Az olasz miniszterelnök telefonhívására helyezték szabadlábra Keleti Györgyit, tudta meg a Blikk. Az olasz ügyészség vizsgálatot követel.

 
Györgyivel nem tehettem meg, hogy nem telefonálok. Régi barátok vagyunk, Szardíniára is meghívtam, hogy ki tudja heverni a nehéz napokat.” – erősítette meg Silvio Berlusconi a Hustler magazinnak adott interjúban. „Nincs ebben semmi rossz, a börtönben is volt telefon, nálam is, hát feltárcsáztam őket. Nem utasítottam semmire, csak kértem. Mint egy gondoskodó apa.” – folytatta a miniszterelnök.

Keleti Györgyi cáfolta, hogy kapcsolata lett volna Berlusconival, állítása szerint a bélyeggyűjtés és a haditechnika iránti közös érdeklődés hozta őket össze egy milánói divatbemutatón, ráadásul mindketten a levelező sakk szerelmesei.

6 KOMMENT

  1. Felkerült az i-re a pont! György-i itthon van. A Keleti Zónában már félig befalazták, de álruhában (olasz csizmában) sikerült megmenekülni. Sajnálatos, hogy a HM pontosabban Tente Baba még egy gulyás-ágyút sem adott a hadművelethez. Ennyit az első sóvivő megérdemelt volna.