Közel 800 millió ember küldte vissza eddig az alkotmányozással kapcsolatos kérdőívet – közölte Rákay Fülöp, az MTV intendánsa, a Kossuth téren egy 50 wattos erősítőn keresztül üvöltve.

A szakember elmondta, az egész világon hihetetlen mértékű érdeklődés övezi az új magyar alkotmány sorsát. "A beküldött javaslatokból 799 millió nem magyar nyelven íródott, ezeket még le kell fordítani, de minden bizonnyal készen lesznek a jövő szerdai határidőig, amikor is kihirdetik az új magyar alkotmányt a Nemzeti Sportban" – nyilatkozta Rákay Filöp.

A javaslatok nagy része ráadásul rendkívül érdekes módon érkezett. Alaszkában szárított fókabőrre vésték az üzenetet, Namíbiában gyönyörűen belefaragták kis elefántcsont-szobrokba, Hollandiából egy olyan fapapucsot küldtek, aminek a talpába voltak belevésve a gondolatok a születő alaptörvényről. A Kínából érkező hamisítványokat, amelyek a pénisznagyobbításról szóltak, a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala (KEKKH) már kiszűrte.

„Le kéne rövidítenünk a hivatal nevét, mert így soha nem fog kiférni a névjegykártyákra" – nyilatkozta a KEKKH vezetője, majd egy óra alatt feldolgozott 40 ezer kérdőívet. 

86 KOMMENT

  1. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) és még egy 🙂

    igaz ugyan, hogy én azt olvastam, hogy már 99% ban feldolgozták, és maguk is csodálkoztak, hogy eddig 100% támogatja a fidesz javaslatait.

    (szerintem az enyém a maradék feldolgozatlan között van)

  2. Nem mondjátok, hogy ti nem hiszitek el, hogy már 800 ezren visszaküldték a kérdőívet…

    (Bassza meg, én még meg sem kaptam.)

    Rákay Philip nem az MTV dilettánsa?

  3. OFF: Bocsánat, de Philip tényleg ért a számokhoz. Ti például tudnátok ilyen tanácsadói szerződéseket kötni?

    * 1 millió forintért a Fejér Megyei Önkormányzat munkáját összefoglaló kiadványt készített;
    * 1,5 millió forintot számlázott „hirdetés közzététele címén”
    * 5,6 millió ütötte a markát az egészségügyi szolgáltatások fejlesztésével kapcsolatos kommunikációs tanácsokért;
    * 2,5 millió forintért vállalta a Sárbogárdi Petőfi Sándor Gimnázium felújításához kapcsolódó kommunikációs feladatokat (WTF!?)

    Na ugye!

    egyenlito.blog.hu/2011/03/11/nincs_rakay_philip_ugy

  4. Délután láttam, a parlament mögé szállt le a Millenium Falcon, hozott még 800 milliárd kérdőívet az Universumból. Májusban a gépet Millenáris Falcon-ra keresztelik a földönkívüli magyarok tiszteletére. Régebben Földönkívüli Magyar Köztársaságnak hívták, de egy forradalom miatt ma már csak Földönkívüli Magyarország. Philipet nemsokára haza is lövik. @kela-bá: most indulnak érted is, ne ellenkezz, utazni jó!

  5. Aki nem kapott kerdoivet, itt szolhat bele a zalkotmanyozasba: alkotmany.postr.hu . Szajer Joska mondta 5 honapja, mielott kitalalta a kerdoivezest. Egyebkent a SETI hirei szerint radiojeleket kaptak a zurbol, szinten az alkotmannyal kapcsolatban. A feldolgozas meg folyamatban van, egy X-et mar sikerult kisilabizalni, csak meg azt nem tudni, melyik kerdeshez tartozik. Az ugyet atadtak az X-atkak reszlegnek.

