Számos kérdésben a kormány után portálunk is szeretné kikérni az Önök véleményét. Nyomtassák ki, ikszeljék be és küldjék vissza emailen a hircsarda@gmail.com címre. Fasszal szavazni nem ér.

Vannak, akik azt javasolják, hogy a szülők, akik kiskorú gyermeket nevelnek, az új alkotmány értelmében valamilyen módon gyakorolhassanak szavazati jogok gyermekük nevében. Kik azok, akik ezt javasolják?
 
◊ Debilek.
◊ Debilek, akiknek van egy csomó gyerekük.
◊ Megfontolt KDNP-s politikusok.
◊ Nem értem a kérdést, de fideszes vagyok és szeretnék felkerülni a Kubatov-listára.
 
Kedves László, örül-e annak, hogy ez a kérdőív anonim és az Ön személyes adatai, például az, hogy a 1032 Nagypéteri út 6. sz alatt lakik, heteroszexuális és magát örmény kisebbségnek vallja, nem kerülhetnek birtokunkba.
 
◊ Örülök.
◊ Örülök és köszönöm, hogy a válaszborítékon is kitöltötték a feladót.
◊ MSZP-s vagyok és nem kérek nyugdíjat.
◊ Ha az előző kérdés alapján nem kerültem volna fel a Kubatov-listára, akkor most még
lehet?
 
Zavarná-e Önt, ha az Alkotmány preambulumában szerepelne a kereszténység mellett a
homeopátia, az oxigénes víz, a házasság előtti szex tilalma és egy rövid Wass Albert-idézet?
 
◊ Én szarok mindenre.
◊ Ha az üdülési csekk is bekerül, tőlem mehet.
◊ Engem nem zavarna, de akkor legyen legalább egy telefonszám az oxigénes vízhez.
◊ Csak a lista miatt szeretnék érdeklődni…
 
Vannak, akik azt javasolják, hogy csak 15 évenként legyenek választások és akkor is inkább véleménynyilvánítás céljából, hogy ezzel is megtakaríthatók legyenek az adminisztrációs költségek. Mit gondol ön?
 
◊ Nagyon helyes, hajrá!
◊ Hajrá!
◊ MSZP-s vagyok, de én is egyetértek a költségek csökkentésével.
◊ Akkor csak 15 évente lesz lista?
 
Eggyetért-e Ön azval, hogy a hejesírás is, mint nemzetti érték kerüjjön be az alkotmány
szövegébe?
 
◊ Muszály bekerülnie.
◊ Eggyet értek.
◊ Hol kell aláirni?
◊ Már hogya gecibe ne?

87 KOMMENT

  1. A vége az lesz ennek a tiszteletlen hozzáállásnak, hogy sokan ürülékkel bepiszkítva küldik vissza a kérdőívet, a híradóban meg halljuk, a feldolgozószemélyzet hányása miatt több tucat kérdőív válik feldolgozhatatlanná.:))))) Mi lesz így az alkotmánnyal?:)

  2. előre megfontolt nevetési szándékkal klikkeltem hírcsárdára. most is…
    aztán először LEDÖBBENTEM, de már elmúlt… sírok…

    alkotmányozás kérdésekkel… azta qva… ez magamtól nem ugrott be. a következő választásra készül köz (nem párt!) pénzen a lista… gyerekek küldjétek csak vissza BIZALOMMAL…

    “Nem értem a kérdést, de fideszes vagyok és szeretnék felkerülni a Kubatov-listára.”

    akkor szépen az egyéves politika figyelésem szépen keretbe foglalva:

    kezdtem:
    az ajánlószelvények és a személyes adatok (amik a választón kívül mindenkinek értékes információk) miért egy borítékban mennek ki… elgondolkodtam – LEDÖBBENTEM

    alkotmányozási kérdések…
    naivan: milyen rendes a kormány megkérdezi a zembereket
    szkeptikusan: úgy is kukába landol
    realistán: választás előtt jó előre közpénzből frissíti a fidesz a szavazói adatbázisát…

    az 1011 éves FEUDÁLIS Mucsaország, itt a Meggebedeusok földjén éppkézláb polgárosultabb embernek nem való. gyengébbszivűeket már rég elvitte…

    további jó politizálgatást! aszatalaviszta!

