A színész botrányai után személyes tárgyait ajánlaná fel a haiti rászorultaknak, hogy „ők is éljenek kicsikét”.

A nemrégiben Stohl András által leváltott híresség azt nyilatkozta: elege van az őt övező botrányokból, és nem is érti, miért szállt rá ennyire a média. „Pár embert faszkalapnak hívtam, pár pornósztárral együtt drogoztam, hát nem ilyenek vagyunk mindannyian?” – tette fel a költői kérdést egy sajtótájékoztatón Sheen, majd felszívta a saját kisujját.

A Két pasi és egy kicsi kirúgott szereplője a botrányok helyett inkább segíteni szeretne a rászorulókon: éppen ezért három zsáknyi kokaint és egy raklap szteroidot szállít le személyesen a haiti földrengés áldozatainak. „Ott vannak ezek az emberek, akik nélkülöznek, meg ilyesmi. Legalább élhetnek egy kicsit, nekem is bejött. És már megint győztem, hihetetlen vagyok.” – éltette magát a színész, majd fogadta a jótékonysági akció szervezője, Sean Penn gratulációját.

„Charlie jó ember, rengeteget tud adni, és nem is tudom, honnan szerzi ezt az embertelen mennyiségű pozitív energiát. Illetve de, tudom, szteroid és a kokain.” – méltatta barátját Penn.

6 KOMMENT

  1. „Pár embert faszkalapnak hívtam, pár pornósztárral együtt drogoztam, hát nem ilyenek vagyunk mindannyian?” – tette fel a költői kérdést egy sajtótájékoztatón Sheen, majd felszívta a saját kisujját.

    A poén az hogy ezt komolyan is el bírom képzelni, hogy ilyen riporttal örvendezteti meg a népet.