olvasott volna, és milyen szemét egy oldal ez, mert kamuzik.

    Persze kicsit kinyitni a szemét, az már baromi nagy luxus.

  2. Ha már ekkora szellemi energiát meg tudott mozgatni az Index agya, akkor kuruzsolják a francba ezt az időszámításos idiotizmust. Nem hiszek a megspórolt energiában és utálok egy órával elcsúszni a lustálkodásban.

  3. Hahaha… Kacsa, rajottem am mer okos vagyok, nehezen vesztek ra suhancok! Milyen szar blog ez, meg mennyi energiat belefeccolt ebbe a szarblogba ez a szarblogger. Ehhez is ertek am mer magyar vagyok, hoho!

  4. A 4:10-es mátészalkai vonatról írok. Minket is beszippantott egy örvénylő fehér fény. Nemrég úszott el mellettünk a Volánbusz, közvetlenül kb. 2 milliárdnyi manyup pénz után!
    Segítsetek!

  5. Ez a “járatmegszüntetés” leghatékonyabb módja. Nincs tiltakozás, tüntetés, és a kumunyisták se tudják majd visszaállítani!
    Ja, és szerintem a sofőrnek sem kellett végkielégítést fizetni!