A Jobbik sajtótájékoztatón számolt be az a osztrák cégek elleni egynapos bojkott sikeréről.

„Senki nem vásárolt labanc zsebeket duzzasztó terméket a tegnapi napon. Az egész ország velünk van, ebből is látszik a közvélemény-kutatások álságos volta, cudar ármánykodásoskodása, ugyebár” – mondta Pörzse Sándor.

A párt büszkén számolt be az interneten titokban terjesztett felhívásuk óriási sikeréről. Statisztikájuk szerint, a kezdeményezésüknek köszönhetően – 20 csomag Orbit rágót, és egy tucat 7days pezsgőkrémes croissant leszámítva, amit valószínűleg Zsideszes, és Zselempés hontalanok vásároltak egy budapesti OMV kútnál – senki sem vásárolt osztrák tulajdonú cégtől portékát.

Ahogy egy neve elhallgatását kérő aktivista fogalmazott: „Minden nap így kellene dönteni!Mert itt már nem csak ’48-ról van szó. Mindenki tudja, hogy ami osztráknak látszik az is már mind-mind szabadkőműves miskulancia. A Spar a Spúr-ból németesített, a Gösser is bizony: Kóser – Kőser – Gösser – hát ezt sem kell magyaráznom ugye?!”

Az aktivista szerint a nap mondása szintén Pörzse Sándoré, aki a következőkkel zárta a Gödör Klub mellett tartott rendezvényen a beszédét: „Minden a szívben dől el, higgyétek el! És zárásként kérem, jól jegyezzétek meg: Rendes magyar ember március 15-én sem koccint Schlossgold-dal!”

5 KOMMENT