  3. Azért geczók vagytok, mert ezek egy szinttel minőségibb kérdések voltak, mint ami azon a förmedvényen kijött! Bár azt nem volt nehéz felülmúlni, úgyhogy csakk nenagyyon bízzátok el maggatokkatt – a hejjessírással együtt, ja! 🙂

  4. @Dirty Harry: Persze! Szerintem nyomtassuk kis és ezt küldjük vissza a válaszborítékban! EZÚTON FELKÉREK MINDENKIT, AKI NETÁN MÉG NEM DOBTA KI A KORMÁNY FÉLE FÖRMEDVÉNYT, EZEN SZAVAZÓÍVET KINYOMTATVA KÜLDJE MÁR VISSZA AZ ELVTÁRSAKNAK! Legyen már valami értelmes anyaguk is a nagy munkához. 🙂

  5. @Dirty Harry: azt hiszem ez nagyon találó… ez a heresüllyedéses nemzeti faszverés, aminek a végeredménye geci (feudalizmus)

    de fordíthatunk is a dolgon. ezt üzeni a kalocsai polgármester az ő szeretett népének… amig ő a népénis gazdagodik… addig a nemzeti jelképekkel lehet verhető a népénis.

  6. Vannak, akik azt javasolják, hogy az új magyar alkotmánynak korlátoznia kellene a mindenkori SZAR humor mértékét, olyan intézkedésekkel, mint pl. a Hírcsárda, a Sas-kabaré, a Heti Hetes és a >Comedy-Central bemutatja< befagyasztása. Önnek mi a véleménye erről?

  7. @user792: Az, hogy még mindig vannak primitív és ostoba narancskomcsi hívők, akik éppenhogy a növényi IQ-t meghaladó szintjükkel képtelenek felfogni, hogy mi is történik körülöttük a világban. Nem beszélnek “külföldi” nyelveket, csak a HÍR-TV-t bámulják, miközben “csipszet” zabálnak és az 50 liter páleszukat szopogatják. Pedig ennek a nagyén értelmes rétegnek én egészen mást ajánlanék szopogatni… 🙂

  8. @Boli: No, hát ez a komment viccesebb volt, mint az egész bejegyzés. Forró teát, egy pár nap szabadságot, egy kis kirándulást meg kevesebb NÉPSZAVA olvasást tudnék javasolni, hogy lenyugodj.
    Egyébként mire volt válasz amit írtál?

  9. A legfontosabb kérdés kimaradt:

    Ön a fidesz alkotmányt kötelező érvényűnek tekinti e magára nézve miután a fidesz a 2/3-ja segítségével azt megszavazta?

    -igen
    -nem
    -nemigen
    -szrok rá, tehát nem

  10. Hová teszi Ön otthonában az új Alkotmányt?

    – Bekereteztetem és a feszület mellé felteszem a nappaliba.
    – A WC ajtóra ragasztom (belülről), hogy székrekedés esetén, ha rátekintek, rám jöjjön a szarás.
    – A disznóólban nyugtatóan hat a vemhes malacokra.
    – Utánvétes csomagban elküldöm a Semjénnek

  11. @kovi1970

    Az alkotmány akkor is kötelező lesz rád nézve, ha tősgyökeres őskomcsi, vagy náci vagy (gy.k.: balrább az MSZP-től vagy jobbrább a Jobbiktól :P), úgyhogy az egyéni véleményed semmit nem számít.
    De ha belegondolsz, ez neked jó, is mert a mocskos fidesz alkotmánya miatt nem szúrhat majd le téged senki az utcán büntetlenül.

  12. @Psyman: A politikusokra is kötelező lesz, vagy ők lesznek a kivétel? Ők lophatnak, csalhatnak, adózatlan jövedelmeket tehetnek zsebre elszámolási kötelezettség nélkül és kedvükre módosíthatják az alkotmányt bármikor? Akkor, magyarán semmi nem változik, mert amiről te beszélsz az a BTK és semmi köze az alkotmányhoz.

  13. @Psyman: Miiiiii? Ezután nem lesz bűncselekmény, mert benne lesz az alkotmányban? Te komolyan ilyen hüjje vagy? Bele írunk egy pontot az Alkotmányba és az összes késelő összeszarja magát?

    Egyébként: az egy alkotmányos alapelv, hogy a választás SZABAD, EGYENLŐ!!!! és TITKOS. Na, most, ha az egyik pontját az EGYENLŐT valaki meg akarja változtatni az nem fér bele véletlenül a “Fennálló alkotmányos rend megdöntésére irányuló….” kategóriába?

  14. Eggyet érte azzal,hogy minden Fideszben szerepet vállaló fiatalember eggyéven belül félre tuggyék tenni vagy 2-3 mihály kőttőpénzt egy nagykategórjás óttót is megbírjék venni,és a csalággyának is tuggyék adni pénztet nomeg megélhetést?…..