  6. És vannak, akik komolyan elhiszik, hogy számít mit írnak rá a lapra. Ez olyan mint a VV Villa csalások, a betelefonálós-szavazós műsorok. Lehet aztán a végén olyan statisztikákat, elemzéseket gyártani a nemlétező adatokból, hogy elélnek belőle a következő választásokig! Én nem töltöttem ki, nem küldtem vissza. … Egyébként pedig behalok rajtatok, baromi jókat írtok :))))

  7. Miért bántjátok ezt a szimpatikus, ősmagyar nevű fiatalembert? Világ életében kisebbségi komplexussal küzdött (ezért is szeretett nagyokat mondani). Sokat fogunk még (ingyen) röhögni rajta.

  8. Én is jó ötletnek tartrom, hogy az alkotmányba kerüljön bele az, hogy magyarország mondenkori miniszterelnökét Orbán Győzőnek hívják, persze az idegen névváltozatok is érvényesek, mint például Orbán Viktor.
    Retardált egy család, annyi szent: az apa Győző, a fia Viktor.

  9. Egyébként elképesztő, de az Ember Aki Soha Nem Hazudott apjával még egyetlen interjú (interview) sem készült.
    Pedig a világmindenség, élet, meg minden hármasra azért várnám a válaszát!

  10. Ilyen pénisznagyobbításról szóló levelek hozzám is érkeztek, de nem tudtam, hogy ezek a kérdőívre adott válaszok, ezért lazán töröltem őket, ahelyett, hogy becsületes megtalálóként továbbküldtem volna a KEKKH-nak. Jajjajjaj! Lehet, hogy gondatlanságból választási bűncselekményt követtem el?!

  11. Nagyon jó írás lett. 🙂 Egyébként nem sok értelme van ezt a papírfecnit visszaküldeni, mert úgyis olyan eredményt hoznak ki, amilyet akarnak+ már lezárult az előkészítése is. Az egész szimpla parasztvakítás.

  12. Nagyon jó írás lett. 🙂 Egyébként nem sok értelme van ezt a papírfecnit visszaküldeni, mert úgyis olyan eredményt hoznak ki, amilyet akarnak+ már lezárult az előkészítése is. Az egész szimpla parasztvakítás.

  13. Hát magamon kívül én még nem beszéltem olyannal aki elolvasta volna. Lehet kevés az ismerősöm. Vagy csak olyan buta embereket ismerek akiknek teljesen mindegy, hogy köztársaság, vagy ország. Vissza még én sem küldtem. Ja. Nem is fogom. Én Orbánságot szeretnék! De amúgy természetesen a 800 ezerbe én is beleszámítok. Ugyanis úgy tudom, hogy minden egyes kiküldött kérdőív visszaküldésre került. Aki pedig nem küldi vissza az a “hallgatás beleegyezés” címen támogatja. Ebből kifolyólag, még élő ember nem küldte vissza azt az értelmezhetetlen cetlit. Tehát mindenki egyet ért a Fidesz “Alkotmányával”

  14. 😀 Ez jól esett így kora reggel, jót röhögtem! 😀
    Sisa Pista! Te egy gonosz dög vagy, és a pokolra fogsz jutni!
    Több tiszteletet a Mnszterelmők elvtár… bocsánat! Úrnak!
    :DDDD

  15. 16 000 000 borítékot és 16 000 000 A/4 levélpapírt nagyyon jó lett volna a szegény családoknak elküldeni. Egymásra rakva 8-10 km magas hegyet kapnánk. Az összes iskola fűtés megoldott lett volna egy ideig, most pedig van egy vicces tervezetünk, nem is kész alkotmány.

    Az a röhej, hogy feltettek kérdéseket, de már most saját magukban is vitatkoznak.

    A magyarok között vannak akik ezt akarják, mások nem azt! Ezderül ki a 12 kérdésből.

  16. Node, ha fapapucsra, vagy elefántcsontra irták volna a jövőnek szánt üzenetet, akkor hogy lehetett volna milliókat ellopni? Sehogy. De igy lehet, nagyon nagyon sokat. Sőt talán még attól is többet. Mert a jó munkához idő kell és sok-sok millió–a zsebekbe.

