Nem először gyűlt meg a baja a törvénnyel

Szokatlan jelenségre lett figyelmes K. Ármin büntetlen előéletű testépítő, amikor az angyalföldi kerületi bajnokságbeli szereplése után zuhanyozni indult.

Arra figyelt fel, hogy nem büdös, majd pánikba esett és átrohant a szemközti solymásztalálkozóra kérdéseket feltenni. És ekkor csapta meg az orrát, saját, jól megszokott hónaljszaga, ami az egyik solymász oldalzsebében lapult. Az eset után a polgári védelem alkalmazottai hatáskörükön kívül mindenkit kikérdeztek, és kiderült, több solymász sejtette, hogy valami nincs rendben. "Szóltunk a Sanyinak, hogy a sólyma már megint belezuhant egy kád acetonba, de ő nem figyelt, csak valamit nagyon szorongatott" – meséli az egyik szemtanú magyarul.

A testszaglopás nem olyan ritka, mint gondolnánk. Az utóbbi 100 évben 17 feljegyzett esetről is tudunk, de a szakértők szerint több is lehet, ugyanis az érintettek nem mernek a hatóságokhoz fordulni. Magyarországon legutóbb 5 éve egy ügyvéd vette észre, hogy valaki meglovasította a lábszagát kiteszörfözés közben.

"Már a beton sem régi" – dünnyögte végül a bosnyák hegyimentők szakszervezetének titkára, aki a verseny fővédnöke volt. Egyébként az Év Melegszendvicse-díjat egy szilvapálinka nyerte idén.

2 KOMMENT