  15. Komoly hiba, hogy míg a Fidesz a maga heveny, kétoldali ötletelése után most a B és C verziókkal házal, addig nekem már csak averzióim vannak. Fülkében izélt forradalom utáni alkotmány vagy felkötmény jön – nem mindegy? Pont mint az élemedett korú férfiak szerelmi gerjedelmének fallikus kihatása: így is, úgy is lógva hagy.

  16. Eggyetért -e azzal hogyhát aki nem bír at least havi 480bruttót megkeresni,- tehát elérni azt a minimális pénzösszeget,ami után már teljesen érvényesíthető minden adókedvezmény- az nem méltó arra hogy népképviseleti szerv tagja legyen….

  17. Csak érdeklődnék, hogy a listát mikor lehet dedikáltatni?
    Ja és a szomszédomban lakó Manyi néni kéri, hogy az új alkotmány legyen picit vékonyabb, mert a mostanival mikor kitámasztja az ajtót szellőztetni, kisurranak a macskái… köszi

  18. “Kedves László, örül-e annak, hogy ez a kérdőív anonim és az Ön személyes adatai, például az, hogy a 1032 Nagypéteri út 6. sz alatt lakik, heteroszexuális és magát örmény kisebbségnek vallja, nem kerülhetnek birtokunkba.”

    b+ ez talált, süllyedt. Honnan a faszomból tudjátok?

  19. Sziasztok!
    Én a mi nap kaptam kézhez (nem tudom minek.) azt a levelet amit debil kormányunk volt szives postázni.Én egyébként azt a 100-150 Ft ot amibe ez a levél került,inkább leirtam volna az adómból,vagy vettem volna rajta a reggelmihez 5dkg parizert.
    Jó állampolgárhoz hiven elkezdtem buzgón, nemiszerveket és fanszörzeteket rajzolni ,valamint szaftos és lucskos, anyuval,apuval közös orgazmusra buzditó válszt irni.
    Aztán megvilágosodtam,ha én most ezt visszaküldöm,akkor azt iktatják,és talán belekerül az alkotmányba,rossz fényt vete a magyar népre ,hogy ajj milyen pironkodásra késztetö fogalmazások is belekerülnk. Gondolhatnánk.
    Mivel értelmiségi beállitotságunak tartom magam,ezért inkább úgy érzem hülyéneknéz a kedves kormány ,amiért olyanról kéri a véleményemet,amit már rég eldöntöttek egy üveg jó Tokaji mellett valamelyik véndiófából készült iróasztalnál az arra érdemessétettek.
    Kedves kormány FUCK YOU!!!

  20. @Tíz:59: Hú, tényleg. Erre nem is gondoltam.

    Sokan beküldik a – szavazz fasszal – mozgalom keretében a válaszcetlit,
    és akkor egy nagy fasz lesz az Alkotmány lapjain…
    Őrült felelősség …

    Hé, Emberek !
    Ne szavazzatok fasszal, meg csunyával, mert benne lesz az Alkotmányban

    az Emberek Akarattya – aztán hogy fog kinézni…

  21. ….ühümmmm….és aztán majd közlik az álompolgárokkal az összesítést: beérkezett 106 millió kitöltött kérdőív és ebből 1 kivételével MINDENKI ARRA SAVAZOTT, HOGY SZÁJER JÓZSIKA PÖTYÖGJE LE AZ ÚJ ALKOTMÁNY ÉS VEGYEN KI BELŐLE MINDEN JOGOT !!!

    …és ugyan ki tudja ezt ellenőrizni ???! :O)

  22. Pro és kontra,

    Bank adó(ezt is mifizetjük) kontra Nem lehet devita hitelt felvenni(még jól játrnánk )

    most a fentiek alapján mennyire szolgálja a FIDESZ a magyar nép érdekeit.
    tiz:58kor jutott eszembe.
    Most hogy a megtakaritott pénzemet befektethetném egy kis extra profitra,
    hitelre lakás, amit majd kiadok és késöbb az ingatlan áremelkedése és a deviza árfolyam csökkenése alapján nem gyenge pénzt tennék zsebre párévmúlva,kb olyat amiböl fedezni tudnaám ha megérem az öregségem napjait.mivel a nyugdijamat elvetéék, kedves hölgyeim és uraim maradjanak csak nyomorban és kilátástalanságban,ne akarjanak it nálunk keresni egy fillért pluszpénzt se,mert még talán ha igyfolytatják a munkahelyeket is megszüntetjük.
    -Dolgozz !!!

  23. Mán mi is kaptunk kérdőívet és tényleg van rajta egy kód, ha nincs is a feladó kitöltve. A közalkalmazottaknak és köztisztviselőknek gondolom kötelező kitölteni. Aki meg rosszat ír azt felírják az AntiKubatov listára. Kussolj Paraszt! Ez a jelszó.