  17. Ki az a debil, aki visszaküldte ezt a szart? Én még egy ilyen emberről sem hallottam. Persze, ha Rákai “kétmillióan a Kossuth téren” Filip számolta meg az a nyolcszázezret, akkor az más:))))))))))

  18. A visszaküldött kérdőívek száma már átlépte az 1 milliárdot. A feldolgozás szakadatlanul folyik, immár percenként 100 millió kérdőiv adatait dolgozzák fel. Rákay elmondta hogy az eddigi adatok alapján a válaszadók mintegy 137%-a a FIDESZ javaslatait témogatja.

  19. Én személyesen is ismertem még “Szerencsekerék”-es idejéből , amolyan felszopó volt. A közönséget próbálta hangulatba hozni a felvételek idejére. Ezt a képességét kamatoztatta a fideszes rendezvények hoppmestereként.Ő volt a Nemzet Felszopója.

  20. @Nyers Fa: “Pedig a világmindenség, élet, meg minden hármasra azért várnám a válaszát! “
    Egyszerű: 42 szuperbruttósítva az 53 plusz előtte a pukkasztott egyes akkor az annyi mint 142.000, levonva belőle a bankadót és a manyup reáljövedelmet az annyi mint 11 és fél.

  21. Én kinyomtattam a Hírcsárda változatát, és azt küldtem vissza. Azért akkora májer nem vagyok, hogy a feladót ráírjam. Remélem nem vesznek DNS mintát a nyálazócsíkról:)

  22. Mar megint egy mekkora kamu. Imadom, hogy ennyire hulyenek neznek. Ugy dontottem szepen lementem magamnak ezeket a cikkeket es a valasztas eloestejen ujra elolvasgatom oket. Tartok tole ugyanis, hogy a valasztasi evben nem fogok majd latni az oromkonnyektol, mert a fonokomet rakenyszeritik a 300%-os fizuemelesre. A mappam allati gyorsan telik….

  23. Ez a Rákay, egy giccs parádé. Egy alamuszi sznob , a megjátszott, emelkedett, modoros beszéd stílusával.De a külseje is ezt igazolja a hátrafésült, hullámos, enyhén zselés vagy akármilyenes hajával együtt.
    Külsejét leszámítva ilyen figura a Vidi edzője is. A nagyeszü M.Gy.
    Ezekre bukik a főnöke, akit kiskapuzáskor azért választanék,hogy ne kelljen összeverekedni vele az eszetlen, erőszakos szerelései miatt.

  24. Nevük, akik visszaküldték a kérdőívet és nem vitzelődtek, rovásírással kerül megörökítésre a Nemzeti Együttműködés Rendszerének Csarnokában, amelyet Csongrád megyében, Ópusztaszeren fognak felépíteni.
    UI: Itt szerepelnek majd, azok nevei is – csupa nagybetűvel – akik önként léptek vissza az állami nyugdíjrendszerbe és – csupa kisbetűvel – azoké, akik csak úgy …

  25. Ez kurva jó volt, ismét:) Akár a 80-as években, megint a humor maradt meg végső mentsvárunkként. Nevetés közben az ember felemeli, hátraveti fejét, így a szartengerbe való vissza merülés előtt szélesre nyitott száján át jó mély levegőt vehet – és még jól is érzi magát. 20 éve még nem gondoltam, hogy ezt mégegyszer megérem az életben, de kétségtelenül a túlélés kulcsa. Még több ilyet, hajrá!

  26. @T-101: @Fufo:
    Úgy hogy 3 másodperc kb egy boríték, és vagyunk rá vagy 50-en.

