Ráspoly, a rücskös dildó, Analie, a backdoor intruder és Merlinke, a plüssbilincs kalandjait követhetik a nézők a Luxvideó 3D-s animációjában.

„A pornófilm mese felnőtteknek.” –erősítette meg régi hitvallását Kovi, a film producere. A történet szerint a főhős, Mia Diamond dildofóbiát kap egy durva este után, ezért úgy dönt, megszabadul régi játszótársaitól, akik egy szemeteszsákban végzik. Ráspoly, Analie és Merlinke egy szerencsés véletlen folytán egy swingerklubba kerülnek, ahol azonban Arnold, az öklöző dildó rémuralma várja őket. Éjszakánként kínzások (viaszcsorgatás, kikötözés, krokodilcsipeszezés) tartják rettegésben a hármast, és szomorúan gondolnak vissza régi otthonukra.

Egy nap azonban elhatározzák, hogy hazatérnek, ám Analie egy ismert közszereplőbe szorul, így a televíziózás világába is kitérőt tesz a kis csapat. A film az első 3D-s pornóanimáció, extra effektekkel, így a producer szerint a szemüvegnek más haszna is lesz.

3 KOMMENT

  1. Ezek szerint az “Ó jövök béby”-nél, az ember ösztönszerűen úgy rántja majd el a fejét, mint Avatarnál, amikor pattogtak felé a gyarmatosítók gránátjai?!