  24. Aki eme kérdéseket és a kérdésekre adható válaszokat nem találta viccesnek, az nem olvasta el 2-3x (mint én, önkínzó polgár) az új alkotmányos kérdőívet. Én tiszta szívből nevettem a paródiáján. 🙂 Ki fogom nyomtatni, kitöltöm, és ezt küldöm vissza. 😀 Köszönöm a remek választási lehetőséget! Élek vele.

  25. Nagyon jó!

    Az első éjszaka jogát meg pallosjogot azért még hiányolom.
    Ja, és minimum a pápa áldja meg az alkotmányt, de még jobb lenne, ha megjelenne Jézus és ő is zokogva térdre borulna fényesség közepette

  26. Egyetért -e Ön azzal, hogy a Nemzeti Együttböfögés Rendszere által adott soha nem látott felhatalmazásával a Fidesz MPSZ – KDNP Pártszövetség…

    a) IGEN!
    b) miazhogynagyonis
    c) hogyanátháspicsába ne
    d) szeretnék kiiratkozni a NER-ből, és a társadalomból

  27. A magyar alkotmányon viccelődni – bármilyen is az, bárhogy is születik – nem lehet. Más, nálunk értelmesebb népeknél az egyik legféltettebb érték az alkotmány, még ha az rossz is. Én nemzeti érzelmű emberként nem viccelődök a jelenlegi – kommunista alapú – alkotmányon, hiába vannak pontjai, amivel nem értek egyet.
    Úgy látszik, hogy Magyarországon minden dologból viccet lehet űzni, sőt kötelező röhögni rajta, bezzeg ha szóba kerül a Holokauszt, vagy akár Erdély Romániához csatolása, annak kötelező tapsikolni és aki bármilyen kétértelmű megjegyzést tesz az ilyenekre, azt azonnal kikiáltják neonáci soviniszta ostoba magyarnak.

  28. @makvirag75:

    1. Arról semelyik Alkotmány, de még ez a sok idegenszívű szemét kommentelő sem tehet, hogy téged még soha nem szoptak le tisztességesen, ezért ilyen búval baszott segglyuk vagy.

    2. Tájékoztatnálak róla, hogy a fenti kommentek nem magán az Alkotmányon viccelődnek, hanem a Fidesz szánalmas próbálkozásán, amellyel megpróbálják elhitetni azt, hogy itt valóban együtt alkotmányozik egy ország, és nem készen van minden, amit ők akarnak, és basznak arra, amit te vagy én akarnánk.

    3. Az Alkotmányon miért is nem lehet viccelődni? Az egy alaptörvény. Lehet viccelődni a zsidókon, a Pápán, Istenen, lehet viccelődni majdnem mindenen. Persze a Holocaustra reagálva elmondanám, hogy általában mifelénk tömegmészárlásokon nem szoktunk viccelődni, de ti úgy tűnik (az írásodból látható személyiséged is erre utal) lazábbak vagytok nálunk. Aki szerint az Alkotmányon nem lehet viccelődni, az nem nemzeti érzelmű, haver, hanem az pontosan az az ember, aki mindig ruhában fürdött tornaóra után. A balfasz, akinek elvették a sonkás zsömléjét, később megkúrták a nőjét, stb. Próbálj meg nem ennyire kirívóan karót nyelt pöcs lenni.

    4. Ez a nemzeti érzelmű lemez tavaly lejárt, cimbora, csak szólok. Ahogy tájékoztatlak arról is, hogy olyan fogalom, hogy valakinek az érzelme NEMZETI, olyan nincs. Ha ugyanis van, akkor a Föld valamennyi lakosa az. Ez egy újabb marketing-fasz, amit a szádba tett a Kubatov-féle gépezet, csak mostanra megtanultál ezzel a szádban enni, aludni, fogat mosni. De ettől még vicces, hogy a szádban van. Ahogy az is, hogy ragaszkodsz hozzá.

    Picit olyan talaját vesztett a kis kommented, hogy nem lehet már komcsizni, mert azok meg megszűntek. It’s lonely in the saddle, since the horse died, szokta mondani a lengyel…

  29. @frontember876: A hármas pont utolsó három mondata nálam Oscar-díj…
    @makvirag75: ez nem a mi alkotmányunk, csak pár aberált politikusé. Ezért annyit viccelődünk vele, amennyi a csövön kifér! Nemzeti érzelmű vagy, de beszopod ezt az egészet és elfogadod pozsgaytól-szilitől….
    höhöhöhöhöhöhöhö