    Most mit csinálunk? Epp itthon ülök és mindjárt indulok dolgozni, mert olyan kevesen küldték vissza, hogy a reggel 7 órás műszak elmaradt, csak 11-re kell menni, akkor jön a következő adag posta, hátha ma több szaros papírt küldtetek vissza.;)

    pusszancs

  27. @Nyers Fa: Ráadásul még az egyik öccse is Győző. Az egész Orbán pereputtyot a mindenható jó isten győzelemre kódolta be. Hiába no.
    Ő már csak tudja kikbe volt neki érdemes a nyerő géneket bepalántázni.
    Most már végre beismerhetné a jó isten, hogy a polcon elcserélte a fiolákat, és tévedésből az erőszak és hülyeség ampullák tartalma lett a famíliába injektálva.

  28. @Murderface: Mindent a megfelelő helyre. Szaroknak szart.
    Hogy is mondja Murphy:
    A társadalom nem autó, hanem öszvér. Ha túlságosan nógatják, rúgni fog, és leveti magáról utasát.
    Akárhányszor lepleződik le egy hazugság, mindig lesznek, akik elhiszik.
    A politika olyan mint az emésztőgödör. Mindig a legnagyobb darab szarok úszkálnak legfelül.

  29. @csef: Mocskolódás… Olyat csak a kurucinfón találsz, meg egy-két elvakult Fidesz-hívőnél… Itt maximum szarkazmus és irónia található. Érdekes, a jobboldalról mintha mindez hiányozna, talán ezért nem ismered fel…

  30. Te milyen mocskolódásról és provokálásról pötyögsz?
    Tudod vannak a hírek, és vannak a rémhírek.
    Vannak, akik kérik és vannak, akik megteszik, de vannak, akik követelik és vannak, akiket köteleznek.
    Na, ezt bogozd ki és rájössz. Ha nem sikerül konvertálnod, bebuktad.
    Itt mindenki pártatlan.
    Szerintem. 🙂

  31. Én azért visszaküldtem, de ráírtam, legyen benne, hogy FIDESZ többet a törpével sem, leszármazottaival sem, de anélkül sem alakíthat az elkővetkezendő 100 évben kormányt

  32. ja 10 milló magyar van, mondjuk kiküldték az olvasni még nem tudó, magzatoknak is, hogy jön vissza 800 millió, azaz a 80 szorosa? És mi még a kitöltésnél tartunk 4-en.

  33. @krj:Köszönöm a gratulációt Önnek ! Ez téma nem humoros, szerintem marhaság! Még hogy nincs humorom ? Lám-lám Ön sem az eredeti témára reagált, igy aztán humoros lett, nem igaz ? Havas Henrikkel és Orbán Viktorral hoz kapcsolatba… Ezt meg külön köszönöm Önnek, az ő nevük nagyon sokaknak ismerős, de vajon a KRJ-t ismerik e ?
    ( Még valamit , a személyneveket illik szabályosan irni még akkor is ha ilyen szellemiségü is ez a blog! )
    További szép estét !

  34. @kela-bá: ha nagybetűvel írom, hogy Rákay Kálmán, akkor jó? 🙂 merthogy ez a kis filip lánykori neve. az ismertség önmagában nem érték, hanem állapot. el is múlik, könnyen.

    a személyeskedésért bocsánat, bár szerintem humorosat írtam…:-)

    szintén szép estét.

  35. Helyszűke miatt lemaradt a hírből:
    A fotón éppen az LGT slágert énekli (Mindenki másképp csinálja), és azt a részt, amelyik kimaradt a kérdőívből. „Van, aki … tüntet, és Van, aki ….. kitüntet”.
    World Press-er Gábor, alias Pici, a fellépés után követelte az alkotmányos jogaira hivatkozva a jogdíját.
    Zárt ülésen Demjén Rózsikával megbeszélték, ha záros határidőn belül mégsem kapná meg a dohányt, akkor kézen fogva elindulnak a képen látható épület felé, és a Tűzvarázslóból tenor hangon mp3 formátumban az „Égess el, égess el, vagy engedj el”-t dalolva felkeltik az alvó oroszlánt, és az EU figyelmét.