Az idei Utazás kiállításon jelentkező új utazási irodák közül a legérdekesebb az LSD Trip Tours. Az iroda Nakonszipántól a Halálcsillagig mindenhová kínál tripet elérhető áron.

Legalizálják a marihuánát Csodaországban is!” – követelte egy magát Alice-nak képzelő hostesslány az Utazás kiállításon az LSD Trip Tours pavilonja előtt. Ez az iroda  egy bélyeg áráért komplett tripeket kínál, és egy tripen belül is választhatunk félpanziót, teljes ellátást és fakultatív programokat is.

Legnépszerűbb tripünk a Gólyák nyomában, amelyben az utazni vágyók a költöző madarakkal együtt repülhetnek Afrikába” mondta el munkatársunknak Alice. „A fakultatív programok közül pedig lehet választani vitorlázást, űrcsatát és sárkányviadalt is.

Az utazási iroda számtalan kombinált lehetőséget is biztosít a tripre vágyók számára, például az LSD-speed kombót, amelynek segítségével mágnesvasút-tripünk lesz, vagy az LSD-Gina menüt, mely olyan tájakra repít, amikre aztán később nem emlékszünk.

Bár idén az Utazás kiállítás standjairól eltűntek a kínáló falatkák és a cukorkák, az LSD Trip Tours standján bárkit megkínálnak egy olyan kis adaggal, amely egy Budapest-Martonvásár retúr tripre elég.

2 KOMMENT