A HVG március 24-én megjelent száma elérte a 6 kg-os súlyt.

Nagyon szeretik az olvasóink az új dizájnt, ráadásul amióta az 1986-os Hahota vezető karikaturistáját is sikerült megnyernünk a címlapok elkészítéshez, egyre több a rajongónk. Jó, alkalmanként fóliasátrat kell a lap köré húznunk, hogy elférjen a sok hasznos melléklet, de imádják!” – meséli Liptói Igor, a lap marketingese.

Sok olvasó meglepődött a múlt heti példányt kinyitva, mert egy tésztát gyúró, káromkodó pizzaszakács mászott le a belső kettes borítóról, egy óriási százalék jellel a homlokán. „Mondták, hogy szendvicsembert keresnek, de két napot elkúrni itt a nájlonban egy félig kelt tésztával?! Hát a faszom se jön ide többet 8000-ért számla nélkül.” Egyre aktívabb a HVG Kiadó is.

A könyvkiadó májusban az Újszövetség tesaereként minden HVG-be tesz egy példányt az Ószövetségből, sőt a szerencsésebbek a limitált szériát kapják Mózes egyik kőtáblájának kevlár-márvány másolatával. „A HVG célközönsége mindig a magasabb jövedelmű kategóriába tartozott, így a húsvéti számba Louis Vuitton kaszinótojást kerül zsenge snidlinges – nutria túróból készült – körözöttel. Az előfizetőinknek egy kis vietnami lepkevér-puding ízelítővel is kedveskedünk.” – mondta Liptói, majd folytatta.

Azért mi sem prostituálódunk! Megkeresett például a Temetkezési Vállalat az új hamvasztási promójával, a „2 in 1” fagyasztásos-bevárásos projekttel idős házaspároknak; vagy itt voltak Toi-toi marketingesei az új "Sziget 2011 20 fős karusszel piszoárral", de szerencsére nem vagyunk rákényszerítve, hogy bármit elvállaljunk.

A Heti Válasz szerkesztősége hivatalos közleményben ismerte el, hogy az aktuális számuk valóban csak 5 kiló 80 deka, de ígéretük szerint már áprilisban visszavágnak a HVG-nek.

7 KOMMENT