A 90 szerverből álló, és a Jeopardy műveltségi vetélkedőben győztes Watsont most thaiboxolni és pörgő fejrúgásra tanítják az IBM szakemberei.

Bob Sapp következő kihívója a műveltségi vetélkedő-győztes Watson szuperszámítógép lehet. Agyban már megveri az embert, most azt szeretnék kipróbálni, hogy nyers erőben is jobb-e.

A mérkőzésre Watson erősebb processzorokat, törhetetlen ipari monitort és egy herevédőt kap. A mérlegelésnél Watson 2.5 tonnát nyomott, míg Bob Sapp csak 160 kilót, igaz, hogy a gép főleg billentyűzetel és egérrel próbál majd rátámadni ellenfelére, míg Bob Sapp a lábát is használhatja.

Watsonnak a mérkőzésre a világ eddigi összes boxmérkőzését betáplálják, valamint kap egy teljesen új szidalmazó és káromkodási modult, amivel pszichikailag próbálja megtörni ellenfelét. Bob Sapp ugyanakkor monitorok hajlítgatásával készül, és mogyorókrémmel egészben fogyaszt el 101 gombos billentyűzeteket.

3 KOMMENT

  1. Hú srácok, honnan vakartátok elő ezt a nagy kan négert??
    Nemigazán szeretnék egy cellába ülni vele, még odaszorítana a vaságyhoz, ‘oszt’ ijedtemben a változás jönne rám!
    A köztársasági elnökünk is egy ilyesmi figurával futhatott össze egy sötét sikátorban, azóta nem ál a helyzet magaslatán.