Áttörés várható április elejétől a Kuruc.info megrendszabályozásában, ígéri a Terrorelhárítási Központ (TEK).

Az eddig bemérhetetlen szerverű szélsőséges portált a norvég Ariel Mojsekowitz, internet terrorelhárító ekszpert tanácsai alapján – helyben, azaz a felhasználóknál fogják elsötétíteni a központ szakemberei.

Az ún. Honlaplehívó Infocenter információi alapján, aki belép a portálra, azt azonnal felkeresik a TEK Prompt Vendégség Egységének tagjai, és egy, vagy több A4-es fekete rajzlappal betakarják a használó monitorjának képernyőjét, de az sem zárható ki, hogy finomtapintású, párducfekete lenvászon kesztyűvel takarják el az internetező szemeit.

Nem lesz semmi agresszió! A kollégáim mindenhova udvariasan becsöngetnek. A háziak kapnak macskanyelvet, Trois Tours konyakot, a gyerekek pedig külön Africana csokoládét. Az akció végén a szakemberek mindig megkérik a használókat, hogy lehetőség szerint legközelebb ne látogassák a szélsőséges portált, mert akkor nem lesz több ajándék” – nyilatkozta Pöszörőy Endre, őrmester.

A szakember tájékoztatása szerint, ha ajtót kell törni, netán Ausztráliában nézi valaki a Kuruc.info-t, akkor is lesz macskanyelv. Komolyabb ellenállás esetén a csokor virág – gravírozott tokaji – hubba bubba ajándékhármas bevetése is elképzelhető, persze a központ büdzséjének ésszerű felhasználása mellett.

 

4 KOMMENT

  1. Holmi TIKI-TAKI összeröffenés nemigen tud lakatot rakni Béri Balogh Ádám dicső brigadéros leszármazottai szájára, ha azokból a szó kikívánkozik!
    Ha kell kalamárist ragadnak, ha kell egy zsibvásáron, dobpergés kíséretében kürtölik világgá a nemzet igazát.