Bucival régi jó barátok

A Való Világ műsorvezetője ugrana be az amerikai színész, Charlie Sheen helyére a Két pasi és egy kicsi című sorozat aktuális évadjára. A producerek az RTL Klubon figyeltek fel Bucira, és remélik, helyettesíteni tudja majd a drogügyekbe keveredett színészt.

A lépést az teszi szükségessé, hogy Charlie Sheen ismét elvonóra került: a tavaly februári két hét rehab ezek szerint nem volt elégséges, ráadásul nemrég egy botrányos fotósorozat is napvilágot látott a sztár egyik házibulijáról. A képeken 22 éves pornószínésznőt, Charlie Sheent és még három fiatal lányt láthatunk, ahogy drogot fogyasztanak – a képek sokkolták azokat, akik csukott szemmel éltek az utóbbi 20 évben.

Stohl András így éppen kapóra jött – a karakteres színész a sorozat készítői szerint tökéletes lenne a kemény, de vicces agglegény szerepére. „Drogok, szerencsétlen ügyek, nagyon kínos nekünk egy ilyen színészt foglalkoztatni, egyúttal valamennyire sajnáljuk is, mert egy roppant nagy tehetségről beszélünk” – nyilatkozta a sorozat producere, majd kiemelte: biztos abban, hogy Stohl Andrással nem lesznek ilyen problémák.

A sorozathoz kapcsolódó további hír, hogy Charlie Sheen után a Jake-et játszó, jelenleg 17 éves Angus T. Jones is drog- és nőügyekbe keveredett, ezért az ő szerepét egy erőművész törpe fogja eljátszani a kilencedik évadban. Az érdekvédelmi szervezetek máris tiltakoznak, mondván, így a sorozat címét is le kéne cserélni, mert az degradáló és rasszista.

3 KOMMENT