A dómban látták bulizni

Fluor, a tini-rapsztár lépett fel a bécsi Liszt-év megnyitóján. A szervezők elnézést kérnek és azt ígérik, mindenki megkapja, amit kell, és utána a lakásukban a buli folytatódik.

"Nem tudjuk, mi történt. Megkaptuk a magyaroktól az angolra fordított szakmai leírást, abban az volt, hogy International Fluor Year 2011. Csodálkoztunk is, mi ez a szar, de aztán úgy voltunk vele, hogy igazából leszarjuk, a magyarok biztos jobban tudják." – nyilatkozta a botrányba fulladt esemény szervezője, miután a felháborodott tömeget a rendőrök vezették ki a Stephansdomból.

A popsztár ugyanis, miután előadta Lájk és Mizu című számait, a komolyzenére számító közönség előtt az orrát turkálta, hangosan böfögött, és – helyszíni beszámolók szerint – többször megkérdezte, hol is vannak a "ropogós punettik", akiket ígértek neki.

A kérdésre, hogy nem találja-e nagyon viccesnek egy olyan album kiadását, amely a tiniket célozza meg, és arról szól, hogy a sztár éjjel-nappal partyzik, pláne a West Balkánban történt tragédia fényében, Fluor annyit mondott: "Figyu má, általában úgy van". Mint kiderült: az előadó egyáltalán nem beszél angolul, így nem is sejtette, hogy véletlenül hívták meg a rendezvényre.

Információink szerint a Liszt-év szakmai leírását ugyanaz a nemesvámosi amatőr dancehall DJ készítette, aki a médiatörvény angolra ültetését is magára vállalta. Az esettel kapcsolatban szerettük volna megkérdezni a Magyar Pszichiátriai Társaságot is, de csak egy részvéttáviratot kaptunk tőlük válaszként.

6 KOMMENT